Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

İstediğin Bir Şey Olmuyorsa, ya Daha İyisi Olacağı İçin yada, Gerçekten de Olmaması Gerektiği için Olmuyordur.... Hz. Mevlâna .
onun için sabretmemiz ve beklememiz lazım.
yasminin en son perşembe günü tet yaptıracağını duymuştum ama büyük ihtimalle yarın işe başlar topiğe yazar muhtemelen.

kızlar merhaba
ay bu sıralar giremiyorum topiğe arkadaşlar, umarım iyisinizdir!şimdi bir kaç iletiye baktım bakmaya deavm ediyorum Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.
ben dün doktora gittim 8 kasım kontrolüm var yine.estorfem verdi yine ve lucrine devam ediyorum transfer tarihim 10 veya 11 kasım sanırım.8 kasımda belli olacak.
fatmanurcum demek salı tahlil günün!canım ya ne çabuk geçti zaman tabi sana geçmiyordur mutlaka.hayırlı haberlerni alırız inşallah canım.
tedavide olan arkadaşlarım inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşucağız.

mrb kızlar.geçen hafta izinliydim giremedim nete.bugün işe başladım.ne güzel haberler okudum.hamile kalan arkadaşların hepsini tebrik ediyorum.sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
bugün benim 9.günüm idrar testi yaptım negatif çıktı.olmadığını kabullendim ben.şimdi idrar testine güvenme diyeceksiniz ama geçen seferde 8 ve 9.gün test yapmıştım negatifti ve kan testindede doğrulandı.belirtilerim aynen geçen sefer olduğu gibi.bu akşam kan testi yaptıracağım.hayırlısı olsun ama ben negatif sonucu kabullendim bile.ümitlerim iyice azldı.hatta birdaha nasıl denerim bilmiyorum.,
fatmanurcum inşallah sen güzel bir haber verirsin.umutsuzluğa kapılma.ben başından beri hep umutsuzdum.hakkımızda hayırlısı elbette ama kabullenmek zor oluyor.her negatifte umutlar azalıyor.

canım günaydın,
herşeyin hayırlısı olsun ama bu kadar negatif düşünmemelisin bence.9.günde değilde 12.günde değerleri kat kat artan arkadaşlar var burada,sende biliyosundur mutlaka.sonuna kadar umudunu yitirme derim ben.gerçi sanki insanın içine doğuyor gibi oluyor değil mi?banada öyle oluyordu ama dün bir ileti okudum şimdi rumuzu unuttum.doktor çağırmış bir arkadaşı hislerim güçlüdür demiş doktorda hiçde öyle değil hamilesin demiş:)))
belki bir mucizede bize olur böyle.sen yinede mutlu olmaya çalış umudunu yitirme canımcım.

dediğin gibi olmayabilir bunu biliyorsun dimi canım
kan tahlilinde poizitif çıktıktan sonra bile idrar da negatif çıkan kişiler oluyor muhakkak okumuşsundur biyerlerde doğru orantılı değil idrar testiyle kan tahlili
ben idrar testi yapmayı hiç düşünmedim çünki çıkmayabilir en doğru kanda baktırmak keşke sende yapmasaydın demek akşam tahlil yaptıracaksın yarın güzel heberlerimizi yazmak nasip olsun inşallah bende yarın sabah yaptıracam tahlili öğlene doğru yazarım heralde şuan hiçbirşey düşünemiyorum hissiyatım kaybolmuş durumda ne negatif diyebiliyorum ne pozitif tamamen nötürüm yani ama kendime söz verdim negatif olursa üzülmiyecem böylesi hayırlıymış demekki diyip yoluma devam edicem.

canım fun70 ablamız yazmıştı süleyman hoca sormuş benim gittiğim merkezdeki doktor oda negatif demiş ama sonuç pozitif çıkmış oğluşunu dünyaya getirmiş
insan ister istemez negatif gözüyle bakıyor çünki korkular ve endişeler daha baskın geliyor sanırım ben bu defa asla belirti aramadım gerçi hiçbir belirtimde olmadı fun70 in dediği gibi çok normalim fazla normalim hakkımızda hayırlısı.

Fatmanurcum yarın güzel haberlerini bekliyoruz
Olumsuz sonuç alan arkadaşlarada tavsiyem çok fazla moralinizi bozmayın geç olsun ama güç olmasın ...

