Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

sanada hayırlı olsun
bende yatmıyorum..olacaksa zaten olur diyorum...geçen seferde yatmadım olmuştu...benimkiler 4.gün dondurulmuş..çözdürüp bi gün beklettiler...sonra birini transfer ettiler..moralim hiç ii diil..nedense çok karamsarım

ben adetin 18.günü lucrine başladım..transferden bir hafta önce bıraktım..adetin 2.günü estrofem tablete başladım..hala dvm ediyorum...elevit folibol alıyorum...transferden 4.5 gün öncede progestana başladım..ama herkesin tedavisi çok farklı....şimödiden hayırlı olsun...inşallah güzel sonuçlar alırız

kızlar hayırlı olsun transferleriniz allah bunu son kılsın sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.....

çok sağol.. Allah razı olsun..

neden???? sakın yapma bunu... bak kendin diyorsun ilk nseferinde rahattım tuttu diye.. yapma bunu moralini yükselt çabuk.. hayal et onları kucağına aldığın günü.. olacak tatlım olacak... elini karnına koy ve ayetel kürsiyi oku devamlı.. bol bol dua et.. olacağı varsa olacak dediğin gibi.. dediğimiz gibi.. eee aksi yok işte.. hadi neşelen çabuk :)))

bende bel ağrısı var bu kez sende varmı böyle bişi???

GESHENK, MAYTAP transferleriniz hayırlı olsun...Umarım tutar ve sorunsuz şekilde ilerler arkadaşlar.Güzel haberlerinizi bekliyorum Ben de bir sonraki adetimde yeniden deneyeğim dondurulmuşlarla.Halen kanamam devam ediyor.Rahim o kadar kalınlaşmıştıki (estrpfemden dolayı) ancak inceliyor sanırım.haftaya kontrolüm olacak.Adetler düzensizleşiyor mu acaba?

Umarım sağlıklı bir gebeliktir.Tekrar ne zaman gideceksin? belirsizlik ne zaman ortadan kalkacak?

ya ne bileyim...üstelik dr başarılı tbir transferdi dedi ama............bana ultrason resminide verdi...hatta transferden sonra drumla elimizi kaqrnımıza koyup beraber dua ettik..geçen seferde öyle olmuştu...embriliyog embriyoların yavaş geliştiini söyledi..belki ondan karamsarım..buarada bende hiçbişi yok..ne bel nede kasık ağrısı sadece çok uykum vardı dün transfer sonrası...

teşekkürler..dualarınızı eksik etmeyin...buarada ben fatmanuru ç.ok merak ettim

sonuçta gelişiyorlar dimi hayatım önemli olan da o ya zaten.. belki erkektir canım onlar daha yavaş ilerliyormuş haberin olsun :))) o uyku bende de vardı dün acık içim geçti hatta beklerken.. erken kalktık nede olsa dün gece de geç yatmıştım ondandır.. eee bel ağrısı elbette onunla alakalı değildir daha dün siftah belkiişlem sırasında oluşmuş bir ağrıdır artık ne ise ne.. tutunsunlarda ağrırsa ağrısın valla.. inşallah seninde hayırlısı ile kalacaklar sakın takıntı yapma...

n.nur un yarın mı salı mı olacaktı?? fatmanurdan haber yokmu??

yojimbo çok teşekkürler canım.. sağol.. dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden seninde yeni dönemin hayrlısıyla olur inşallah yılmak yok.. son yumurtaya kadar devam :))

evet biz elimizden gelenii yaptık....gerisi allaha kalmış....benim bir önceki ahmileliğimde de hiç bel ağrım olmadı hep kasık ağrım vardı.....hemde hep sağ kasığım ağrıyordu....ama bel ağrısıda olan ççoook duydum...ama galiiba daha çook erken...bugün 1.gün daha...bana 13 gün sonra test yap dedi..ankarada düzen labaratuarı var..umarım orası açıktır..

buarada fatmanuru merak ettim umarım olumsuz bişi yoktur ve bize umut olur

kızlar bugün transferim yapıldı....beklemedeyim artık....dualarınızı eksik etmeyin...........

canıııım hayırlı olsun. için çok rahat olsun Allahın izniyle sana sımsıkı tutunacak bebişin.
ben bir kaç gündür yoğunluktan giremedim kızlar kusa bakmayın sizide merakta bıraktım Allah razı olsun düşündüğünüz için ben iyiyim çok şükür önümüzdeki cumatesi doktora gidicez bakalım şuan bende beklemedeyim.
Allahım bizlere katından tertemiz soylar armağan etsin inşallah dualarım seninle tatlım.

