arkadaşlar benim de transferim oldu hayırlısıyla artık gerisi Rabbime kalmış moralim iyi.. yatmıyorum gayet rahatım olacağı varsa olur artık.. haberdar edeyim sizi dedim.. dularınızı esirgemeyin bende bol bol ediyorum..
maytapcım canım sana da hayırlı olsun diyorum.. Rabbim sımsıkı tutundursun ol desin inşallah.. inşallah aynı gün müjdeli haberimizi de veririz böyle :))
selam hanımlar
bende 1 kez deneme yaptım ve malumunuz olmadı. kısmetse ocak 7 de adet günüm. beni neler bekliyo dondurulmuşlarda. yani kaçıncı gün transfer yada ne kadar ilaç kullanıcam. bunları merak ediyorum. çünkü şubat tatilimi dinlenme olarak kullanmak istiyorum.teşekkür ederim şimdiden cevaplar için
kızlar hayırlı olsun transferleriniz allah bunu son kılsın sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.....
sanada hayırlı olsun
bende yatmıyorum..olacaksa zaten olur diyorum...geçen seferde yatmadım olmuştu...benimkiler 4.gün dondurulmuş..çözdürüp bi gün beklettiler...sonra birini transfer ettiler..moralim hiç ii diil..nedense çok karamsarım
kızlar test sonucu 88 çıktı.bugün 14.gün.ilki 20 çıkmıştı.doktor düşük,dış gebelik yada normal gebelik olabilir dedi.ne olur çokça dua edin.arada kalmak hepsinden zor.belirsizlik çok kötü.p.tesi tekrar test yaptıracağız.inşallah güzel hebrler alırım.dualrınızı bekliyorum
çok sağol.. Allah razı olsun..
neden???? sakın yapma bunu... bak kendin diyorsun ilk nseferinde rahattım tuttu diye.. yapma bunu moralini yükselt çabuk.. hayal et onları kucağına aldığın günü.. olacak tatlım olacak... elini karnına koy ve ayetel kürsiyi oku devamlı.. bol bol dua et.. olacağı varsa olacak dediğin gibi.. dediğimiz gibi.. eee aksi yok işte.. hadi neşelen çabuk :)))
bende bel ağrısı var bu kez sende varmı böyle bişi???
GESHENK, MAYTAP transferleriniz hayırlı olsun...Umarım tutar ve sorunsuz şekilde ilerler arkadaşlar.Güzel haberlerinizi bekliyorumBen de bir sonraki adetimde yeniden deneyeğim dondurulmuşlarla.Halen kanamam devam ediyor.Rahim o kadar kalınlaşmıştıki (estrpfemden dolayı) ancak inceliyor sanırım.haftaya kontrolüm olacak.Adetler düzensizleşiyor mu acaba?
ya ne bileyim...üstelik dr başarılı tbir transferdi dedi ama............bana ultrason resminide verdi...hatta transferden sonra drumla elimizi kaqrnımıza koyup beraber dua ettik..geçen seferde öyle olmuştu...embriliyog embriyoların yavaş geliştiini söyledi..belki ondan karamsarım..buarada bende hiçbişi yok..ne bel nede kasık ağrısı sadece çok uykum vardı dün transfer sonrası...
sonuçta gelişiyorlar dimi hayatım önemli olan da o ya zaten.. belki erkektir canım onlar daha yavaş ilerliyormuş haberin olsun :))) o uyku bende de vardı dün acık içim geçti hatta beklerken.. erken kalktık nede olsa dün gece de geç yatmıştım ondandır.. eee bel ağrısı elbette onunla alakalı değildir daha dün siftah belkiişlem sırasında oluşmuş bir ağrıdır artık ne ise ne.. tutunsunlarda ağrırsa ağrısın valla.. inşallah seninde hayırlısı ile kalacaklar sakın takıntı yapma...
n.nur un yarın mı salı mı olacaktı?? fatmanurdan haber yokmu??
yojimbo çok teşekkürler canım.. sağol.. dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden seninde yeni dönemin hayrlısıyla olur inşallah yılmak yok.. son yumurtaya kadar devam :))
kızlar bugün transferim yapıldı....beklemedeyim artık....dualarınızı eksik etmeyin...........