Son düzenleme:

Yasmincim lütfen kan sonucunu bekler misin :)))

kızlar sağolun hepinize teşekkür ederim desteğiniz için.kan testinin sonucunu almadan elbette bir umut kırıntısı oluyor insanın içinde.hakkımızda hayırlısı.bu akşam yaptıracağım testi.sonucu yarın alırım sanırım.inşallah bir sürpriz olur.
fatmanurcum bendede bariz bir belirti yok.sadece transferden sonraki gün adet sancısı gibi ağrılarım oldu hafif hafif.ve birkaç gün sürdü.(geçen seferde öyle olmuştu) onun dışnda dondurulmuş transferi olduğu için çok rahattım.
ama şunu anladımki izin alıp evde oturmak çok daha yıpratıcı.inşallah gerek kalmaz ama bir daha tüp bebek deneyecek olursma izin almayı hiç düşünmüyorum.işyerinde bir şekilde vakit geçiyor ama evde aklımdan çıkmıyor.evde olmayada alışık olmadığım için iyice hasta moduna girdim.ve bu beni olumsuz etkiledi.hepimiz için hayırlısı.önce hayırlısını isteyip olmayınca hayırlısı bu olamaz demek boş.bizim göremediğimiz bir hayır vardır herşeyde.

inan sen bunları yazmadan önce kendi kendime bu kız niye idrar tahlili yapmışki boşuna moralini bozmuş şimdiden dedim sonra dedimki e tabi bir haftadır evdeydi yapacak bişey yok kafasına taktı taktı kurdu kurdu dayanamadı gitti test yaptı normal dedim walla bak keşke iş başı yapsaydın doğru söylüyorsun ben transfer olduğumu neredeyse unuttum bugün 9. gün neredeyse 7 gündür geziyorum 2 kez alışverişe çıktım nerden baksan birer saat yol yürümüşümdür aniden eğiliyorum falan eşim kızıyor dikkat et eğilme diye sonra ya unuttum pardon diyorum onun için bu 9 gün bana çok uzun gelmedi bu sefer cumartesi transfer pazartesi iş başı yaptım. inşallah diğer bir tedaviye ihtiyacımız olmayacak canım Allahım hayırlı sonuçlar almak nasip etsin.

inşallah dediğin gibi olur canım.her olumsuz sonuç umutları biraz daha tüketiyor.allah birdaha hastane kapılarında bekletmesin.bebeğimizi görmek için gidelim gideceksekte

Merhaba Arkadaşlar

Şu herkesin bahsettiği kahverengi lekelenme bende bu sabah oldu . Bayagı koyu renk ve regl sancım var . Şüpheliyim halimden Cuma günü kese oluşmuşmu diye dk gidecektim ama yarın başka bir hastanede baska bir tahlilim var gitmişken bir de keseye baktıracağım , bari kendimi yıpratmam 4 gün daha . Uykularım kaçıyor , biliyorsunuz bastan beri kısmet kısmet diyorum ama belirsizlik beni mahvediyor .

Hayırlısı artık

aklına kötü şeyler getirme.inşallah önemli birşey yoktur.özellikle dondurulmuş tedavisinde böyle şeyler çok sık oluyor.sadece dikkat etmek gerekiyor sanırım.inşallah yarın doktor hayırlı haberler verirde için rahatlar.arada kalmak hepsinden zor bunu çok iyi bilirim.ama ben inanıyorum kötü birşey olmayacak.inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

aklına sakın kötü bir şey getirme bence.şu sıralar moral çok önemliymiş bebeğinin sana tutunması için gerekli en önemli şeylerden bir tanesi bu moral.hakkında hayırlısı olsun canımcım umarım iyi sonuç alırsın.

ablacım hiç kafana takma Allaha emanet bişey olmaz inşallah en fazla proginex iğnesine bir müddet daha devam ettirirler hakkımızda hayırlısı.

Kahverengi leke mi dedin???? Benim hastaneye giderken ki kanamamı görseydin bu mesajı yazmazdın :)) Hiç öyle adet olmadım düşün...Hayatımın en kötü günü başlıyor die hastaneye gidip bebğimi kalp atışını duyarak gelmiştim....Üzülme sakın, lekeye falan takılma......

sonunda adet oldum yarın dra gideceğim bakalım inşallah bi sorun çıkmaz...8 tane dondurulmuş 5.gün embriyosu var...sizin kaç tane kaçıncı gün? ya bana lucrini transfere 2 gün kala bırakacaksın dediler...garip bana çok uzun geldi 21. gün başladım adetle 18 gün daha kullanacağımı söylediler bakalım kasım 20de transfer dediler hayırlısı...

hadi hayırlı haberlerle gel canım...inşallah bebişin seninledir...veeeeeeeee listeye bir ism daha eklenir arkasındanda bizlerrr dimi kızlarrrrrrrrrrrr..........

yasmin_07 bu akşam tahlil yaptıracağını duyunca bende bu akşam yaptırmaya karar verdim
veeeeeeee 9. gün değerim 44.28 rakamsal olarak hamileymişim ama çarşamba günü belli olacak bakalım sağlıklı katlanacakmı inşallah Allahım tamamına erdirir insan yinede oh diyemiyormuş şimdi anladım. bu arada yasmin de inşallah hamiledir inşallah yarın çifte bayram yaparız.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Fatmanur harika bir haber bu yaa tebrik ederim tatlım sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum cnm yupppiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…