geshenk
transferin hayırlı olsun canım maytap sende lütfen moralini yüksek tut canımcım moral çok önemli biliyorsun bu sefer olacak bak gör:))hepimizin duaları kabul görecek canım.rahatla vre stres yapma bence.

bu arada fatmanurdan haber var mı?çok merak ediyorum kızlar!!hiç böyle yapmazdı!

canım hayırlı olsun transferin dualarımız seninle inşallah 11 gün sonra maytapla güzel haberlerinizi alıcaz inşallah okadar çok istiyorum ki anlatamam Rabbim yüzümüze gülsün inşllah.
için rahat olsun çok fazla yatıcaz diye kendinizi sıkmayın rahat olun tutacak Allahın izniyle.

canım buradayım geldim güzelim.
iyiyim Allaha şükür yoğunluktan giremedim kusurabakmayın.
cumartesi gidicem doktora bakalım herşey yolundamı ozaman belli olcak ama hamile kalmakla iş bitmiyormuş endişeler devam ediyormuş hele arkadaşların son yaşadıkları olaylardan sonra daha da korkmaya başladım ama Allaha emanet inşallah bol bol dua ediyorum hepimiz için.

çok sevindim fatmanur..değerin katladımmı?

canım hemşirem 3. tahlili yaptırmanıza gerek yok dedi ama ben dayanamadım yaptrıdım iki kat artmış rahatladım ama yinede ohhh artık hamileyim demek için daha erken buluyorum ve daha hamileyim diyemiyorum kendime şu keseyi bi görsem kalp atışını bi duysam ozaman bi oh çekecem inşallah.

gerisi gelir inşallh...keseyide görürüsün kalp atışlarınıda duyarsın...merak etme...bizlerde bol bol dua et....ayın 18ide benim test günüm...bayram bayram nerden öğrneceksem.))

Allah razı olsun canım sağol varol.. amin diyorum güzel dualarına dileklerine.. bende senin için duacıyım Rabbim sağlıkla sürdürüp hamilelik keyfin, doya doya yaşatsın inşallah..

göreceksin inşallah sende.. rahatla artık bak annesi geldi işte artık tutunacak hiç ayrılmayacak senden.. kucağına alacaksın Rabbimin izniyle.. annemmm diyeceksin hasretini bitireceksin Allahım büyük. bu sevinci tattırdı ya o duyguları da yaşatacak inşallah...

gerisi gelir inşallh...keseyide görürüsün kalp atışlarınıda duyarsın...merak etme...bizlerde bol bol dua et....ayın 18ide benim test günüm...bayram bayram nerden öğrneceksem.))

sorma valla.. bende sordum.. acil olacak sadece açık olacak hastaneler ve aciller yapmıyormuş Beta HCG yi... ancak özel hastaneler yapar sanırım.. bilmiyorumki 1 gün daha bekleyip tatil sonu yaptırabilirmiyiz.. hani bekleyebilirmiyiz ne dersin :)))

geshenk aslında beklemek en güzeli..eğer değer düşük çıkarsa kafamız karışacak fillan..ben geçen sefer 13 gün bekledim...idrar testide ypmadım...belki beklerim..zaten bayram...yoğunda geçer...en iisi beklemek galiba..tabi ilerleyen günlerde fikrim değişmezse

kızlar sağolun Allah razı olsun birbirimize attiğimiz dualar kabul olacak inşallah kulun kula ettiği dua çok değerli gerçekten Allah hepinizden beni merak eden soran arkadaşlarımdan razı olsun çok iyi insanlarsınız hepiniz kalben böyle hissediyorum ve Allahım bu güzel insanlara güzel evlatlar nasip etsin inşallah.
tatlım bayramda bütün aciller açık olur bende zaten hep tahlillerimi özelde yaptrıdım iş çıkışında yaptırdığım için ama bayramda olsa aciller açık nasıl olsa . size tavsiyem erken test yaptırmayın ben yaptırdım ama gerçekten doğru değil he bide idrar tahlili sakın sakın yapmayın boşuna helak oluyor insan pozitifken bile tek çizgi çıkıyor falan ne gerek var can sıkmaya beklemek daha iyi.

doğru diyorsun canım csn skmaya hiç gerek yok bu kadar sabretmişiz neler geçirmişiz dimi artık sabırlı olmayı bilmeliyiz... elbette dualar çok önemli yürekten edilen birbiri için edilen dualar en makbul dualardır.. inşallah Rabbim boş çevirmeyecek ellerimizi dillerimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…