Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

arkadaşım rahat ol , inşallah bir sorun yoktu . Bende de kanama başladı ama çok çok koyu renkti . Doktoru aradığımda koyu renkse başka adet kanaması rengindeyse durum başkadır dedi. Koyu renkse neredeyse siyah kahverengi gibi sorun değil eski bir kanama dışarı atılıyordur dedi .

Gerçi ben sonunu hüsranla bitirdim bu kadar konuşmaya ragmen

umarım senin yüzün güler canım , haber ver

abla zaten dış gebeliğin en önemli belirtilerinden biri koyu renkte olan kanama.yani sanki koyu erik suyu renginde.bordo gibi.bende dış gebelik yaşadığımda aynı kanamalrı yaşadım.doktor nasıl bunu normal karşılamış anlamıyorum.peki bu kanamalr progesteron içeren ilaçlar kullandığın haldemi oldu.ben dış gebeliği normal yolla hamilelkte geçirdiğim için kanama en başından beri vardı ve ben en çok ondan anladım.ama şimdi kullandığım ilaçlar kanamayıda engelliyo.takip edebileceğim tek şey şuan betahcg.doktor haftada birde istesede ben 2 güne bir yaptırmayı düşünüyorum çünkü ihmale gelmeyecek bir durum.hayırlısı olsun.bakalım c.tesi günü değerim ne çıkacak

abalacım kanaman kaçıncı gün başlamıştı ?

sen şimdi cumartesi sonucu alacan ama evden internete giremiyorsun e biz meraktan çatlıycaz ozaman.
inşallah güzelim müjdeli haberlerini bekliyor olucaz Allahın izniyle.

geçmiş olsun çok üzüldüm...

canım sözün bittiği an herhalde donarak okudum yazdıklarını eşim bile merak edip geldi yanıma.biz zor bir savaş veriyoruz öncesindeayrı bir savaş doğuma kadar ayrı bir savaş, yılmak yok devam edecegiz , moralini yüksek tutt yeterkiii

sağol canım beni rahatlattı yazıların. benim hikayem;5 senelik evliyim geçen sene aralık ayında aşılama kararı aldık ama drun verdiği iğneler bende 30a yakın yumurta oluşturdu ve bu kadar yumurtayla aşılama olmaz dendi ve tüp bebeğe döndü iş.20 yumurta toplandı ve 10 tanesi 5. gün embriyosu oldu 2 tanesi trasfer edildi 8 tanesi donduruldu...ikiside tutmuş meğer, benim tahlillerim yüksek çıkıyodu ama tek kese görünüyordu sağ tarafta, diğer tarafımda kalan yumurtalardan dolayı karnım su topladığı için görünmüyordu takiii kanama geçirip tekini düşürene kadar...yani o zaman öğrendim ikiz olduğunu ama iş işten geçmişti...sonra 6 ay biraz sıkıntılı bi hamilelik geçirdim ve mutsuz sonnn 24. haftada bebeğim doğdu kaybettimmm...işte bittiğim günnn sonrasııı evlilik yıldönümümde bebeğimi verdim toprağa. kimbilir belkide sinirim hüzünümden, hıncım üzüntümden...iştee berbat bir yıldı benim için 2010...sonra dedim bir bebek istiyorum acımı dindirsin...Allah'ım ne olur hayırlı sağlıklı bir bebek dedim ve başladık dondurulmuşlarla...bakalım hayırlısı...inşallah dediğin gibi herşey yolundadır canım... (Ankara hrs de yapılacak)

canım her birimizin nasıl farklı nasıl iç acıtan hikayesi var böyle.. yaşadıklarına çok üzüldüm evlilik yıldönümünde bebeğini toprağa vermende çok çok acı ancak tevekkül et tatlım bak 8 tane dondurulmuş çok güzel bu... demekki daha öncekilerde sağlıklı olmayan bir durum vardı şimdi umuyorum diliyorum en sağlıklısı ile bütün bunları unutacaksın..Allahım yüzünü bu kez güldürsün yaşadıklarını unuttursun sana.. umudunu hiç yitirme olurmu en azından gebeliği elde etmişsin ben daha onu bile hiç yaşamadım sonu acı ile bile bitse o duyguyu bile yaşamaya hasret insanlar var canım hamile kalabildiğini bilmen ve 30 yumurta oluşması yanlış doz ile bile olsa bunlar hep senin anne olma şansının yüksek olduğunu gösteriyor... mücadeleye devam tamammı son yumurtaya kadar.. Rabbim yardımcın olsun.. inşallah her şey yolunda gidecek ve sende müjdeli haberinle burada coşacaksın bizlerle... ne zaman transferin belli oldumu?? gelişmelerini bilmek isterim..

Bu forumlarda acılarda ,sevinçlerde ortak....Olumsuz sonuç alan arkadaşlar adına çok üzüldüm...Bizim de yüzümüz güler inşallah...Donmuşlarla şans daha düşük diyolardı inanmak istemiyodum ama bu aralar herkes kötü haberler veiyor(

sağol canım benim evet zaten inanç ayakta tutan...hamd olsun Rabbime ama şunu deme sakın canım bak ben o sözü bi kaybedene dedim ama beklemekten acıymış şimdi diyorum RAbbim aynı acının tekrarını yaşatma banada başkasınada bu çok kötüymüş diyorum yazgımda varsa ya kalmayım yada o kadar büyümesin bir mezarım daha olmasın Rabbim diyorum...ayın 22sinde transferim canım bakalım hayırlısı... ayy canım bu arada yalnış yazmışım 9 embriyo oluşmuştu 7 donmuş embriyo var kusura bakma unuttum herşeyi...şimdi eşime sordum kaç taneydi diye emin olmak için o 7 tane dedi...ya senin hikayen?senin kaçıncı denemen?

