Transferden 19 gun sonra basladi kanama 3gun icinde de sanci
Sanirim bir ilac falan alman lazim durup durup agliyorum olmadik yerlerde
Bastan tutmadi olsaydi bu kadar uzulmezdim ama tuttu da sanki benim yuzumden gitti gibi geliyor bazen ilaclari unuttum almadigim gun bile oldu acaba ben mi sebep oldum hatta bir kac kez untuugumu de a soylemistim transferden sonra onemli degil o kadar cok yukluyoruz ki sizinki bir iki unutsanda bir sey olmaz demisti buda beni rahatlatti
Ustelik transfer sonrasi cok stressizde yaptim . Artik bu hesaplasmanin anlami yok ama kendini cok suclu hissediyorum
ablacım kendini sakın suçlama.doktor bana dış gebeliği şöyle açıklamıştı.embriyolar rahme transfer edildikten sonra hemen biryere yapışmıyorlarmış yani rahim içinde geziniyorlar kendilerine en uygun yeri bulabilmek için.ve bazen rahim içine değilde gidip tüpe tutunabiliyormuş.bunun nedeni tıbbi olarak anlaşılmış değil.yani neden rahme yerleştirilen embriyo gidip tüpe tutunur hangi durumlarda,kimlerde ve neden olur ve bunu engellemenin yolu varmıdır henüz bilinmiyor.yani şuan kanıtlanmış hiçbir açıklaması yok.demek istediğim sakın kendini suçlama seninle hiçbir alaksı yok.ilaçları unutmuş olmanla falanda ilgisi yok.önce rahme tutunup sonra tüpe gitmiyor yani direkt tüpe tutunuyor.duygularını okadar iyi anlıyorumki.ilk başta negatif alsan bir iki gün üzülüp bir şekilde kaldığın yerden devam edecektin.ama önce ümitlenip sonra kaybetmek heleki böyle aniden ne olduğunu anlamadan bunları yaşamak daha zor.ama insan herşeye alışıyor.sen çok güçlüsün böyle bir tedavye başlayıp eşine sürpriz yapmak için tek başına göğüsleyecek kadar.bunuda atlatacaksın eminim.allah hepimizin yardımcısı olsun.