Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım benim hadi hayırlısı transferine az kalmış geri sayım başlasın.
tatlım ben bu sefer çok rattım daha doğrusu olacağı varsa olur mantığıyla gittim hatta inadına sanki hiçbirşey yapmadım şimdiye kadar çok dikkat ettim olmadı artık salcam çayıra mevlam kayıra dedim ve hatta transfere bir gün kalana kadar günde 2-3 tane sigaraya içmeye bile devam ettim (şimdi asla içmem) transferden sonra evde çok yatmanızı tavsiye etmem cumartesi transferim oldu hemen işe başladım kendimi yormadım ama dikkat te etmedim 7. günü alışverişe çıktım 8. günü alışverişe dolaşmaya çıktım yürüdüm sakınmadım çok fazla ne yedin içtin dersen ananas aldım ama yiyemedim çürüdü ananas suyu aldım içmeyi unuttum dolapta kaldı bir iki bardak içmişimdir hala duruyor dolapta arada akşamları kabak çekirdeği yedim falan yani böyle amaaaaaaaa dikkat ettiğim birşey vardı bol bol dua ettim.

canım benim topiklerde hep okuyoruz şakır şakır kanamayla hastaneye gidip bebeğin sapasağlam olduğunu görüyorlar ayrıca üstüne görme nasıl oluyor bazı kişiler bunuda yaşayabiliyor normalde gebe olmasaydın şuan regli döneminde olacaktın sen için ferah tut hiçbirşey olmayacak Allahın izniye bol dua et internetten araştır bildiğim kadarıyla düşük için bi dua vamış çok iyi geliyormuş bizim işyerinde arkadaşın eşi düşük tehlikesi geçirdi ve çok ciddi idi ama çok şükür şimdi iyiymiş duayı da ondan duymuştum.

canım içini ferah tut benim gibi yapıp kendini üzme...bak şimdilik allahın izniyle herşey yolunda,ben 11. gün sonucumu aldıktan 11 gün sonra baktırdım dayanamadım.5.2mm olarak gözüktü şuan küçük ama onu orda gördümya çok şükür...düşük olmaması için dediğin duayı ben int buldum hergün eşinde sende elini karnına koyarak 99 defa biz tesbih olarak çekiyoruz EL MÜBDİ okuyacaksınız.allahım herkesin minnnişlerini korusunAMİN

canım El Mübdi Mellecelalü yümü 99 defa çekicez yoksa ayrıyeten bir dua vamı canım.

hoşgeldin:))benimd e transfer 6sında:))şuan günde 5 estrofem alıyorum..folibol ve elevite devam..bakalım ne olacak??

hoşgeldin:))benimd e transfer 6sında:))şuan günde 5 estrofem alıyorum..folibol ve elevite devam..bakalım ne olacak??

demek yine denk geldik inşallah aynı gün müjdeli haberle de geliriz buraya.. çifte bayramı çifter çifter yaparız.. benim ilaç miktarı değişmedi sadece crinone jel eklendi şimdi..

hoşgeldin canım adapazarı aynen bıraktığın gibiydi tatil süresince:)) kısmetse bende yarın gidiyorum 13.günüm bakalım endometrium ne durumda sanırım 8 kasım transfer günü olur heralde tabi herşey yolundaysa inşallah yolundadır tabii. bu arada fatmanura accayip sevindim gerçi aldığım tüm hamile haberlerine kendim almış gibi seviniyorum Allah bizede tüm isteyenlere de versin hayırlısıyla inşallah en kısa zamanda. transferin hayırlı olsun haberlerini bekliyorum bu arada asm gibi bi yer söölemiştin merkez olarak neresi orası?

ya dur bakalım hemen canını sıkma benim annem hep anlatır kardeşime hamileyken ilk üç ay şarıl şarıl paçalarından sızacak kadar kanama yaşamış bi de o zamanlar böyle rahat kontroller iğneler falan filan da yokmuş yeterki rabbim ol desin herşeye rağmen yine tutunur yine tutunur olmayacağı varsa da- ki inşallah ööle bişi olmaz- herşey rahat geçmesine rağmen dünyaya gelince bi terslik olur gene olur sen sakin ol olumlu düşün olumluyu çağır olumlu gelsin. ayrıca düşük riski her türlü gebeliklerde ihtimal dondurulmuşlarda daha fazla olur düşüncesine ben hiç inanmıyorum

