Transferden 19 gun sonra basladi kanama 3gun icinde de sanci
Sanirim bir ilac falan alman lazim durup durup agliyorum olmadik yerlerde
Bastan tutmadi olsaydi bu kadar uzulmezdim ama tuttu da sanki benim yuzumden gitti gibi geliyor bazen ilaclari unuttum almadigim gun bile oldu acaba ben mi sebep oldum hatta bir kac kez untuugumu de a soylemistim transferden sonra onemli degil o kadar cok yukluyoruz ki sizinki bir iki unutsanda bir sey olmaz demisti buda beni rahatlatti
Ustelik transfer sonrasi cok stressizde yaptim . Artik bu hesaplasmanin anlami yok ama kendini cok suclu hissediyorum
bencede kendini bu kadar suçlama sakınn...tamam kolay değil ama olacağı varmış hayırlısı böyleymiş en güzeli şimdi çocuğuna sımsıkı sarılıp hamd etmek canım Allah daha büyük acılar vermesin...kimbilir belkide normal yolla olacak rabbim şu anda sınıyo...bu dünya sınav dünyası değilmi...Bakara suresi ''sizleri mallarınızla,canlarınızla ,evlatlarınızla sınarım'' hadi şimdi Hamd olsun diyoruz hep bir ağızdan...
slm arklar hepinizin yazdıklarını okudum çok sevindigim yerlerde oldu ama sonuna dogru geldigimde çok üzüldümbenimde transferim var kasım 13 de rabbim hayırlısını veriri inş bi yandan umutlanıyorum hamile olnları görüyorum seviniyotrum ama dedigimm gibi sonlarıda okuyunca ......allah yardımccımız olur inşş
1970fun, yasmin ve yojimbo!!
arkadaşlarım böyle üzücü günler geçirmenize çoooook üzüldüm.Allah yanınızda ve yardımcınız olsun.söylenecek söz bulmak çok zor.bu stresi yaşayanlardan biri olarak sizi anlıyabiliyorum diyebilirim ancak.
Lütfen kendinizi yıpratmadan sakin hareket edin olur mu? Bizler kendimizi harab ederek yine kendimize zarar veriyoruz zaten yeterince ruhumuz yorgunken katkat yük bindiriyoruz.Ne olur kendinizi çok üzmeyin Allah ne yazdıysa o olacak biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allaha kalmış,Hakkımızda hayırlı olsun arkadaşlar.
FATMANURCUM ne olur sen güzel haberlerle gel bari,sesin çıkmadı değerin artınca doktorun ne dedi umarım kötü bir şey yoktur ve sadece yoğunluğundan dolayı girememişindir topiğe!
Merhaba arkadaşlar,
maalesef dün 3 gün önceki gibi yoğun bir kanama daha yaşadım.gene kan pıhtıları vs. geldi.rahim duvarı dökülüyordeğerim dün 1012'ye düşmüş.ondan 2 gün önce 1520 idi...kısacası düşük yaşadım...bugün kontrole gideceğim.kaç günde sıfırlanır bilmiyorum.Düşük yaşayan arkadaşlar yeniden dondurulmuş transferi için ne zaman harekete geçiliyor?
ARKADAŞLAR EMBİRİLOĞUM ARADI yarın için yapmam gerekenleri ve bilgiler verdi sabahtan çözündürüp öğlene bana verecekler miniklerimi sabah kahvaltı edebilirmişim.. ilaçlarımı jel hariç alacakmışım.. ve heyecan başladı bende :))
Merhaba arkadaşlar,
maalesef dün 3 gün önceki gibi yoğun bir kanama daha yaşadım.gene kan pıhtıları vs. geldi.rahim duvarı dökülüyordeğerim dün 1012'ye düşmüş.ondan 2 gün önce 1520 idi...kısacası düşük yaşadım...bugün kontrole gideceğim.kaç günde sıfırlanır bilmiyorum.Düşük yaşayan arkadaşlar yeniden dondurulmuş transferi için ne zaman harekete geçiliyor?
Merhaba arkadaşlar,
ARKADAŞLAR EMBİRİLOĞUM ARADI yarın için yapmam gerekenleri ve bilgiler verdi sabahtan çözündürüp öğlene bana verecekler miniklerimi sabah kahvaltı edebilirmişim.. ilaçlarımı jel hariç alacakmışım.. ve heyecan başladı bende :))
sağol canım beni rahatlattı yazıların. benim hikayem;5 senelik evliyim geçen sene aralık ayında aşılama kararı aldık ama drun verdiği iğneler bende 30a yakın yumurta oluşturdu ve bu kadar yumurtayla aşılama olmaz dendi ve tüp bebeğe döndü iş.20 yumurta toplandı ve 10 tanesi 5. gün embriyosu oldu 2 tanesi trasfer edildi 8 tanesi donduruldu...ikiside tutmuş meğer, benim tahlillerim yüksek çıkıyodu ama tek kese görünüyordu sağ tarafta, diğer tarafımda kalan yumurtalardan dolayı karnım su topladığı için görünmüyordu takiii kanama geçirip tekini düşürene kadar...yani o zaman öğrendim ikiz olduğunu ama iş işten geçmişti...sonra 6 ay biraz sıkıntılı bi hamilelik geçirdim ve mutsuz sonnn 24. haftada bebeğim doğdu kaybettimmm...işte bittiğim günnn sonrasııı evlilik yıldönümümde bebeğimi verdim toprağa. kimbilir belkide sinirim hüzünümden, hıncım üzüntümden...iştee berbat bir yıldı benim için 2010...sonra dedim bir bebek istiyorum acımı dindirsin...Allah'ım ne olur hayırlı sağlıklı bir bebek dedim ve başladık dondurulmuşlarla...bakalım hayırlısı...inşallah dediğin gibi herşey yolundadır canım... (Ankara hrs de yapılacak)
Merhaba arkadaşlar,
ne güzel yazmışsın canım.evet sınav dünyası bunları bilmesek hayat zehir olurdu heralde.insan böyle düşününce rahatlıyor.hem bu dünyada çektiğimiz sıkıntılar öbür dünyada önümüzü açacak belki.allah daha büyük acılar vermesin.herkes birşekilde sınanıyor bu dünyada belki biz en şanslılardanız çünkü dermansız bir dertle uğraşmıyoruz.allaha şükür çözümü var.belki biraz sabredeceğiz bekleyeceğiz ama umudumuz var çok şükür.
Arkadaşlar hepinize desteğiniz içi teşekkür ederim.Umarım sizin başınıza gelmez.Bugün doktorda kontrolüm vardı, değerim 590'a düşmüş..1-2 güne kadar sıfırlanır sanırım.Memorial ile görüştüm ilk adetimde eğer kist yoksa başlayabiliriz dedi.Transferi olacak arkadaşlara bol şans dilerim...Umarım tutar ve düşmeden devam eder...