Kızlarrr.. ben bu topiğe gelecek kadr olamadım daha ama size bişi sölemeye geldim..
bi arkadaşım vardı.. haziranda ilk tüp bebek denemsini yaptırmıştı , tutunamamıştı..şimdi dondurulmuşuyla hamile.... umut olsun size diye yazdım.. Geshenkin peşindne gelip :)))

canım doğru diyorsun özür dilerim bunu ancak yaşayan bilir değilmi bilinçsizce edilmiş bir laf işte benimki elbette bu acıyı Rabbim kimseye yaşatmasın zor olmazmı sevgisini yaşayıp o kadar hissedip kaybetmek neyse kapatalım bu konuyu tatsız çünkü.. Allahım tekraraını yaşatmasın sana ve kimseye vermesin bu acıyı.. dediğin gibi hiç olmasın sonu böyle olacaksa.. canım benim ilk denemem haziran ayında oldu negatifi aldım 4 dondurulmuşum vardı bu arada ilk aşılama ardından tüp ile gelişen yani aldığım ilaçlarla beslenen rahim büyüklüğünde hatta biraz onuda geçen myom oluştu bende asıl amacım ondan kurulmaktı ancak biraz riskli oluyormuş bu ameliyatlar ki benim yaşım geçiyor yumurta rezervim azalıyormuş kalitede düşüyor tabi bu yüzden ameliyat ile hem zaman kaybı hem risk var diye doktorum dondurulmuşlarla denememi tutarsa ikisini birlikte sezeryanla almayı tavsiye etti bende buna uydum en iyi seçenek bu gibi göründü bakalım bu kez neler olacak bu cumartesi transferim var.. senin daha varmış yeni başladın galiba ilaçlarına.. hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer mutlu sonla kucaklayacaksın bebeklerini...

ayyy elfida çok hoşsun peşimden gelmişsin benim her topicte peşimden gelen bir arkadaşım oluyor zaten.. canım paylaşımın desteğin için çok sağol.. buradaki kızlara da moral olur bu.. inşallah bizde yakalarız bu sefer donuk bebişlerle mutluluğu.. tekrar sağol canım...

Yasmine insallah degerin normal gebelik cikar canim

Kanama konusunda de boyle dedi. Ama bhcg bir sey ifade etmedi bende son gun yaptirdigimda 4000 ustu ciktiktan ve tekefonda de soyledigimde tam yerinde artis dedi sancim baslamasaydi ben daha gezinecektim ortadaki

Benim cok meraktan ettigim bir sey var acaba insan once rahimde normal hamile oluyor da bu sonradan tupe kayinca dis gebelik oluyor yoksa bastan beri tuptemi basliyor hersey

yok canım özürdilemene gerek yok ben seni anladım alınmadım...evet canım ya daha var bi geçseydi şu günler 17 gündür iğne(lucrin) vuruyorum ve daha 15 gün daha vuracağım ya iğnesiz olsaydı keşke...neyse canım inşallah seninde hayırlısıyla tutar ve bebişini alırsın kucağına Rabbim sesimizi duyar elbet ve bizlerede nasip eder...güzel dileğin içinde çoook teşekürler inaşallah cümelemiz kucaklarız bebeklerimizi...

çooooooookkkkkkk teşekkürler verdiğin umuttan dolayı....

abalacım kanaman kaçıncı gün başlamıştı ?

Transferden 19 gun sonra basladi kanama 3gun icinde de sanci

Sanirim bir ilac falan alman lazim durup durup agliyorum olmadik yerlerde

Bastan tutmadi olsaydi bu kadar uzulmezdim ama tuttu da sanki benim yuzumden gitti gibi geliyor bazen ilaclari unuttum almadigim gun bile oldu acaba ben mi sebep oldum hatta bir kac kez untuugumu de a soylemistim transferden sonra onemli degil o kadar cok yukluyoruz ki sizinki bir iki unutsanda bir sey olmaz demisti buda beni rahatlatti

Ustelik transfer sonrasi cok stressizde yaptim . Artik bu hesaplasmanin anlami yok ama kendini cok suclu hissediyorum

bunu sakın yapma.. demek hayırlısı böyleymiş.. önce ruhlar yaratılmış dünya oluşmadan bütün gelecek canlar sırasını beklermiş demekki ona ömür verilmemiş öyle düşün tamammı suçlama hiç kendini.. olacakla öleceğin önüne geçilmezmiş.. hayırlısı neyse o olsun belki doğal yolla olacak bu alınan ilaçların böyle etkileri varmış bak belli olmaz o.. tevekkül sabır.. başka da şey düşünme kendini de boşuna üzme.. yanlış çünkü bu düşünce..

bencede kendini bu kadar suçlama sakınn...tamam kolay değil ama olacağı varmış hayırlısı böyleymiş en güzeli şimdi çocuğuna sımsıkı sarılıp hamd etmek canım Allah daha büyük acılar vermesin...kimbilir belkide normal yolla olacak rabbim şu anda sınıyo...bu dünya sınav dünyası değilmi...Bakara suresi ''sizleri mallarınızla,canlarınızla ,evlatlarınızla sınarım'' hadi şimdi Hamd olsun diyoruz hep bir ağızdan...

ne güzel ayetini bile bulmuşsun canım yaa.. hamdolsun diyorum bende yürekten... insanız işte beşeriz şaşıyoruz... daima şükür her halimize.. bak bir tane varmış madem Allah ona ömür sağlık sıhhat versin inşallah kardeş de verir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…