slm arklar hepinizin yazdıklarını okudum çok sevindigim yerlerde oldu ama sonuna dogru geldigimde çok üzüldümbenimde transferim var kasım 13 de rabbim hayırlısını veriri inş bi yandan umutlanıyorum hamile olnları görüyorum seviniyotrum ama dedigimm gibi sonlarıda okuyunca ......allah yardımccımız olur inşş
arkadaşlar merhaba dondurulmuş embriyo transfer süreci nasıl oluyor kaç gün sürüyor toplamda . ben izmirden istanbula gidiyorum da . aslında bu ay transferim olacaktı ama yarım kaldı histereskopi olmam gerekiyormuş embriyolarımız donduruldu[/QUOTEc
canım değişiyo aslında tedaviye iğneyle başlayanda var,haplada ama transfer 18. gün veya 20. gün yapılıyo...inşallah olur canım mutlak vardır bir hayır...
benimde transfer hrs de olacak...cumartesi yani yarın 12de...
1970fun yojimbo ve yasmin arkadaşlar bu durumda ne söylenir neyle teselli verilir hiç bişey bulamıyorum. olacak inşallah sabır sabır ümit diyorum zamanı vakti saati değilmiş demekki her yeni gün yeni başlangıçlara umutlara müjdelere gebe Allah sabır versin sizin bizim hepimizin yer ve yardımcısı olsun inşalah
geshenk maytap yarınki transferiniz hayırla ve müjdeli haberlerle sonuçlansın inşallah haberlerinizi bekliyorum. bu arada bende dün merkezdeydim bu kadar ilaca rağmen 7mm olabilmiş ancak yani biraz ince ama idare edilebilirmiş şimdi günde 4, sabah 2 akşam 2 estrofem alıyorum ve transfer 11 kasım inşallah estrofem sizde de mide bulantısı yapıyomuydu?
kızlar test sonucu 88 çıktı.bugün 14.gün.ilki 20 çıkmıştı.doktor düşük,dış gebelik yada normal gebelik olabilir dedi.ne olur çokça dua edin.arada kalmak hepsinden zor.belirsizlik çok kötü.p.tesi tekrar test yaptıracağız.inşallah güzel hebrler alırım.dualrınızı bekliyorum
Cnm bu değerinede mi düşük dedi doktorun ?
canım değere değilde yani düşük bir değerle başladığı için gebelik düşükle sonuçlanabilir yada dış gebelik veya normal gebelik olabailir dedi.değerin katlanmasına güzel dedi.ama takip edeecğiz dedi.çok tedirginim çünkü ben 1 kez dış gebelik yaşadım.çok zor.kan testi yaptrmaktan kollarım delik deşik olmuştu.belirsizlik çok yıpratıyor insanı
kızlar test sonucu 88 çıktı.bugün 14.gün.ilki 20 çıkmıştı.doktor düşük,dış gebelik yada normal gebelik olabilir dedi.ne olur çokça dua edin.arada kalmak hepsinden zor.belirsizlik çok kötü.p.tesi tekrar test yaptıracağız.inşallah güzel hebrler alırım.dualrınızı bekliyorum
arkadaşlar benim de transferim oldu hayırlısıyla artık gerisi Rabbime kalmış moralim iyi.. yatmıyorum gayet rahatım olacağı varsa olur artık.. haberdar edeyim sizi dedim.. dularınızı esirgemeyin bende bol bol ediyorum..
maytapcım canım sana da hayırlı olsun diyorum.. Rabbim sımsıkı tutundursun ol desin inşallah.. inşallah aynı gün müjdeli haberimizi de veririz böyle :))