Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Fatmanur tebrik ederim canım güne böyle güzel bir haberle başlamak süper oldu inşallah kat kat artacak merak etme dualarım sizinlee

canım Allah razı olsun çok sağolasın inşallah çarşamba günü tekrarlıyacaz testi inşallah sağlıklı ilerler.

arkadaşlarım allah hepinize kucak dolusu bebekler versin..iananın bende sizin gibiydimm ama ümitsizliğe kapılmadım ve şuanda 2 tane miniğinm var... allahuım hepinize kısmet etsin...

canım Allah razı olsun çok sağolasın inşallah çarşamba günü tekrarlıyacaz testi inşallah sağlıklı ilerler.

canım çoooooooooook sevindim,artık sen kendini hamile listesine eklersin.ne güzel duygu bu değil mi?:) çarşamba günüde umarım kat kat değerin artmış olur da derin bir oh çekersin ama içini ferah tut canımcım artık anne olacaksın.Allah kucağınada almayı nasip etsin tatlım.öptüm....

evet canım bu benim ilk donmuş tedavim olucak hayırlısıyla.... rabbime bırakıyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah... . önce bu ay şu histereskopi bi yapılsında bakalım önümüzdeki ay artık nolcak 5. güne geliceklermi falan olmazsa sil baştan zaten tedavi.... hepimizin hakkında hayırlısını yazsın yarabbim......

canım çok sağolasın sıra sende ve diğer arkadaşlarda inşallah topiğmiz hamile haberleriyle şenlensin inşallah.

canım çok mutlu olduk seninle birlikte...allahım sonuna kadar böyle gitsin sevinçlerimiz yarıda kalmasın.benim 11. gün değerim bile 64.65 ti,senin değerin gününe göre çok güzel.ama dediğin doğru asıl bundan sonra başlıyor...canımdan can gidiyor heran bişeyle karşılaşcam diye biz keseyi bugun gördük,bide kalp atışını duyayım sevinmeyi o zaman görcem .ondan sonrasıda allahtan artık.heranda korkuyla yaşanmıyor.kendine ekle nazar boncuklarını eksik etme.hepimiz allahıma emanetiz.çok öptüm.

canım gözün aydın keseyi görmüşsün.darısı kalp atışlarını duymaya.inşallah onuda göeceksin.inşallah diğer kızlarda hayırlıysla atlatırlar bu aşamaları.

canım çok sağol içime su serptin yazınla değer nasıl acaba diyordum kendi kendime
transferden kaç gün sonra keseyi görmüş oldun hiç bir bilgim yokta
hayırlı olsun keseniz hayırlısıyle sağlıklı pıt pıt larınıda duyun inşallah.

hamile arkadaşları tebrik ediyorum allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. bizede umut oldunuz. fatmanurcam senide tebrik ederim canım allah saglıkla kucagına almak nasip etsin çok sevindim. Bu arada benimde kistim gitmiş yumurtalıklarım tertemiz allaha şükür.Transfer zamanını bekliyecez bakalım.

transferin ne zaman zenurcum?Allah hayırlısını nasip etsin sanada ve bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım en kısa zamanda...

biliyodum ya biliyodum kendimden bile bu kadar heyecan duyup emin olamamıştım senden emin olduğum kadar. canım seni çooooooooooooooook tebrik ediyorum inşallaha ilerleyen günlerde katlanarak devam eder ve sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirip bebişini veya bebişlerini kucağına alırsın emin ol çok dua ettim.Allah tamamına erdirsin canım. ya şimdi bende acaba ulun beyin tedavisini isteseydim diye düşündüm benim drum süleyman bey. bide bişey daha bu senin 2. donmuş transferinmi 3.mü? bende kısmetse perşembe gidiyorum transfer günüm belli olacak. Allah hepimize katından hayırlı nesiller nasip etsin

CANIM TEBRİKLERRRRRRRRR ....ALLAH SAĞLIKLI VE HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN...EVET BİR KİŞİ DAHA EKLENDİ HADİ KIZLAR...LİSTEYE EKLENSİN ART ARDA İSİMLER VE TOPİK HAMİŞLERLE DOLSUN YENİ Bİ TOPİK AÇALIM BEBİŞLERİMİZLE HAFTA HAFTA GEBELİK DİYE VE SONRA BEBEKLERİMİZ BÜYÜYO DİYE...ALLAH'IM NE OLUR DUALARIMIZI KABUL EYLE VE KUCAKLAR BEBEKSİZ KALMASIN... EMEKLER BOŞA GİTMESİN...SEN HAYIRLI EYLE RABBİM...