arkadaşlar benim de transferim oldu hayırlısıyla artık gerisi Rabbime kalmış moralim iyi.. yatmıyorum gayet rahatım olacağı varsa olur artık.. haberdar edeyim sizi dedim.. dularınızı esirgemeyin bende bol bol ediyorum..
maytapcım canım sana da hayırlı olsun diyorum.. Rabbim sımsıkı tutundursun ol desin inşallah.. inşallah aynı gün müjdeli haberimizi de veririz böyle :))
geshenk
transferin hayırlı olsun canım maytap sende lütfen moralini yüksek tut canımcım moral çok önemli biliyorsun bu sefer olacak bak gör:))hepimizin duaları kabul görecek canım.rahatla vre stres yapma bence.
bu arada fatmanurdan haber var mı?çok merak ediyorum kızlar!!hiç böyle yapmazdı!
çok sevindim fatmanur..değerin katladımmı?
canım hemşirem 3. tahlili yaptırmanıza gerek yok dedi ama ben dayanamadım yaptrıdım iki kat artmış rahatladım ama yinede ohhh artık hamileyim demek için daha erken buluyorum ve daha hamileyim diyemiyorum kendime şu keseyi bi görsem kalp atışını bi duysam ozaman bi oh çekecem inşallah.
canım hayırlı olsun transferin dualarımız seninle inşallah 11 gün sonra maytapla güzel haberlerinizi alıcaz inşallah okadar çok istiyorum ki anlatamam Rabbim yüzümüze gülsün inşllah.
için rahat olsun çok fazla yatıcaz diye kendinizi sıkmayın rahat olun tutacak Allahın izniyle.
canım hemşirem 3. tahlili yaptırmanıza gerek yok dedi ama ben dayanamadım yaptrıdım iki kat artmış rahatladım ama yinede ohhh artık hamileyim demek için daha erken buluyorum ve daha hamileyim diyemiyorum kendime şu keseyi bi görsem kalp atışını bi duysam ozaman bi oh çekecem inşallah.
gerisi gelir inşallh...keseyide görürüsün kalp atışlarınıda duyarsın...merak etme...bizlerde bol bol dua et....ayın 18ide benim test günüm...bayram bayram nerden öğrneceksem.))
gerisi gelir inşallh...keseyide görürüsün kalp atışlarınıda duyarsın...merak etme...bizlerde bol bol dua et....ayın 18ide benim test günüm...bayram bayram nerden öğrneceksem.))
Allah razı olsun canım sağol varol.. amin diyorum güzel dualarına dileklerine.. bende senin için duacıyım Rabbim sağlıkla sürdürüp hamilelik keyfin, doya doya yaşatsın inşallah..
göreceksin inşallah sende.. rahatla artık bak annesi geldi işte artık tutunacak hiç ayrılmayacak senden.. kucağına alacaksın Rabbimin izniyle.. annemmm diyeceksin hasretini bitireceksin Allahım büyük. bu sevinci tattırdı ya o duyguları da yaşatacak inşallah...
sorma valla.. bende sordum.. acil olacak sadece açık olacak hastaneler ve aciller yapmıyormuş Beta HCG yi... ancak özel hastaneler yapar sanırım.. bilmiyorumki 1 gün daha bekleyip tatil sonu yaptırabilirmiyiz.. hani bekleyebilirmiyiz ne dersin :)))
kızlar sağolun Allah razı olsun birbirimize attiğimiz dualar kabul olacak inşallah kulun kula ettiği dua çok değerli gerçekten Allah hepinizden beni merak eden soran arkadaşlarımdan razı olsun çok iyi insanlarsınız hepiniz kalben böyle hissediyorum ve Allahım bu güzel insanlara güzel evlatlar nasip etsin inşallah.
tatlım bayramda bütün aciller açık olur bende zaten hep tahlillerimi özelde yaptrıdım iş çıkışında yaptırdığım için ama bayramda olsa aciller açık nasıl olsa . size tavsiyem erken test yaptırmayın ben yaptırdım ama gerçekten doğru değil he bide idrar tahlili sakın sakın yapmayın boşuna helak oluyor insan pozitifken bile tek çizgi çıkıyor falan ne gerek var can sıkmaya beklemek daha iyi.