Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım hemşirem 3. tahlili yaptırmanıza gerek yok dedi ama ben dayanamadım yaptrıdım iki kat artmış rahatladım ama yinede ohhh artık hamileyim demek için daha erken buluyorum ve daha hamileyim diyemiyorum kendime şu keseyi bi görsem kalp atışını bi duysam ozaman bi oh çekecem inşallah.

Tebrik ederim Fatmanur.Umarım sağlıkla devam eder gebeliğin...

geshenk benimde 2 saattir belim ağrıyor....geçen sefer böle bişi hatırlamıyorum......dondurulmuş olduğu ,için mi aceba??????????

MAYTAP ve GESHENK arkadaşlar transferiniz hayırlı olsun...Rabbim ol desin, bebeklerinizi HAYIRLI KILSIN ve SAĞLIKLI SIHATLİ KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN...ALLAH'IM SEN DUALARIMIZI KABUL EYLE SEN EMEKLERİMİZİ,ÜMİTLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMA...SEN YARATAN,BAĞIŞLAYAN ,ESİRGEYENSİN SEN ESİRGE KORU BEBEKLERİ NASİP EYLE ANNELİĞİ VE BİZLER GİBİ İSTEYEN ACİZ KULLARINA, SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER...

FATMANUR canım Rabbim ayırmasın meleğini senden onu sana seni ona HAYIRLI KILSIN...sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin...Allah'ın izniyle birşey olmaz canım sen içini ferah tutmaya çalış Rabbim büyüktür ona sığın...dualarımdasınız...

kızlar aranızda cyclo progynova kullanan varmıydı...ya benim dr çok farklı bir yol izliyomuş gibi geldi bana??? bu ilacın sadece beyaz olan haplarını içiyorum kahverengiler çöpe+ 5 gün tek,6.gün 4gün 2şer,10.gün 3er adet alacağım transfer hatta devam edeceğim sanırım jel gibi 3 ay boyunca sordum niye bu kadar uzun diye bebeğin tutunması ve düşük olmaması için dediler....

MAYTAP ve GESHENK arkadaşlar transferiniz hayırlı olsun...Rabbim ol desin, bebeklerinizi HAYIRLI KILSIN ve SAĞLIKLI SIHATLİ KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN...ALLAH'IM SEN DUALARIMIZI KABUL EYLE SEN EMEKLERİMİZİ,ÜMİTLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMA...SEN YARATAN,BAĞIŞLAYAN ,ESİRGEYENSİN SEN ESİRGE KORU BEBEKLERİ NASİP EYLE ANNELİĞİ VE BİZLER GİBİ İSTEYEN ACİZ KULLARINA, SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER...

çook güzel yazmışın..çook teşekkür ederim............

lucrinide çok kullandırıyorlar geçen ay adetimin 21.günü başlattılar ve transfere 2 gün kalaya kadarda kullanacaksın dediler ha birde transfere 3 gün kalada sabah akşam jel oda gebelik sağlanırsa 4 aya kadar kulanacağım...benim gibi aynı ilaçları kullanan varmı?

kızlar aranızda cyclo progynova kullanan varmıydı...ya benim dr çok farklı bir yol izliyomuş gibi geldi bana??? bu ilacın sadece beyaz olan haplarını içiyorum kahverengiler çöpe+ 5 gün tek,6.gün 4gün 2şer,10.gün 3er adet alacağım transfer hatta devam edeceğim sanırım jel gibi 3 ay boyunca sordum niye bu kadar uzun diye bebeğin tutunması ve düşük olmaması için dediler....

hiç duymadım...belki kullanalar vardır.netten bir araştırın isterseniz...

pardon jel gibi gebelik sağlanırsa cyla yuda 4 ay kullanacakmışım....

lucrinide çok kullandırıyorlar geçen ay adetimin 21.günü başlattılar ve transfere 2 gün kalaya kadarda kullanacaksın dediler ha birde transfere 3 gün kalada sabah akşam jel oda gebelik sağlanırsa 4 aya kadar kulanacağım...benim gibi aynı ilaçları kullanan varmı?

lucrini trANSFRE 7 gün kalaya kadar kullandımm...jel yerine progestan tablet kullanıyorum bende...ama bir önceki gebeliğimde 18.haftaya kadar kullandım progestan tablet.vajinal alıyordum...............

lucrini trANSFRE 7 gün kalaya kadar kullandımm...jel yerine progestan tablet kullanıyorum bende...ama bir önceki gebeliğimde 18.haftaya kadar kullandım progestan tablet.vajinal alıyordum...............

yok canım benimki crone jel ilk gebelikğimde 4 ay kullanmıştım ama sadece sabah...iğrençti ya hiç sevmiyorum şimdide sabah akşam ama işte hasrete değer diyoruz...

ben bugün hep netteydim sayılır...bi türlü kopamadım...........

iyi aama canım ümitsizliğe kapılacağın şeylere bakma anlaştık mı? ümdimiz sonsuzzzz elbet kollarımız dolacak yakında....vee şimdi karnında düşün...o seninle...:KK71:bu çiçekler ona ve sana...

Bakkk bakkk maytapppppp nerdesin bakiyim senn? Dur ben cevaplayım;erken doğumla bebeğini kaybedenler! Ama arkadaşım lütfen biraz olsun rahat olmaya üzülmemeye çalış...lütfenn biliyorum kolay değil ama şimdilik öyle topiklere girme hüzünlenme...

evet ordan buraya burdan oraya...bütün bunların sorumlusu eşim..hiç pazar pazar çalışılırmı:)))))

neyse ben kaçayım artık artık daha önümde 11 gün var....panik panik geçecek 11 fgün.....yarın grş...Allaha emanet ol

neyse ben kaçayım artık artık daha önümde 11 gün var....panik panik geçecek 11 fgün.....yarın grş...Allaha emanet ol

sende bebekinle Allah'a emanet ol canım...bu arada evet kader arkadaşların var bende kaybettim ama ben ne zaman o topiklere girsemki yazılarımda vardı ama dayanamıyorum dayanamadımda...ve girmemeye çalışıyorum HAMD OLSUN RABBİME BİRDAHA YAŞATMASIN NE BANA NE BAŞKALARINA...BU SON OLSUN RABBİM BETERİNDEN KORUSUN BUNU UNTTURACAK DERT VERMESİN...ELBET KARDEŞLERİNİ GÖNDERECEKLER...CANIM...

X