bende bu progeston tabletin vaginal kullanımını soracaktım gerçi benim sorularıma pek cevap verilmio ama yine de şansımı deneyim daha önce estrafemi sormuştum mide bulantısı yapıyomu diye cevap gelmedi umarım bu sefer soracağım 2 sorum dikkate alınır. diğer sorum progestonu fitil olarak verdi bu sefer dr ama nerdeyse tamamı dışarı atılıyo hemen değil bikaç saat sonra hepsini dışarda görüyorum bu sıkıntıları yaşayan varmı? şimdiden teşekkürler ayrıca tebrik etmiştim maytap ve geshenki ama tekrar hayırlı olsun diyorum bende sizinle aynı döneme denk geliyorum
Tebrik ederim Fatmanur.Umarım sağlıkla devam eder gebeliğin...
FATMANUR canım Rabbim ayırmasın meleğini senden onu sana seni ona HAYIRLI KILSIN...sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin...Allah'ın izniyle birşey olmaz canım sen içini ferah tutmaya çalış Rabbim büyüktür ona sığın...dualarımdasınız...
canım sorularına cvp vermez olurmuyuz hiç ya farketmemişizdir yada kimsenin bilgisi yoktur yorum yapmamıştır.
ben ilk transferinde progeston tablet kullandım dediğin gibi beyaz beyaz akıyordu ama benim doktorum özellikle donmuş tedavisinde illa proginex iğne kullandırıyor heralde 9 kutu falan vurundum daha hala devam ediyoruz bakalım nezamana kadar devam edicez iğnede hiç akıntı yaşanmıyor ama jel de ve kapsülde akıntı oluyor ama doktorlar normal karşılıyorlar için rahat olsun birde kapsülü koyduktan sonra 2 saat yatmayı öneriyorlardı diye hatırlıyorum.
cevabın için teşekkür ederim işte doktorlarımızın farkı bencede dondurulmuşlarda iğne daha etkili bundan önce iğne vermişti gerçi ama şimdi daha rahat davranıyo nedense. 2 saat yatmak mümkün olmuyo artık hayırlısı napiim dualarımdasın seni göremeyince gerçekten çok merak ediyorum haberlerini bekliyorum estrafem ve iğne kullanmaya devam ediyomusun?
canım buradayım geldim güzelim.
iyiyim Allaha şükür yoğunluktan giremedim kusurabakmayın.
cumartesi gidicem doktora bakalım herşey yolundamı ozaman belli olcak ama hamile kalmakla iş bitmiyormuş endişeler devam ediyormuş hele arkadaşların son yaşadıkları olaylardan sonra daha da korkmaya başladım ama Allaha emanet inşallah bol bol dua ediyorum hepimiz için.
bende bu progeston tabletin vaginal kullanımını soracaktım gerçi benim sorularıma pek cevap verilmio ama yine de şansımı deneyim daha önce estrafemi sormuştum mide bulantısı yapıyomu diye cevap gelmedi umarım bu sefer soracağım 2 sorum dikkate alınır. diğer sorum progestonu fitil olarak verdi bu sefer dr ama nerdeyse tamamı dışarı atılıyo hemen değil bikaç saat sonra hepsini dışarda görüyorum bu sıkıntıları yaşayan varmı? şimdiden teşekkürler ayrıca tebrik etmiştim maytap ve geshenki ama tekrar hayırlı olsun diyorum bende sizinle aynı döneme denk geliyorum
sende bebekinle Allah'a emanet ol canım...bu arada evet kader arkadaşların var bende kaybettim ama ben ne zaman o topiklere girsemki yazılarımda vardı ama dayanamıyorum dayanamadımda...ve girmemeye çalışıyorum HAMD OLSUN RABBİME BİRDAHA YAŞATMASIN NE BANA NE BAŞKALARINA...BU SON OLSUN RABBİM BETERİNDEN KORUSUN BUNU UNTTURACAK DERT VERMESİN...ELBET KARDEŞLERİNİ GÖNDERECEKLER...CANIM...
evet canım devam ediyorum. günde 2 estrofem 1 tane corasprin 1 tane folicasit 1 tane elevit pronotal ve tek seferde iki ampul proginex iğne vurunuyorum canım cumartesi kontrolümüz var bakalım keseyi görebilecekmiyiz daha erken gibi ama.
geshenk benimde 2 saattir belim ağrıyor....geçen sefer böle bişi hatırlamıyorum......dondurulmuş olduğu ,için mi aceba??????????
MAYTAP ve GESHENK arkadaşlar transferiniz hayırlı olsun...Rabbim ol desin, bebeklerinizi HAYIRLI KILSIN ve SAĞLIKLI SIHATLİ KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN...ALLAH'IM SEN DUALARIMIZI KABUL EYLE SEN EMEKLERİMİZİ,ÜMİTLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMA...SEN YARATAN,BAĞIŞLAYAN ,ESİRGEYENSİN SEN ESİRGE KORU BEBEKLERİ NASİP EYLE ANNELİĞİ VE BİZLER GİBİ İSTEYEN ACİZ KULLARINA, SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER...
neyse ben kaçayım artık artık daha önümde 11 gün var....panik panik geçecek 11 fgün.....yarın grş...Allaha emanet ol
ohhh! valla senin için endişelenmeye başlamıştım hiç böyle ara vermezdin topiğe içim rahatladı ya:)herşeyin yolunda olmasına çok sevindim artık sende rahatlamalısın bence.Allah bebişlerini kucağına almayıda nasip etsin canım bol şanslar...
fatmanur erken diil..keseyi görürüsün cmtsi inşallh...bizleride habesiz bırakma........
fatmanur her şey yokunda değilmi canım.. nasıl moraller.. bence süperdir hayalin gerçek oldu dimi daha ne olsun.. inşallah bizde yaşayacağız o güzel duyguyu... neler hissediyorsun taze hamiş????
geshenk dün moralim kötüydü ama bugün iyiym...dediğin gibi yarın sinemaya gtcem..vakit geçirmek için...bayramdada test yaptrmıcam..bayramdan sonraki ilk gün 20sinde yaptırırm herhalde....bel ağrısı ilk defa oluyor..yatmaktan olabilir diolar ama ben yatmıyorumkiiii...buarada progestan dan sonra benm drumda yatma dedi..kalk gez demişti....
yok be güzelim dediğin gibi olmuyor inşllah sizde yaşayacaksınız ve diyeceksinizki hamile kalmakla bitmiyormuş endişeler dış gebelikmi düşük olurmu kese görülecekmi kalbi atacakmı insan kuruyorda kuruyor demişti diyeceksiniz Allahın izniyle.
bakalı cumartesi ak kara belli olacak.
geshenk dün moralim kötüydü ama bugün iyiym...dediğin gibi yarın sinemaya gtcem..vakit geçirmek için...bayramdada test yaptrmıcam..bayramdan sonraki ilk gün 20sinde yaptırırm herhalde....bel ağrısı ilk defa oluyor..yatmaktan olabilir diolar ama ben yatmıyorumkiiii...buarada progestan dan sonra benm drumda yatma dedi..kalk gez demişti....