evet canım güvenmekten başka çaremiz yok hayırlısı...dra gittim bi sorun yok şimdilik bakalım e2 dede bir sorun çıkmazsa yola devammmm... Inşallah bu sefer sağlıklı ve hayırlısıyla kucağımıza alırız...

arkadaşlar ben tatilden geldim çok güzeldi.. moralim çok iyi.. yerinde oldu yani bu tatil.. Karadeniz harika.. görmeyenler varsa kesinlikle tavsiye ederim.. ertesi günü de hastaneye gittim.. cumartesi tarnsferim var.. yani ayın 6 sına geliyor 5 i diye tahmin ediyorduk ama hatta 9 unda olacaktı eşime uymadı o gün beriye çekildi dahada... işte böyle.. maytap ve n.nur da benimle aynı tarihlerdeydi sanırım ne aşamadasınız kızlar sizin belli oldumu gün olarak.. yeni gebelikler var sanırım.. çok tebrik ediyorum ve hayırlı sağlıklı devamını diliyorum.. Rabbim kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah... benden haberler böyle.. listenin son durumu varmı yakınlarda bakayım neler olmuş..

fatmanurcum hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz,canımcım transfere kadar neler yadin içtin nasıl hareket ettin hepsini buraya yaz olur mu?senden sonrakilere bana ve hepimize yol göster canımcım.sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberini.bu arada iki embriyo transfer edildi sana değil mi?banada öyle olacak 10 kasımda transferim var bakalım neler olacak?

canımcım transferin hayırlı olsun şimdiden fatmanurdan sonra sen ve maytapla nurda var.Allah yardımcınız olsun kızlar.haberlerinizi buraya yazın mutlaka..

Tebrik ederim, gözünüz aydın.
Ben 2 gündür yatıyorum.Foruma girme şansım da olmadı.14.günü akşamı yoğun kanamam oldu, adetin 2. günündeki gibi.Moralimiz çok bozuldu.Acile gidip prognex iğne yaptırmamızı söyledi hemşire ve kalkmadan yatmamı.Eşimle bebeğin düştüğünü düşünüyorum dün kadın doğum doktoruma gittim.vajinal muayene ile rahime baktı, kalınlığı iyi dedi ama içeride kan var.bhcg değerime baktırdık 1523 olmuş.ama bir gece önce eğer bebek düştüyse sanırım hcgye hemen etki etmezmiş.yani hala düşmüş olma ihtimali veya düşüyor olabilir.kanamam azaldı ama peçeteye her wc ye gittiğimde kan geliyor.yatmaktan ve iğne yaptırmaktan başka çare yokmuş.cuma günü yeniden gideceğiz doktora.Dondurulmuşlarla düşük riskinin yüksek olduğunu biliyordum durum bu arkadaşlar.umarım sizler böyle bi şey yaşamazsınız...

canım çok sağol Allah razı olsun.
seninde gözün aydın ben zaten biliyordum kistinin gideceğini Allah devamını göstersin inşallah hayırlı olsun canım tedavin.

canım benim çok sağol Allah razı olsun duların içince çok sağol sizlerde benim dualarımdasınız. sen hiç kafanı karıştırma süleyman beyde çok iyi bir doktor hatta merkeze gittiğimde kime sorsam süleyman beyin hastası onun için ikiside aynı ekibin içinde akşamları biraraya gelip beraber durum değerlendirmeleri yapıyorlar birbirleriyle sürekli irtibat halindeler çünki birinin işi çıktığında yurtdışı gezisi falan diğeri ilgileniyor hastalarla bilgileri olmasa nasıl ilgilenecekler. canım benim bu 3. donmuş tedavim 3 ve sondu eğer tutmasaydı sıfırdan yeni bir tedaviye başlayacaktım inşallah devamı nı da görürüm sizlerde arkamızdan bizi takip edersiniz inşallah.

canım çok sağol Allah razı olsun inşallah darısı tüm isteyenlerin başına inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.dualarım sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…