inşallah o hayal edip beklediğin sonucu alıcaksın allah'ın izniyle ...
ilk denemeerimizde dediğin gibi keisn olacak gözüyle bakıp ona göre planlar hayaller derken negatifi görmek çok sarstı hatta yıktı şuanki halin o günlerin kalıntısı ama burada okuduğun mucizeleride aklında tut neden olmasın sonuçta yeterki yaradan ol desin
bu arada az önce bi arkadaş aradı eltisi 8 yıldır bekliyodu bebesi olmuyodu aklınıza gelen herşeyi denemelerine rağmen olmamış en son tüp bebek yaptırmış yasadan önce 3 embriyo konuşmuş üçüde tutmuş birini almışlar bir kız bi,r erkek doğmuş erkek 2 ay yaşayıp ölmüğş kızda eleri ve ayakları problemliymiş (tutmuyormuş ve şekil bozukluğu varmış) doktor hekim dolaştırıken kız şükür düzelmiş ve 2 yıl sonra kendiliğindende bir oğlu olmuş hanımın
bunu sana özellikle yazıyorum canımcım
herzaman herşeyin hayırlı sağlıklısı hepimiz için veee
asla ve asla allahtan ümit kesimez ne zaman ne yapacağı belli olmaz inaçlı insanlarız şükür etkilenmedim diyemem bu durumdan yani
güzel şeyler düşün olsun inşallah
sabırsızlanıyorum sonucu hemen bildir olurmu çok bekletme
yasminde salı vercekti galiba ayy inşallah çifte kutlama yaparız
mrb kızlar.geçen hafta izinliydim giremedim nete.bugün işe başladım.ne güzel haberler okudum.hamile kalan arkadaşların hepsini tebrik ediyorum.sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
bugün benim 9.günüm idrar testi yaptım negatif çıktı.olmadığını kabullendim ben.şimdi idrar testine güvenme diyeceksiniz ama geçen seferde 8 ve 9.gün test yapmıştım negatifti ve kan testindede doğrulandı.belirtilerim aynen geçen sefer olduğu gibi.bu akşam kan testi yaptıracağım.hayırlısı olsun ama ben negatif sonucu kabullendim bile.ümitlerim iyice azldı.hatta birdaha nasıl denerim bilmiyorum.,
fatmanurcum inşallah sen güzel bir haber verirsin.umutsuzluğa kapılma.ben başından beri hep umutsuzdum.hakkımızda hayırlısı elbette ama kabullenmek zor oluyor.her negatifte umutlar azalıyor.
mrb kızlar.geçen hafta izinliydim giremedim nete.bugün işe başladım.ne güzel haberler okudum.hamile kalan arkadaşların hepsini tebrik ediyorum.sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
bugün benim 9.günüm idrar testi yaptım negatif çıktı.olmadığını kabullendim ben.şimdi idrar testine güvenme diyeceksiniz ama geçen seferde 8 ve 9.gün test yapmıştım negatifti ve kan testindede doğrulandı.belirtilerim aynen geçen sefer olduğu gibi.bu akşam kan testi yaptıracağım.hayırlısı olsun ama ben negatif sonucu kabullendim bile.ümitlerim iyice azldı.hatta birdaha nasıl denerim bilmiyorum.,
fatmanurcum inşallah sen güzel bir haber verirsin.umutsuzluğa kapılma.ben başından beri hep umutsuzdum.hakkımızda hayırlısı elbette ama kabullenmek zor oluyor.her negatifte umutlar azalıyor.
canım günaydın,
herşeyin hayırlısı olsun ama bu kadar negatif düşünmemelisin bence.9.günde değilde 12.günde değerleri kat kat artan arkadaşlar var burada,sende biliyosundur mutlaka.sonuna kadar umudunu yitirme derim ben.gerçi sanki insanın içine doğuyor gibi oluyor değil mi?banada öyle oluyordu ama dün bir ileti okudum şimdi rumuzu unuttum.doktor çağırmış bir arkadaşı hislerim güçlüdür demiş doktorda hiçde öyle değil hamilesin demiş:)))
belki bir mucizede bize olur böyle.sen yinede mutlu olmaya çalış umudunu yitirme canımcım.
canım fun70 ablamız yazmıştı süleyman hoca sormuş benim gittiğim merkezdeki doktor oda negatif demiş ama sonuç pozitif çıkmış oğluşunu dünyaya getirmiş
insan ister istemez negatif gözüyle bakıyor çünki korkular ve endişeler daha baskın geliyor sanırım ben bu defa asla belirti aramadım gerçi hiçbir belirtimde olmadı fun70 in dediği gibi çok normalim fazla normalim hakkımızda hayırlısı.
