canımcım o belli olmaz sen içini ferah tut.idrar tahlilleri kan tahliline göre biraz daha yanıltıcı olabiliyor ama ikizde olsa tekte olsa senin olsun sağlıklı olsun hayırlı olsun ama değerini mutlaka yaz canımcım çok merak ettim...canım tabiki kaderle alakalı Rabbim ol dedikten sonra gerisi teferruat.
rahat olmak çok önemliymiş onu daha iyi anladım strest insanı çok etkiliyor.
ben bu akşam yaptıracam testi canım ama galiba ikiz değil çünkü bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı ikiz olsaydı koyu çıkardı bugün 11. gün.
canımcım o belli olmaz sen içini ferah tut.idrar tahlilleri kan tahliline göre biraz daha yanıltıcı olabiliyor ama ikizde olsa tekte olsa senin olsun sağlıklı olsun hayırlı olsun ama değerini mutlaka yaz canımcım çok merak ettim...
akşam evden yazarım gülüm inşallah güzel haberler veririm.
canım tabiki kaderle alakalı Rabbim ol dedikten sonra gerisi teferruat.
rahat olmak çok önemliymiş onu daha iyi anladım strest insanı çok etkiliyor.
ben bu akşam yaptıracam testi canım ama galiba ikiz değil çünkü bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı ikiz olsaydı koyu çıkardı bugün 11. gün.
gebzede.. suadiye de şubeleri de var... doktorumda Aydın Arıcı.. senin umuttaydı dimi işlemlerin.. Adapazarı sel su olmuş biz yokken aksine Karadeniz çok güzeldi rahat gezdik... fatmanura bende çok sevindim hamile kalan herkese çok seviniyorum tıpkı senin gibi.. inşallah birbrimizi sevindiririz bizlerde.. demek 8 inde seninde benimde pazartesi olacaktı eşime uymayınca doktorumda zaten ikisi iyi durumda diğer ikisi geri kalmış değişen bir şey olmaz cumartesi sabah çözündürüp öğlene veririz dedi.. bakalım neler olacak bu kez.. bayramın 2 yada 3. gününe denk geliyor bizim sonuçlar seninde sonuna dimi.. yani paniksiz olurmu dersin test sonucumuz.. Rabbim yüzümüzü bu dondurulmuşlarla güldürsün inşallah... dualarınızı esirgemeyin bizlerden ne olur...
canım benim sen hiç takılma kalınlığa falan aslında kalın olması daha iyi daha sağlıklı tutunur ince olursa endişelen ama sen rahim kalınlığını falan düşünme ters bişey olsa transferi iptal ederler demekki herşey yolunda Allahın izniyle bebişini veya bebişlerini alıp geliceksin ve sana sımsıkı tutunacak.
benim kafam allak bullak iğneye devam yarın hapa başlıyorum aradılar ve öyle dediler bayram bitimide transfer ölçüm falanda yok yani olsun bitsine getiriliyormuşum gibi...amannnn sinirlerim bozuldu kafam karıştı ne yapıldığını anlamadımmm birde bana saat 10da gelin hoppp transferiniz var diyolar haydaaaa ne embriyolardan haber ne başka bişey ne bu yaaa işemeden gelin bu kadarrrr ay sinirlerim bozuldu...offfffffffffffff offfffffffffffffff yaaaaaaaa ne kadar kolay herşey para olmuşş bakalım sonuç ne olacak ama olmayacak boşuna uğraşıyorum öyle hissediyorum...şu iğnelerdende nefret ediyorummm haplardanda şu aptal jeldendedeliriyormuyum ne
ben böyle bir durumda direkt doktoru arar konuşuırdum....içimde rahat ederdi...