gebzede.. suadiye de şubeleri de var... doktorumda Aydın Arıcı.. senin umuttaydı dimi işlemlerin.. Adapazarı sel su olmuş biz yokken aksine Karadeniz çok güzeldi rahat gezdik... fatmanura bende çok sevindim hamile kalan herkese çok seviniyorum tıpkı senin gibi.. inşallah birbrimizi sevindiririz bizlerde.. demek 8 inde seninde benimde pazartesi olacaktı eşime uymayınca doktorumda zaten ikisi iyi durumda diğer ikisi geri kalmış değişen bir şey olmaz cumartesi sabah çözündürüp öğlene veririz dedi.. bakalım neler olacak bu kez.. bayramın 2 yada 3. gününe denk geliyor bizim sonuçlar seninde sonuna dimi.. yani paniksiz olurmu dersin test sonucumuz.. Rabbim yüzümüzü bu dondurulmuşlarla güldürsün inşallah... dualarınızı esirgemeyin bizlerden ne olur...

demek yine denk geldik inşallah aynı gün müjdeli haberle de geliriz buraya.. çifte bayramı çifter çifter yaparız.. benim ilaç miktarı değişmedi sadece crinone jel eklendi şimdi..

unutmuşum:)benimde progestan eklendi...vajinal kullanıyorum...buarada dr rahim kalınlığı için ne dedi..bana enson 12mm dedi...

unutmuşum:)benimde progestan eklendi...vajinal kullanıyorum...buarada dr rahim kalınlığı için ne dedi..bana enson 12mm dedi...

17 dedi... zaten kalındı benim başlangıçta ya 5 mm di oysa 2-3 olmalıymış normali.. ki ilaçlarım hep 1*3 olark verildi yani.

canım El Mübdi Mellecelalü yümü 99 defa çekicez yoksa ayrıyeten bir dua vamı canım.

canım çokta bilgim yok ama ben el mübdi olarak buldum ama seninki doğru heralde.anlamınada bak.aklıma ne dua geliyorsa günlük oturup okuyorum.bu ara abdest alamıyorum leklenmemden dolayı.ama kesilsin abdestle birlikte okuycam.merak etme allahım onu korur inş sağlıklıysa kucağımıza alcaz inş.dediğin gibi bu ara duadan başka herşey boş geliyor.öptümmmmm.

adetin 10.günü 12mm dedi.. 17 kaçıncı günde çıktı sende???...ben kendimi kalın sanıyordum:)))

çok dikkat et kendine....amaa bende kanaması olupta bebeğini kucağına olan çok duydum..için rahat olsun

tatlım bende yanlış yazmışım harf hatası olmuş düzeltiyorum ( El Mübdi Cellecelalü )
diyerek çekersen daha iyi olur gülüm.

adetin 10.günü 12mm dedi.. 17 kaçıncı günde çıktı sende???...ben kendimi kalın sanıyordum:)))

canım benim sen hiç takılma kalınlığa falan aslında kalın olması daha iyi daha sağlıklı tutunur ince olursa endişelen ama sen rahim kalınlığını falan düşünme ters bişey olsa transferi iptal ederler demekki herşey yolunda Allahın izniyle bebişini veya bebişlerini alıp geliceksin ve sana sımsıkı tutunacak.

ay inşallah...seninde 2ye katlanmış haberlerini 4 gözle bekliyorum...dualarınızı esirgemeyin..hamilelerin duası kabul olurmuş

hayatım inşallah hayırlısı olur ve bu sefer transferinde de ilerisindede problem çıkmaz.Herşey kadere bağlı birazda sanırım bak geçen seferler dikkat ettin tutmadı bu sefer pek dikkatli olmadın ama tuttu:)))) çooooook sevindim ama sen bugün tahlil yaptırıcaktın ne oldu?bir de senin sanırım iki embriyo idi,belki ikiside tutacak :))ay ne güzel olur yaaa:)))))hadi hayırlısı olsun canımcım..

canım tabiki kaderle alakalı Rabbim ol dedikten sonra gerisi teferruat.
rahat olmak çok önemliymiş onu daha iyi anladım strest insanı çok etkiliyor.
ben bu akşam yaptıracam testi canım ama galiba ikiz değil çünkü bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı ikiz olsaydı koyu çıkardı bugün 11. gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…