Fatmanur tebrik ederim canım güne böyle güzel bir haberle başlamak süper oldu inşallah kat kat artacak merak etme dualarım sizinlee
canım Allah razı olsun çok sağolasın inşallah çarşamba günü tekrarlıyacaz testi inşallah sağlıklı ilerler.
canım bu senin ilk dondurulmuş tedavinmi ?
benim 3. cüydü biliyorsun benimde embiriyolar 3. gün donduruldu ilk iki transferde 5. gün kondu artık bu son şansımdı 3 tane kalmıştı ondan dolayı 3. gün koymaya karar verdi normalde 5. gün konması daha sağlıklı en iyi olanı koymuş oluyorlar çözülenler arasında ama işte benim ozaman vaktim zamanım değilmiş tutmadılar bugüne nasipmiş.
blast embiriyonun şansı daha yüksek ama Rabbim ol dedikten sonra hiç farketmez.
canım çoooooooooook sevindim,artık sen kendini hamile listesine eklersin.ne güzel duygu bu değil mi?:) çarşamba günüde umarım kat kat değerin artmış olur da derin bir oh çekersin ama içini ferah tut canımcım artık anne olacaksın.Allah kucağınada almayı nasip etsin tatlım.öptüm....
canım çok mutlu olduk seninle birlikte...allahım sonuna kadar böyle gitsin sevinçlerimiz yarıda kalmasın.benim 11. gün değerim bile 64.65 ti,senin değerin gününe göre çok güzel.ama dediğin doğru asıl bundan sonra başlıyor...canımdan can gidiyor heran bişeyle karşılaşcam diye biz keseyi bugun gördük,bide kalp atışını duyayım sevinmeyi o zaman görcem .ondan sonrasıda allahtan artık.heranda korkuyla yaşanmıyor.kendine ekle nazar boncuklarını eksik etme.hepimiz allahıma emanetiz.çok öptüm.
canım çok mutlu olduk seninle birlikte...allahım sonuna kadar böyle gitsin sevinçlerimiz yarıda kalmasın.benim 11. gün değerim bile 64.65 ti,senin değerin gününe göre çok güzel.ama dediğin doğru asıl bundan sonra başlıyor...canımdan can gidiyor heran bişeyle karşılaşcam diye biz keseyi bugun gördük,bide kalp atışını duyayım sevinmeyi o zaman görcem .ondan sonrasıda allahtan artık.heranda korkuyla yaşanmıyor.kendine ekle nazar boncuklarını eksik etme.hepimiz allahıma emanetiz.çok öptüm.
hamile arkadaşları tebrik ediyorum allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. bizede umut oldunuz. fatmanurcam senide tebrik ederim canım allah saglıkla kucagına almak nasip etsin çok sevindim. Bu arada benimde kistim gitmiş yumurtalıklarım tertemiz allaha şükür.Transfer zamanını bekliyecez bakalım.
yasmin_07 bu akşam tahlil yaptıracağını duyunca bende bu akşam yaptırmaya karar verdim
veeeeeeee 9. gün değerim 44.28 rakamsal olarak hamileymişim ama çarşamba günü belli olacak bakalım sağlıklı katlanacakmı inşallah Allahım tamamına erdirir insan yinede oh diyemiyormuş şimdi anladım. bu arada yasmin de inşallah hamiledir inşallah yarın çifte bayram yaparız.
yasmin_07 bu akşam tahlil yaptıracağını duyunca bende bu akşam yaptırmaya karar verdim
veeeeeeee 9. gün değerim 44.28 rakamsal olarak hamileymişim ama çarşamba günü belli olacak bakalım sağlıklı katlanacakmı inşallah Allahım tamamına erdirir insan yinede oh diyemiyormuş şimdi anladım. bu arada yasmin de inşallah hamiledir inşallah yarın çifte bayram yaparız.
4tane 5.gün dondurulmuşum var...aceba hangisi daha ii?5.günmü yoksa 3.günmü?bende bayağıdır lucrin kullandım..dün bitii...transfere 7gün kala....bence drlara güvenmekten başka çare yok....birde ben günde 5tane estrofem almaya başladım...oda bana çok geldii..ama vardır drun bir bildiği...sanada az kalmışşş.inşallh hayırlı haberleri vereceğiğz buradan..bakalım ne diyecek yarı n drun??
arkadaşlar ben tatilden geldim çok güzeldi.. moralim çok iyi.. yerinde oldu yani bu tatil.. Karadeniz harika.. görmeyenler varsa kesinlikle tavsiye ederim.. ertesi günü de hastaneye gittim.. cumartesi tarnsferim var.. yani ayın 6 sına geliyor 5 i diye tahmin ediyorduk ama hatta 9 unda olacaktı eşime uymadı o gün beriye çekildi dahada... işte böyle.. maytap ve n.nur da benimle aynı tarihlerdeydi sanırım ne aşamadasınız kızlar sizin belli oldumu gün olarak.. yeni gebelikler var sanırım.. çok tebrik ediyorum ve hayırlı sağlıklı devamını diliyorum.. Rabbim kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah... benden haberler böyle.. listenin son durumu varmı yakınlarda bakayım neler olmuş..
Tebrik ederim, gözünüz aydın.yasmin_07 bu akşam tahlil yaptıracağını duyunca bende bu akşam yaptırmaya karar verdim
hamile arkadaşları tebrik ediyorum allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. bizede umut oldunuz. fatmanurcam senide tebrik ederim canım allah saglıkla kucagına almak nasip etsin çok sevindim. Bu arada benimde kistim gitmiş yumurtalıklarım tertemiz allaha şükür.Transfer zamanını bekliyecez bakalım.
biliyodum ya biliyodum kendimden bile bu kadar heyecan duyup emin olamamıştım senden emin olduğum kadar. canım seni çooooooooooooooook tebrik ediyorum inşallaha ilerleyen günlerde katlanarak devam eder ve sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirip bebişini veya bebişlerini kucağına alırsın emin ol çok dua ettim.Allah tamamına erdirsin canım. ya şimdi bende acaba ulun beyin tedavisini isteseydim diye düşündüm benim drum süleyman bey. bide bişey daha bu senin 2. donmuş transferinmi 3.mü? bende kısmetse perşembe gidiyorum transfer günüm belli olacak. Allah hepimize katından hayırlı nesiller nasip etsin
CANIM TEBRİKLERRRRRRRRR ....ALLAH SAĞLIKLI VE HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN ...EVET BİR KİŞİ DAHA EKLENDİ HADİ KIZLAR...LİSTEYE EKLENSİN ART ARDA İSİMLER VE TOPİK HAMİŞLERLE DOLSUN YENİ Bİ TOPİK AÇALIM BEBİŞLERİMİZLE HAFTA HAFTA GEBELİK DİYE VE SONRA BEBEKLERİMİZ BÜYÜYO DİYE...ALLAH'IM NE OLUR DUALARIMIZI KABUL EYLE VE KUCAKLAR BEBEKSİZ KALMASIN... EMEKLER BOŞA GİTMESİN...SEN HAYIRLI EYLE RABBİM...