canım hemşirem 3. tahlili yaptırmanıza gerek yok dedi ama ben dayanamadım yaptrıdım iki kat artmış rahatladım ama yinede ohhh artık hamileyim demek için daha erken buluyorum ve daha hamileyim diyemiyorum kendime şu keseyi bi görsem kalp atışını bi duysam ozaman bi oh çekecem inşallah.
MAYTAP ve GESHENK arkadaşlar transferiniz hayırlı olsun...Rabbim ol desin, bebeklerinizi HAYIRLI KILSIN ve SAĞLIKLI SIHATLİ KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN...ALLAH'IM SEN DUALARIMIZI KABUL EYLE SEN EMEKLERİMİZİ,ÜMİTLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMA...SEN YARATAN,BAĞIŞLAYAN ,ESİRGEYENSİN SEN ESİRGE KORU BEBEKLERİ NASİP EYLE ANNELİĞİ VE BİZLER GİBİ İSTEYEN ACİZ KULLARINA, SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER...
kızlar aranızda cyclo progynova kullanan varmıydı...ya benim dr çok farklı bir yol izliyomuş gibi geldi bana??? bu ilacın sadece beyaz olan haplarını içiyorum kahverengiler çöpe+ 5 gün tek,6.gün 4gün 2şer,10.gün 3er adet alacağım transfer hatta devam edeceğim sanırım jel gibi 3 ay boyunca sordum niye bu kadar uzun diye bebeğin tutunması ve düşük olmaması için dediler....
kızlar aranızda cyclo progynova kullanan varmıydı...ya benim dr çok farklı bir yol izliyomuş gibi geldi bana??? bu ilacın sadece beyaz olan haplarını içiyorum kahverengiler çöpe+ 5 gün tek,6.gün 4gün 2şer,10.gün 3er adet alacağım transfer hatta devam edeceğim sanırım jel gibi 3 ay boyunca sordum niye bu kadar uzun diye bebeğin tutunması ve düşük olmaması için dediler....
lucrinide çok kullandırıyorlar geçen ay adetimin 21.günü başlattılar ve transfere 2 gün kalaya kadarda kullanacaksın dediler ha birde transfere 3 gün kalada sabah akşam jel oda gebelik sağlanırsa 4 aya kadar kulanacağım...benim gibi aynı ilaçları kullanan varmı?
çook güzel yazmışın..çook teşekkür ederim............
lucrini trANSFRE 7 gün kalaya kadar kullandımm...jel yerine progestan tablet kullanıyorum bende...ama bir önceki gebeliğimde 18.haftaya kadar kullandım progestan tablet.vajinal alıyordum...............
ben bugün hep netteydim sayılır...bi türlü kopamadım...........
evet ordan buraya burdan oraya...bütün bunların sorumlusu eşim..hiç pazar pazar çalışılırmı:)))))
neyse ben kaçayım artık artık daha önümde 11 gün var....panik panik geçecek 11 fgün.....yarın grş...Allaha emanet ol