sen şimdi durduk yere moralini niye bozuyorsun arkadaşım.
git sinemana alışverişine dağır kafanı ama kendini de çok yormadan (sal Allaha olur valla)
ben inanın 9 gün boyunca ne iyi düşündüm ne kötü tamamen nötürdüm ne olacak dedim ne olmayacak sadece rahat oldum alışverişime gittim anneme gittim ve yanımda kimse olmadı eşimden başka cumartesi trnsfer pazartsi iş başı yaptım bişeylerle meşgul olmak daha iyi moral bozmayın canınızı sıkmayın hamilelik belirtisi aramayın ben 6-7-8. günler hamilelik belirtisi aradım tık yoktu tabi nezaman belirti başladı biliyormusunuz 11. ve 12. günde bildiğin regli sancısı yaşadım demekki dedikleri buymuş dedim.
sen şimdi durduk yere moralini niye bozuyorsun arkadaşım.
git sinemana alışverişine dağır kafanı ama kendini de çok yormadan (sal Allaha olur valla)
ben inanın 9 gün boyunca ne iyi düşündüm ne kötü tamamen nötürdüm ne olacak dedim ne olmayacak sadece rahat oldum alışverişime gittim anneme gittim ve yanımda kimse olmadı eşimden başka cumartesi trnsfer pazartsi iş başı yaptım bişeylerle meşgul olmak daha iyi moral bozmayın canınızı sıkmayın hamilelik belirtisi aramayın ben 6-7-8. günler hamilelik belirtisi aradım tık yoktu tabi nezaman belirti başladı biliyormusunuz 11. ve 12. günde bildiğin regli sancısı yaşadım demekki dedikleri buymuş dedim.
canım benim çok sağol walla kusura bakmayın sizide merakta bıraktım doğru söylüyorsun 2-3 gün hiç giremedim yoğunluktan bakalım şuan bişey yok cumartesi günü belli olacak a kara ama yinede oh diyemeiyorum dondurulmuş tedavisi normal tedaviye göre biraz daha hassas galiba hamile kalma oranı yüksek ama devam etme oranı düşümüdür nedir sizide etkilemek istemem ama ben çok etkilendim Allaha emanet bana bu hafta geçmez artık.
peki bunu şu anda yaşamak normalmi.. bende bir anormallikmi var?? neden adet belirtisi var adeta daha 3. günde?? doktorumu aradım iki ameliyat arasındaymış kısacık konuştuk.. normal değil dedi.. yani ilk tazede olabilir dedi..yumurta toplama işlemi nedeniyle olur normalde.. jinekolojik değil dedi.. kafam karıştı benim.. devam ederse muayene olun dedi.. bide minoset için.. bu kadar.. ne demek şimdi bu yaaa..
belkide sende farklı tepkiler vermiştir,her bünyede değişiyor bu belirtiler.İçini ne olursa olsun ferah tutmaya çalış derim ben.stres yaramıyor bu tedavilere.Allah hayırlısını nasip etsin...
peki bunu şu anda yaşamak normalmi.. bende bir anormallikmi var?? neden adet belirtisi var adeta daha 3. günde?? doktorumu aradım iki ameliyat arasındaymış kısacık konuştuk.. normal değil dedi.. yani ilk tazede olabilir dedi..yumurta toplama işlemi nedeniyle olur normalde.. jinekolojik değil dedi.. kafam karıştı benim.. devam ederse muayene olun dedi.. bide minoset için.. bu kadar.. ne demek şimdi bu yaaa..
canım sağolasın Allah razı olsun inşallah hepimiz kucağımıza adığımız günleride görürüz.
canım cyloprognova yı bende kullandım hatta adetimle beraber tedaviye başladım ama cylo yu gebe kaldıktan sonra kullanmaman gerekiyor bildiğim karıyla ama çokta emin konuşmayayım ben regli olana kadar bir kutu kullandım ve hem beyaz kısmını hemde kahverengi kısmını içmiştim canım.
evet canım devam ediyorum. günde 2 estrofem 1 tane corasprin 1 tane folicasit 1 tane elevit pronotal ve tek seferde iki ampul proginex iğne vurunuyorum canım cumartesi kontrolümüz var bakalım keseyi görebilecekmiyiz daha erken gibi ama.
evet inşallah verecek..Allah daha beterinden saklasın hepimizi..senin çalışmalar ne alemde....tedavin nasıl gidiyor???
valla canım benimki bi garip işte iğneye,hapa devam haftaya perşembe iğne son jele başla hoooppp 22sindede transfer diyorum ya canım benim transfer bi alem rahim kalınlığı ölçümü falan yok...bakalım hayırlısı kızlara sordum ilacımda dozuda farklı...benim transfer bi garip hatta adetin 3. gün gittiğimde drm embriyolar çözülür ertesi günde transfer dedi ben gülmeye başladım 6. gün embriyosumu olacak eeee o zaman siz büyütünde verin hocam o daha iyi olur dedim yok beşbuçuk olur deyip oda gülmeye başladı yani benim hiççç bilgim yok kaçtane kalacak çözülürken yada kaçar kaçar donduruldu....oooo bu sorular bitmez benim tüp yılan hikayesi gülüyorum artık halime...Rabbim hayırlı kılsın sağlıklı evlatlar nasip eylesin...
