kızlar tahlil sonucum 155 iki 44 dü neredeyse 4 katı normalmi acaba yarın doktorumla görüşecem.
kızlar merhaba bugün 12.günüm değerim 20 çıktı.devam edermi bilmiyorum.
1970fun geçmiş olsun.ben geçen yıl doğal yolla hamile kalıp dış gebelik yaşadım nekadar zor olduğunu iyi bilirim.seninde değerin benimki gibi düşük başlamıştı.şimdi benide aynı korkular sardı.allah hayırlısını versin.dualarınıza ihtiyacım var.inşallah devam eden bir gebelik olur ama devam etmeyecekse bile dış gebelik olmasında tek kimyasal gebelik olsun.çünkü çok çok zor dış gebelik.en çok korktuğum şeydi arada kalmak.yine başıma geldi.yine zaman geçmek bilmeyecek.c.tesi birdaha test yaptıracağım.nasıl sabredeceğim bilmem.
Yasmin
Allah yardımcın olsun umarım normal saglıklı bir gebelik olur . Ben bugün çok üzgünüm saskınım ve kalbim kırık , sanki bir parçam koptu gibi oldum .
Merhaba Arkadaşlar
Salı günü BHcg yaptırdım öyle durdugum yerde nedense ve 4300 .ıktı sonuç ama bir yerlerde bir yanlış hissediyordum . dk aradım söyledim eee çok güzel işte dedi . Hayır ben sizi yarın görmek istiyorum dedim artık 5+5 oldu ve keseyi görebilirsiniz dedim ve Çarşamba öülene gel dedi .
Çarşamba sabah kalktıgımda feci bir sancıyla uyandım , beni bayıltacak kadar şiddetliydi sancı hemen Umutta gittik muayene sonunda kese görülemedi ve dış gebelık teshisi kondu patlamak üzere olabileceğinden hemen ameliyata alındım ve akiama taburcu oldum .
Şimdi karnımda üç delikle işteyim . Bu macera benim için kötü sonuçlandı malesef Allah sizlerin yüzünüzü güldürsün .
Çok üzgünüm , 40 yaşındayım ve artık uzun protokol deneyemem eşim 47 yaşında
1970 fun geçmiş olsun.Okuyunca çok üzüldüm.
Yasmin umarım değerin sağlıkla katlanır.eğer sağlıklı bir bebek değilse hayırlısı olsun.
ben de çok üzgünüm.biliyorsunuz 3 gün önce şiddetli kanamam oldu.halen az az devam ediyor.dün değil önceli gün hcg 1500 lerdeydi.dün başka bir yerde hcg baktırdık 1200 çıktıgerileme var.sanırım düşük yaşadım.halen prognex vuruluyorum.kendi kendime senaryolar yazıyorum.acana iki embriyoda tutmuştu da biri düştü o yüzden değer bira geriledi mi? farklı yerde yaptırdım acaba ondan mı farklı çıktı vs. yani kabullenmek istemiyorum ama bence düştü (ler)...dondurulmuşla yeniden transfer çin ne zaman harekete geçebiliriz acaba?
Merhaba Arkadaşlar
Salı günü BHcg yaptırdım öyle durdugum yerde nedense ve 4300 .ıktı sonuç ama bir yerlerde bir yanlış hissediyordum . dk aradım söyledim eee çok güzel işte dedi . Hayır ben sizi yarın görmek istiyorum dedim artık 5+5 oldu ve keseyi görebilirsiniz dedim ve Çarşamba öülene gel dedi .
Çarşamba sabah kalktıgımda feci bir sancıyla uyandım , beni bayıltacak kadar şiddetliydi sancı hemen Umutta gittik muayene sonunda kese görülemedi ve dış gebelık teshisi kondu patlamak üzere olabileceğinden hemen ameliyata alındım ve akiama taburcu oldum .
Şimdi karnımda üç delikle işteyim . Bu macera benim için kötü sonuçlandı malesef Allah sizlerin yüzünüzü güldürsün .
kızlar merhaba bugün 12.günüm değerim 20 çıktı.devam edermi bilmiyorum.
1970fun geçmiş olsun.ben geçen yıl doğal yolla hamile kalıp dış gebelik yaşadım nekadar zor olduğunu iyi bilirim.seninde değerin benimki gibi düşük başlamıştı.şimdi benide aynı korkular sardı.allah hayırlısını versin.dualarınıza ihtiyacım var.inşallah devam eden bir gebelik olur ama devam etmeyecekse bile dış gebelik olmasında tek kimyasal gebelik olsun.çünkü çok çok zor dış gebelik.en çok korktuğum şeydi arada kalmak.yine başıma geldi.yine zaman geçmek bilmeyecek.c.tesi birdaha test yaptıracağım.nasıl sabredeceğim bilmem.
Merhaba arkadaşlar.Bende dondurulnuşlarla deneyenlerdenim.1 kasımda transferim oldu.Bugün 4.günüm.Allahım hayırlıysa versin inşallah.
Dondurulmuş tedavisine daha çok güveniyorum nedense.Embriyologum dondurulmuşların şansı daha yüksek demişti.Ayrıca doktorumda kendi arkadaşından örnek vermişti.Sadece bir donmuş embriyoyla sağlıklı bir kızı olmuş.İnşallah hayırlısıyla bizlerinde olacak.Ümidimizi hiç yitirmeyelim.
çok sağolun kızlar fatmanurcum inşallah dediğin gibi olur katlanır değer.hayırlısı artık.değerin çok güzel katlanmış yeni okudum.allahım tamamına erdirsin ve sağlıkla kucağına al inşallah canım.
yojimbocum yeni okudum kanama yaşadığını.farklı merkezlerde yaptırmış olmandan kaynaklanabilir değrdeki düşüş.allah bebişlerini sana bağışlasın.tüp bebekte kanama lekelenme durumları çok oluyor.telaş yapma.hayırlı sağlıklı haberlerini alırız inşallah canım
kızlar tahlil sonucum 155 iki 44 dü neredeyse 4 katı normalmi acaba yarın doktorumla görüşecem.
Merhaba Arkadaşlar
arkadaşlar dondurulmuşlarla sağlıklı gebelik oluşmuyormu aceba die düşünmeye başladım..hatta korkuyorum..üstüste kötü haberler almaya başladık...Allah hakkımızda hayırlısını versin
Merhaba arkadaşlar.Bende dondurulnuşlarla deneyenlerdenim.1 kasımda transferim oldu.Bugün 4.günüm.Allahım hayırlıysa versin inşallah.
Dondurulmuş tedavisine daha çok güveniyorum nedense.Embriyologum dondurulmuşların şansı daha yüksek demişti.Ayrıca doktorumda kendi arkadaşından örnek vermişti.Sadece bir donmuş embriyoyla sağlıklı bir kızı olmuş.İnşallah hayırlısıyla bizlerinde olacak.Ümidimizi hiç yitirmeyelim.
bak her işte bir hayır var iyiki dediğin gün tahlil yapmamışsın daha çok endişelenecektin benim hislerim senin için iyi yönde sanki geç tutun ma olmuş kana yeni karışmaya başlamış gibi geliyor bana öyle hissediyorum 2 gün sonra inşallah katlanacak güzelim.
Merhaba Arkadaşlar