kızlar sağolun hepinize teşekkür ederim desteğiniz için.kan testinin sonucunu almadan elbette bir umut kırıntısı oluyor insanın içinde.hakkımızda hayırlısı.bu akşam yaptıracağım testi.sonucu yarın alırım sanırım.inşallah bir sürpriz olur.
fatmanurcum bendede bariz bir belirti yok.sadece transferden sonraki gün adet sancısı gibi ağrılarım oldu hafif hafif.ve birkaç gün sürdü.(geçen seferde öyle olmuştu) onun dışnda dondurulmuş transferi olduğu için çok rahattım.
ama şunu anladımki izin alıp evde oturmak çok daha yıpratıcı.inşallah gerek kalmaz ama bir daha tüp bebek deneyecek olursma izin almayı hiç düşünmüyorum.işyerinde bir şekilde vakit geçiyor ama evde aklımdan çıkmıyor.evde olmayada alışık olmadığım için iyice hasta moduna girdim.ve bu beni olumsuz etkiledi.hepimiz için hayırlısı.önce hayırlısını isteyip olmayınca hayırlısı bu olamaz demek boş.bizim göremediğimiz bir hayır vardır herşeyde.
inan sen bunları yazmadan önce kendi kendime bu kız niye idrar tahlili yapmışki boşuna moralini bozmuş şimdiden dedim sonra dedimki e tabi bir haftadır evdeydi yapacak bişey yok kafasına taktı taktı kurdu kurdu dayanamadı gitti test yaptı normal dedim walla bak keşke iş başı yapsaydın doğru söylüyorsun ben transfer olduğumu neredeyse unuttum bugün 9. gün neredeyse 7 gündür geziyorum 2 kez alışverişe çıktım nerden baksan birer saat yol yürümüşümdür aniden eğiliyorum falan eşim kızıyor dikkat et eğilme diye sonra ya unuttum pardon diyorum onun için bu 9 gün bana çok uzun gelmedi bu sefer cumartesi transfer pazartesi iş başı yaptım. inşallah diğer bir tedaviye ihtiyacımız olmayacak canım Allahım hayırlı sonuçlar almak nasip etsin.
Merhaba Arkadaşlar
Şu herkesin bahsettiği kahverengi lekelenme bende bu sabah oldu . Bayagı koyu renk ve regl sancım var . Şüpheliyim halimden Cuma günü kese oluşmuşmu diye dk gidecektim ama yarın başka bir hastanede baska bir tahlilim var gitmişken bir de keseye baktıracağım , bari kendimi yıpratmam 4 gün daha . Uykularım kaçıyor , biliyorsunuz bastan beri kısmet kısmet diyorum ama belirsizlik beni mahvediyor .
Hayırlısı artık
Merhaba Arkadaşlar
Şu herkesin bahsettiği kahverengi lekelenme bende bu sabah oldu . Bayagı koyu renk ve regl sancım var . Şüpheliyim halimden Cuma günü kese oluşmuşmu diye dk gidecektim ama yarın başka bir hastanede baska bir tahlilim var gitmişken bir de keseye baktıracağım , bari kendimi yıpratmam 4 gün daha . Uykularım kaçıyor , biliyorsunuz bastan beri kısmet kısmet diyorum ama belirsizlik beni mahvediyor .
Hayırlısı artık
Merhaba Arkadaşlar
Hayırlısı artık
Merhaba Arkadaşlar
Hayırlısı artık
seninle aynı durumdayız..bende önlem amaçlı clexan kullanıyorum..lucrini transferden 1hafta önce bırakcağım...yani yarın...lucrin bendede 2-3 gün gecikme yaptı..için rahat etsinnn...bide bekleyince ne yazııki psikolojik olarak gelmiyor...siz nerde tedavi görüyorsunuz..ben ankarda tolga ecemişe gidiyorumm.çççoook memnunum. kaç tane dondurulmuşunuz var.??
canım çok doğru söylüyorsun karamsar olmaya gerek yok tabi ama önemli olan bizim sağlığımız sonuç ne olursa olsun üzülmiyeceğime kendime söz verdim benimde az kaldı salı günü tahlil yaptıracaz sabahtan öğlene doğru size haber veririm yanlız biraz tırsıyorum tahlil yaptırmaktan hakkımızda hayırlısı.
yasmin_07 bu akşam tahlil yaptıracağını duyunca bende bu akşam yaptırmaya karar verdim
veeeeeeee 9. gün değerim 44.28 rakamsal olarak hamileymişim ama çarşamba günü belli olacak bakalım sağlıklı katlanacakmı inşallah Allahım tamamına erdirir insan yinede oh diyemiyormuş şimdi anladım. bu arada yasmin de inşallah hamiledir inşallah yarın çifte bayram yaparız.