fatmanurcum hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz,canımcım transfere kadar neler yadin içtin nasıl hareket ettin hepsini buraya yaz olur mu?senden sonrakilere bana ve hepimize yol göster canımcım.sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberini.bu arada iki embriyo transfer edildi sana değil mi?banada öyle olacak 10 kasımda transferim var bakalım neler olacak?
canım benim hadi hayırlısı transferine az kalmış geri sayım başlasın.
tatlım ben bu sefer çok rattım daha doğrusu olacağı varsa olur mantığıyla gittim hatta inadına sanki hiçbirşey yapmadım şimdiye kadar çok dikkat ettim olmadı artık salcam çayıra mevlam kayıra dedim ve hatta transfere bir gün kalana kadar günde 2-3 tane sigaraya içmeye bile devam ettim (şimdi asla içmem) transferden sonra evde çok yatmanızı tavsiye etmem cumartesi transferim oldu hemen işe başladım kendimi yormadım ama dikkat te etmedim 7. günü alışverişe çıktım 8. günü alışverişe dolaşmaya çıktım yürüdüm sakınmadım çok fazla ne yedin içtin dersen ananas aldım ama yiyemedim çürüdü ananas suyu aldım içmeyi unuttum dolapta kaldı bir iki bardak içmişimdir hala duruyor dolapta arada akşamları kabak çekirdeği yedim falan yani böyle amaaaaaaaa dikkat ettiğim birşey vardı bol bol dua ettim.