ilkinde yani tazede bendede kasık ağrısı olmuştu ama yumurta toplamadan dolayı idi...şimdi kasık diil ama bel ağrısı var...sende çokmu yoğun ağrı var..bende okadar diil.
kızlar test sonucu 88 çıktı.bugün 14.gün.ilki 20 çıkmıştı.doktor düşük,dış gebelik yada normal gebelik olabilir dedi.ne olur çokça dua edin.arada kalmak hepsinden zor.belirsizlik çok kötü.p.tesi tekrar test yaptıracağız.inşallah güzel hebrler alırım.dualrınızı bekliyorum
amin.. bende öyle düşünüyorum canım.. rahatım demek bende böyle oldu diyorum.. belkide tutunmaya çalışıyorlar diyorum.. hiç olumsuz düşünmüyorum zaten.. sadece anlam vermek güç.. herkeste olmayan bişi var bende talihe bak :))))
amannn canım ya!şu tedaviye başladım başlayalı hayatımda hiç bilmediğim şeyleri öğrendim.vücudum artık benim değil gibi hissediyorum bazen çünkü bu kullandığım ilaçlar her ne kadar doktorum tesadüf deyip yanetki yapmaz diye ısarar etsede vücudumda değişiklik yaptı.yok karnım şişti yok kilo aldım yok kasıklarım sertleşti:!!!!birde psikolojimiz bozuluyor buda cabası yani!!!
sözün lafın kısası demek istediğim bakalım daha neler neler değişecek bizlerde ve hayatlarımızda,en önemlisi Allah bundan sonra yüzümüzü güldürsün canım.en güzel değişiklik bebişlerimizi kucaklarımıza almak olsun bundan sonra:)))
canım sen erken demişsin ya erken değildir...ben anlamadım canım ya benim transfer bi garip olacak tahlil eğer pozitif olursa(inşallah) 5 hafta 1 günlük hamile olacağım saçma değilmi?ben adet olmazsam anlarım negatif olduğunu...dimi ama garip....
merhaba arkadaşlar.. ben de hayırlısıyla dün 21. günümde burun spreyiyle başladım (lucrin yerine bu defa sprey kullanacakmışım) şu anda yasmin de kullanıyorum. aklıma takılan benim reglin ilk günü bayramın ilk gününe gelecek gibibayramda merkezimiz açık olacak diye biliyorum ama arayıp sormam lazım, zaten açıksa bile ilk gün açık olmaz herhalde.. içim sıkıldı yaa bunu fark edince. adetin ilk günü mü kontrol oluyor yoksa 3. günü mü? estrofeme kaçıncı gün başlanıyor. bu konularda beni aydınlatırsanız doktorumu bilinçli bir şekilde arayabilirim. şimdiden çok teşekkürler..
merhaba arkadaşlar.. ben de hayırlısıyla dün 21. günümde burun spreyiyle başladım (lucrin yerine bu defa sprey kullanacakmışım) şu anda yasmin de kullanıyorum. aklıma takılan benim reglin ilk günü bayramın ilk gününe gelecek gibibayramda merkezimiz açık olacak diye biliyorum ama arayıp sormam lazım, zaten açıksa bile ilk gün açık olmaz herhalde.. içim sıkıldı yaa bunu fark edince. adetin ilk günü mü kontrol oluyor yoksa 3. günü mü? estrofeme kaçıncı gün başlanıyor. bu konularda beni aydınlatırsanız doktorumu bilinçli bir şekilde arayabilirim. şimdiden çok teşekkürler..
canım hiç endişelenme merkeze gitmene bile gerek yok çünki muayene 12 ila 15 . günler yapılıyor ama arayıp önceden bilgi alman lazım reglinin ilk günü estrofem içmeye başlanıyor benim bu 3. donmuş tedavim olduğu için ben tecrübeliydim regli oldum kendim estrofemi almaya başladım elimde napmam gerektiğine dair kağıdım vardı önceki tedavilerden kalan 10 gün sonra doktorumu aradım ben tedaviye başladım regli oldum 10 gündür estorfem içiyorum 15. kontrole geliyorum dedim oda çok güzel çarşamba günü bekliyorum demişti kontrole gittim cumartesi transfer dedi bukadar.
yani ilk gün kontrole gitmene gerek yok napman gerektiğini söylesinler yeterli.
bende 2.gün estrofeme başladım...........drunuz kullanacağınız ilacı söyleyecek sadece telefonla bile öğrenirsiniz...ama en iyisi doktora sormak.................şimdiden hayırlı olsun