Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

ablacım kendini sakın suçlama.doktor bana dış gebeliği şöyle açıklamıştı.embriyolar rahme transfer edildikten sonra hemen biryere yapışmıyorlarmış yani rahim içinde geziniyorlar kendilerine en uygun yeri bulabilmek için.ve bazen rahim içine değilde gidip tüpe tutunabiliyormuş.bunun nedeni tıbbi olarak anlaşılmış değil.yani neden rahme yerleştirilen embriyo gidip tüpe tutunur hangi durumlarda,kimlerde ve neden olur ve bunu engellemenin yolu varmıdır henüz bilinmiyor.yani şuan kanıtlanmış hiçbir açıklaması yok.demek istediğim sakın kendini suçlama seninle hiçbir alaksı yok.ilaçları unutmuş olmanla falanda ilgisi yok.önce rahme tutunup sonra tüpe gitmiyor yani direkt tüpe tutunuyor.duygularını okadar iyi anlıyorumki.ilk başta negatif alsan bir iki gün üzülüp bir şekilde kaldığın yerden devam edecektin.ama önce ümitlenip sonra kaybetmek heleki böyle aniden ne olduğunu anlamadan bunları yaşamak daha zor.ama insan herşeye alışıyor.sen çok güçlüsün böyle bir tedavye başlayıp eşine sürpriz yapmak için tek başına göğüsleyecek kadar.bunuda atlatacaksın eminim.allah hepimizin yardımcısı olsun.

ne güzel yazmışsın canım.evet sınav dünyası bunları bilmesek hayat zehir olurdu heralde.insan böyle düşününce rahatlıyor.hem bu dünyada çektiğimiz sıkıntılar öbür dünyada önümüzü açacak belki.allah daha büyük acılar vermesin.herkes birşekilde sınanıyor bu dünyada belki biz en şanslılardanız çünkü dermansız bir dertle uğraşmıyoruz.allaha şükür çözümü var.belki biraz sabredeceğiz bekleyeceğiz ama umudumuz var çok şükür.

slm arklar hepinizin yazdıklarını okudum çok sevindigim yerlerde oldu ama sonuna dogru geldigimde çok üzüldüm benimde transferim var kasım 13 de rabbim hayırlısını veriri inş bi yandan umutlanıyorum hamile olnları görüyorum seviniyotrum ama dedigimm gibi sonlarıda okuyunca ......allah yardımccımız olur inşş

1970fun, yasmin ve yojimbo!!
arkadaşlarım böyle üzücü günler geçirmenize çoooook üzüldüm.Allah yanınızda ve yardımcınız olsun.söylenecek söz bulmak çok zor.bu stresi yaşayanlardan biri olarak sizi anlıyabiliyorum diyebilirim ancak.
Lütfen kendinizi yıpratmadan sakin hareket edin olur mu? Bizler kendimizi harab ederek yine kendimize zarar veriyoruz zaten yeterince ruhumuz yorgunken katkat yük bindiriyoruz.Ne olur kendinizi çok üzmeyin Allah ne yazdıysa o olacak biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allaha kalmış,Hakkımızda hayırlı olsun arkadaşlar.

FATMANURCUM ne olur sen güzel haberlerle gel bari,sesin çıkmadı değerin artınca doktorun ne dedi umarım kötü bir şey yoktur ve sadece yoğunluğundan dolayı girememişindir topiğe!

jaluse hoşgeldin
transferin hayırlı olsun canım ama sen bu yazılanlara sakın üzülme ve umudunu kaybetme bence.Buradaki arkadaşlarımızla biz bu günleride atlatacağız burada, umutsuzlanacak birşey yok çünkü bizler yılmadan bebişlerimize kavuşacağımız gün için savaşıyoruz sende öyle olmalısın.umarım daha yolun başındayken bebişine kavuşursun tatlım.

canım haklısın.insan bazen umutsuzluğa kapılıyor ama kaldığımız yerdende devam ediyoruz hayata.herşeyin hayırlısı.
fatmanur nerelerde hakikaten.güzel haberlerini bekliyoruz.yojimbo danda ses çıkmadı.umarım herşey yolundadır.artık güzel şeyler duyalım.
jaluse seninle antalya tüp beebek bölümünde yazışmıştık.olumsuz şeyleri görme sen.herkesin başına gelecek diye bişey yok.güzel haberlerle gelmen dileğiyle canım.

