Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

hayır canım üzülmek yoookk...inanıyoruz bizlerinde yüzü gülecek...hem biz anne olmak istiyoruz ve Rabbim başladığımız bu yolu hayırlı kılsın diyoruz...ben hep bunu derim ben istiyorum Allah'ım sen HAYIRLI KIL bunu bana diyorum Rabbimiz çok büyük biz yeterki isteyelim...mutlak yüzümüzü güldürecektir...kızlar bu arada TRANSFER OLACAKLAR,OLANLAR MERYEM SURESİNİ HERGÜN OKUYUN BEN OKUMUŞTUM VE MELEĞİM BENİMLEYDİ...BEN İNANIYORUM FAZİLETİ BÜYÜK...

1970fun yojimbo ve yasmin arkadaşlar bu durumda ne söylenir neyle teselli verilir hiç bişey bulamıyorum. olacak inşallah sabır sabır ümit diyorum zamanı vakti saati değilmiş demekki her yeni gün yeni başlangıçlara umutlara müjdelere gebe Allah sabır versin sizin bizim hepimizin yer ve yardımcısı olsun inşalah

geshenk maytap yarınki transferiniz hayırla ve müjdeli haberlerle sonuçlansın inşallah haberlerinizi bekliyorum. bu arada bende dün merkezdeydim bu kadar ilaca rağmen 7mm olabilmiş ancak yani biraz ince ama idare edilebilirmiş şimdi günde 4, sabah 2 akşam 2 estrofem alıyorum ve transfer 11 kasım inşallah estrofem sizde de mide bulantısı yapıyomuydu?

canım çok sağol.hepimiz için hayırlısı olsun.
rahim kalınlığın transfer gününe kadar dahada artar.hayırlısyla atlatırsın inşallah transferi ve güzel haberler alırsın canım

yojimbocuğum herşeyde bir hayır vardır canım.demekki senin içinde böylesi hayırlıymış.dondurulmuşlarının olması büyük bir avantaj.inşallah orda bekleyen embriyocuklar sağlıkla kucağına gelirler.

tedaviye yeni başlayan ve transferi olacak arkadaşlarada hayırlısını diilyorum.inşallah hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz.allah yardımcınız olsun.

kızlar test sonucu 88 çıktı.bugün 14.gün.ilki 20 çıkmıştı.doktor düşük,dış gebelik yada normal gebelik olabilir dedi.ne olur çokça dua edin.arada kalmak hepsinden zor.belirsizlik çok kötü.p.tesi tekrar test yaptıracağız.inşallah güzel hebrler alırım.dualrınızı bekliyorum

Cnm bu değerinede mi düşük dedi doktorun ?

Cnm bu değerinede mi düşük dedi doktorun ?

canım değere değilde yani düşük bir değerle başladığı için gebelik düşükle sonuçlanabilir yada dış gebelik veya normal gebelik olabailir dedi.değerin katlanmasına güzel dedi.ama takip edeecğiz dedi.çok tedirginim çünkü ben 1 kez dış gebelik yaşadım.çok zor.kan testi yaptrmaktan kollarım delik deşik olmuştu.belirsizlik çok yıpratıyor insanı

cnm benim dige topiklerde çok okudum ben düşükle başlayıp sonra yükselen katlanan çok oldu dualarımız seninle... rabbim herşeyin hayırlıını veriri inş.iyi düşün iyi olssunn

canım dualarımız seninle inşallah kat kat yükselir...Rabbim üzmesin seni mutlu etsin,bebeğini hayırlı kılsın...

kızlar bugün transferim yapıldı....beklemedeyim artık....dualarınızı eksik etmeyin...........

dualarım seninle............

benimde dualarım seninle.neden bilmiyorum senin yazdıklarını başından beri okuyorum ama sadece okuyorum. yakın hissediyorum seni kendime.inşallah pozitif sonuç alırsın canım

yasmin
canım dualarım seninle sakın panik yapma stres olma.hayırlısı olacak buna dua edeceğiz hep beraber.sevgiler....

bu arada maytap
canımcım transferin hayırlı olsun.Allah hayırlısını versin bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

ya fatmanur nerelerde,gerçekten merak etmeye başladım umarım kötü bir şey yoktur hiç böyle yok olmamıştı.Allahım yardım etsin onada!

Yasmin iyi düşün iyi olsun...Umarım değerin katlanır

Maytap transferin hayırlı olsun...Bebişin seni daha fazla bekletmesin....

arkadaşlar benim de transferim oldu hayırlısıyla artık gerisi Rabbime kalmış moralim iyi.. yatmıyorum gayet rahatım olacağı varsa olur artık.. haberdar edeyim sizi dedim.. dularınızı esirgemeyin bende bol bol ediyorum..

maytapcım canım sana da hayırlı olsun diyorum.. Rabbim sımsıkı tutundursun ol desin inşallah.. inşallah aynı gün müjdeli haberimizi de veririz böyle :))

selam hanımlar

bende 1 kez deneme yaptım ve malumunuz olmadı. kısmetse ocak 7 de adet günüm. beni neler bekliyo dondurulmuşlarda. yani kaçıncı gün transfer yada ne kadar ilaç kullanıcam. bunları merak ediyorum. çünkü şubat tatilimi dinlenme olarak kullanmak istiyorum.teşekkür ederim şimdiden cevaplar için

kızlar hayırlı olsun transferleriniz allah bunu son kılsın sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…