inşallah amiiin bu sefer gülecek yüzümüz Allahın izniyle bu benim donmuşlarla ikinci olacak senin? benimde ilk transferimde sabah çözdürüp 2 saat sonra uyguladılar. benim anlamadığım bir kaç gün önceden mi çözdürülmesi gerekiyo yada aynı gün çözülürse ne oluyo? bi de bu 5. gün daha dayanıklı deniyo da niye hep 3.gün embriyosu transfer edilio. düşünmüyecektim bütün bunları ama kafamıda kurcalıyo neyse bayram falan demeden kan testi yapmayı düşünüyorum tabii şimdiden de heyecan sarmadı diil hatta 12.günü beklemeyip 10. gün bile yapabilirim onuda boşuna iğne olmamak için istiyorum yoksa bence herşeyin zamanında olması eniyi diye düşünüyorum zaten bööle olmasaydı boşuna 12. gün test istemezdi doktorlar var demekki bi bildikleri Allah hayırlısıyla katından sağlıklı evlatlar versin inşallah hepimize burda olan tüm arkadaşlarada
benim kafam allak bullak iğneye devam yarın hapa başlıyorum aradılar ve öyle dediler bayram bitimide transfer ölçüm falanda yok yani olsun bitsine getiriliyormuşum gibi...amannnn sinirlerim bozuldu kafam karıştı ne yapıldığını anlamadımmm birde bana saat 10da gelin hoppp transferiniz var diyolar haydaaaa ne embriyolardan haber ne başka bişey ne bu yaaa işemeden gelin bu kadarrrr ay sinirlerim bozuldu...offfffffffffffff offfffffffffffffff yaaaaaaaa ne kadar kolay herşey para olmuşş bakalım sonuç ne olacak ama olmayacak boşuna uğraşıyorum öyle hissediyorum...şu iğnelerdende nefret ediyorummm haplardanda şu aptal jeldendedeliriyormuyum ne
kızlar siz bu rahim kalınlığı için kaç gün arayla ve kaç kere gittiniz?bana niye böyle dediler ya(((
kızlar tahlil sonucum 155 iki 44 dü neredeyse 4 katı normalmi acaba yarın doktorumla görüşecem.
inşallah olucak bu sefer Allahın izniyle inanıyorum buna fatmanura da hep diyodum bu kez tutunacak diye şükürler olsun ki tutundu hem de güzelce katlayarak inşallah bizim de tutunacak ve değerlerimiz katlayarak sağlıklı bi şekilde devam edecek bundan başka hiçbişey düşünmek istemiyorum bayramda yaptırıcaz inş bhcg tamammı?inşallah canım inşallah.. kafanı hiç bulandırma bence bunlarla.. bir gün öncesinden çözündürmelerinin sebebi daha da bölünmelerini görmek en iyisini seçmek için benimkiler zaten 5. gün embiriyosuydu daha bekleme gereği görmedi çünkü zaten ikisi iyi ikisi kötü durumdaymış belliki o iki iyi olan konulacak.. 3. güne gelince benim bir arkadaşım ilk denemesinde 3. gün ile hamile kaldı.. onun da şansı var ancak ellerindekini de kaybetmemek adına az sayıda ise embiriyolar hemen transferi tercih ediyorlar.. 5 gün beklemiyorlar riske atmamak için.. yani 3ü 5 i yok bu işin vakti saati geldiyse isterse 2 günlük olsun.. sen moralini yüksek tut olacağına inandır kendini inşallah olacak bu sefer.. benim ilk dondurulmuş transferim bu zaten de başka şansım yok 4 ü de tek tüpte dondurulmuş ve bir daha dondurulmayacaklar son yani bunlar..eğer tekrar düşünürsem maddi imkanım da olursa tabi sil baştan olacak.. bu arada bende myom oluşmuştu amaç onun alınmasıydı ameliyat ile zaman kaybı olacağı ameliyatın riskleri gibi nedenlerle önce bunları denememi tavsiye etti doktorum ki şayet tutarsa ikisini birlikte alabilmek için en azından yumurtalıklar rahim zarar görürse bari denenmiş olsun diye düşündü.. inşallah vakti saati gelmiştir de her şey yolunda gider.. myom gider bebiş gelir umarım..
bu moralle eğer olacağı varsada olmaz be güzelim lütfen moralini yükselt biraz.. her şeyden hayır bekle.. sabırlı ol çok streslisin.. söylediklerinde haklısın ama bu öfke gerginlik sana fayda değil zarar getirir şu aşamada. bunları doktorunla oturup konuş memnun olamdığını bilgilendirme sıfır ben bu durumlardan çok gerginim diye anlat ruh halini anlasınlar..bilgi vermek mecburiyetinde bütün merkezler babalarının hayrına yapmıyorlar tonla para gidiyor bu işlerde hepimiz çok iyi biliyoruz.. sakin ol canım olurmu olmayacak düşüncesini de sök at hemen kafandan nerden biliyorsun bunu yani bilgi almadın sadece sonuçta elbette ters giden bir durunm olsa bile bile vermezler o kadar da değildir kafanı rahatlat bir an evvel ve minişlerini al gel mutlu mutlu yaz bize burada yaşadıklarını olurmu... sabır güzelim az kaldı inşallah anne olacaksın bunlar huuup uçup gidecek okuyup gülümseyeceksin bu sayfaları... anlaştıkmı...
transferin ne zaman zenurcum?Allah hayırlısını nasip etsin sanada ve bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım en kısa zamanda...
kızlar tahlil sonucum 155 iki 44 dü neredeyse 4 katı normalmi acaba yarın doktorumla görüşecem.
Fatmanurcum süperrrrr belkide ikizdir ne güzel Allah saglıklı sıhhatli eli ayagı düzgün nasip etsin inşallahhh.