Merhaba arkadaşlar,
maalesef dün 3 gün önceki gibi yoğun bir kanama daha yaşadım.gene kan pıhtıları vs. geldi.rahim duvarı dökülüyor değerim dün 1012'ye düşmüş.ondan 2 gün önce 1520 idi...kısacası düşük yaşadım...bugün kontrole gideceğim.kaç günde sıfırlanır bilmiyorum.Düşük yaşayan arkadaşlar yeniden dondurulmuş transferi için ne zaman harekete geçiliyor?

yojimbocuğum çok şaşırdım ve üzüldüm.belkim sadece birtanesi düşüyordur.doktor birşey dedimi.inşallah en azından yavrularının biri seninle kalır.hakkında hayırlısı olsun canım.

ARKADAŞLAR EMBİRİLOĞUM ARADI yarın için yapmam gerekenleri ve bilgiler verdi sabahtan çözündürüp öğlene bana verecekler miniklerimi sabah kahvaltı edebilirmişim.. ilaçlarımı jel hariç alacakmışım.. ve heyecan başladı bende :))

hadi hayırlısı canım.güzel haberlerle gel.allah yardımcın olsun

yojimbo çok üzüldüm zaten üzgündüm .

düşüklerin dogal seleksiyon olduguna inanırım ben , saglıksız bebekler duşer demişti doktorum bir zamanlar hep aklımda kaldı . ne güzel dondurulmuşların var hala

geçmiş olsun canım

canımcım öncelikle tekrardan geçmişler olsun hayırlısı olsun.umudumuzu kaybetmeden yolumuza devam edeceğiz tatlım ve biliyorum ki bebişlerimize kavuşacağız hepimiz.Allah bunca ona açılan elleri ona edilen duaları geri çevirmeyecektir.
tekrar denemen için sanıyorum bir adet döneminden sonra deneyebilirsin yada senin durumuna bağlı aslında canımcım.

hadi hayırlısı olsun canım inşallah Allah kucağınada almayı nasip eder.

benimde transfer hrs de olacak...cumartesi yani yarın 12de...

Canım geçmiş olsun..Benim ki düşük değildi kürtajdı...Doktorum önce üç ay bekleyelim aynı terden tutunmasın belki tutunduğu yerde beslenememiştir dedi..Sonra da hemen gel yapalım dedi...Benim içime sinmedi ,önce genetik testlerimi yaptırmaya karar verdim...Eğer bi sorun çıkarsa PGT ile deneyim die..Sütten ağzım yandı bi kere...Testlerin sonuçlanması falan 3 ay geçmiş olacak Allahın izniyle...

Arkadaşlar hepinize desteğiniz içi teşekkür ederim.Umarım sizin başınıza gelmez.Bugün doktorda kontrolüm vardı, değerim 590'a düşmüş..1-2 güne kadar sıfırlanır sanırım.Memorial ile görüştüm ilk adetimde eğer kist yoksa başlayabiliriz dedi.Transferi olacak arkadaşlara bol şans dilerim...Umarım tutar ve düşmeden devam eder...

evet canım sende çok güzel yazmışsın ağzına sağlık...hamd etmekten başka bir şey yok...elbet güzel günlerimiz olacak ben inanıyorum evet bende bazen karamsarlığa düşüyorum aciziz ve ne desekte bir yerde tıkanıyoruz...ama o anda Allah'ım sen daha büyük sınavlar verme bu aciz kulluna diyorum...hamd olsun Rabbim daha beterini banada başkalarınada yaşatma...bu acıyı unutturacak daha büyük dert verme...

hadi hayırlı kılsın Rabbim canım vee Allah'ım sen arkadaşımıza bu bebekleri hayırlı kıl ve sağlıklı,sıhatli nasip eyle kucağına almayı Rabbim bizim inancımız sonsuz sen Yaratan,Bağışlayan,Esirgeyensin,sen koru,emekleri boşa çıkarma,sana sığındık,biz aciz kullarına ol de, senin herşeye gücün yeter...(nasıl ama okuyan dua etmiş oluyo okuyanın ağzına sağlık...)

canım çok geçmiş olsun Rabbim büyük mutlak bir zamanı var ve o zaman gelecek inançlı insanlarız şükürler olsunki...hem kızlar birde şöyle düşünelim biz sevilen kullarız bu yolda ne kadar çok dua ediyoruz...hem bir ayette denmiyomu eğer çok düzenli,sorunsuz bir hayatınız varsa düşünün benim sınavım ne...sevdiği kullarını sınıyo Rabbim, ona yakın olmamız için...bizim sınavımızda bu ama elbet mükafatımız olacak...ve inşallah canım bu zaman çok yakındır..

arkadaşlar merhaba dondurulmuş embriyo transfer süreci nasıl oluyor kaç gün sürüyor toplamda . ben izmirden istanbula gidiyorum da . aslında bu ay transferim olacaktı ama yarım kaldı histereskopi olmam gerekiyormuş embriyolarımız donduruldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…