tebrik ederim, gözünüz aydın.
Ben 2 gündür yatıyorum.foruma girme şansım da olmadı.14.günü akşamı yoğun kanamam oldu, adetin 2. Günündeki gibi.moralimiz çok bozuldu.acile gidip prognex iğne yaptırmamızı söyledi hemşire ve kalkmadan yatmamı.eşimle bebeğin düştüğünü düşünüyorum dün kadın doğum doktoruma gittim.vajinal muayene ile rahime baktı, kalınlığı iyi dedi ama içeride kan var.bhcg değerime baktırdık 1523 olmuş.ama bir gece önce eğer bebek düştüyse sanırım hcgye hemen etki etmezmiş.yani hala düşmüş olma ihtimali veya düşüyor olabilir.kanamam azaldı ama peçeteye her wc ye gittiğimde kan geliyor.yatmaktan ve iğne yaptırmaktan başka çare yokmuş.cuma günü yeniden gideceğiz doktora.dondurulmuşlarla düşük riskinin yüksek olduğunu biliyordum Durum bu arkadaşlar.umarım sizler böyle bi şey yaşamazsınız...
arkadaşım rahat ol , inşallah bir sorun yoktu . Bende de kanama başladı ama çok çok koyu renkti . Doktoru aradığımda koyu renkse başka adet kanaması rengindeyse durum başkadır dedi. Koyu renkse neredeyse siyah kahverengi gibi sorun değil eski bir kanama dışarı atılıyordur dedi .
Gerçi ben sonunu hüsranla bitirdim bu kadar konuşmaya ragmen
umarım senin yüzün güler canım , haber ver