kızlar hepinize çok teşekkür ederim bende 3. ayki adetimde yaptırmaya karar verdim önceleri yaz sonu diyordum ama yok dr.3.adetinde yaptırabilirsin demişti hiç ara vermeden hemen deniyecem yoksa atlatamaycğım her sabah uyandığımda kalkmadan önce bebeğimi severdim şimdi uyandığımda her sabah tekrarlanan acı yüreğimi dağlıyor boş karnın artık kalk diyorum ve ağlayarak kalkıyorum belki olursa yeni bir gebelik dahada çabuk toparlanırım tabiki kızımın yeri başka onu hiç unutmayacm ama belki içimdeki sızı hafifler...
kusura bakmayın sizleri de üzüyorum içimi anlatarak sürekli...
OKUYANLAR | YASİN-İ ŞERİF |
Edanur86 | 1 |
efeylül | 7 |
Camenta | 2 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 10 |
Kuzularimi almaya gidiyorum
Arkadaşlar merhaba ben bugün transferimin 4. günündeyim. göbekten iğne kullanan varmı aranızda iğneler göbeğimde morluk ve ağrı yaptı sizce zararlı bişeymi bu
Canımmmm,
işler çok yoğun bu ara hiç giremiyorum desem yeridir...
aklım sizlerde ama, nasılsın bakalım bebişler nasıl, kayınvaliden gitti mi? dün face den baktım biraz ne güzel şeyler yazmışsın öyleyalnız kalmamana çok sevindim. ben arayıp soramıyorum kimseyi gün içinde hem çok yoğunum hem de kulak misafirlerim çok oluyor (
ben çok mutsuzum bu aralar nedensedün gece uyuyamadım, gittim salona gece yarısı epey bi ağladım eşim uyuyodu.
sinirlerim çok bozuldu bu aralar galiba, bi de izmire gitme durumu beni fazlasıyla geriyor: dün transferden vazgeçmek bile geçti aklımdan bi ara
canım benim allah sabır versin, çok üzüldüm gerçekten, inşallah en kısa sürede dileklerin kabul olur
slm kızlar ben uzuzn zamandır yokum gecen hafta gereksiz bır olaydn ceza aldım sonra hafta sonu evde yoktum derken bugun döndum ay evim evim güzel evim diyorum rabbım kımseyi evinden ayırmasın amin diyorum ve sonun da geldim biraz ağrılarım var dunden beri inşallh iyi olucam diyorum dua edin lütfen
EFEYLÜL cnm rabbım sizi hiç ayırmasın diyorum inşllh bize güzel hbrler vericeksin sıkıca sarıl y7avrularına seni hiç bırakmasınlar inşallh
SUDENAZ canım sen ne yaptın merak ettim senii
çido transfer ne zaman cnmm birde
CARMEN cm nasılsın senı gördüğüme sevindim kusura bakma sana yazamadım geçen hafta ceza olayından sonra iyi olucaksın inşllhh rabbim yar ve yardımcın olsun kucağın dolsun inşllhh
NİCKİNZ | YAŞ | İNFERTİLİTE NEDENİNİZ | MERKEZ | DENEME SAYINIZ | DONUK SAYISI | ŞUANKİ DURUM |
dildade | 30 | erkek infertilitesi | Antalya tüp bebek | 3. deneme | 2 tane donmuş | 17 şubat transfer |
meralinda | 25 | erkek infertilitesi | florence nightingale | 2. deneme | 2 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
elo_34 | 25 | pco+erkek inf. | umut tüp bebek | 2. deneme | 16 tane donmuş | beklenen adet geldi :)) |
edanur86 | 25 | erkek infertilitesi | Almanya darmstadt | 3. deneme | 2 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
sevdammmm | 27 | erkek infertilitesi | umut tüp bebek | 3 tane donmuş | transfer iptal | |
papatya50 | 31 | pko+erkek infertilitesi | başkent ünv. hastanesi | 1. deneme | 8 tane donmuş | şuan lucrin kullanıyor |
kdr | 30 | sebepsiz infertilite | OMÜ | 2. deneme | 5 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
roosee | azosperm | Bahçeci kliniği | 2. deneme | 3 tane donmuş | ocak adetini bekliyor | |
kabakiz | 33 | sebepsiz infertilite | Almanya KWZ Darmstadt | 5. deneme | taze deneyecek | 23 ocak başlıyor |
çido | 34 | endometriosiz+ erkek infertilitesi | kent hastanesi | 2. deneme | 4 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
belg34 | umut tüp bebek | 2 tane donmuş | şubat adetini bekliyor | |||
dmrsda | 25 | rezerv azlığı | ASM | 2. deneme | 1 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
beyazisceyiz | 30 | erkek infertilitesi | A.R.T | 2. deneme | 7 tane donmuş | ocak adetini bekliyor |
cazii | 24 | endometriosiz | istanbul tüp bebek | 3. deneme | 6 tane donmuş | şubat mart başlıycak |
camenta | 31 | sebepsiz infertilite | memorial | 2. deneme | 8 tane donmuş | henüz tam belli değil |
nurme | 27 | iki taraflı problemler | umut tüp bebek | 2. deneme | taze deneyeck | henüz tam belli değil |
tuna2014 | 39 | sebepsiz infertilite | izmir irenbe | 2. deneme | 5 tane donmuş | henüz tam belli değil |
NİCKİNZ | YAŞ | NEDEN/YER /DENEME SAY. | TRANSFER TARİHİ | KONULAN ADET | TEST TARİHİ | SONUÇ |
miki24 | 30 | sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme | 12 kasım | 1 embriyo transfer edildi | 24 kasım | malesef negatif |
olacakolacak | 32 | tek tüpü yok/ bahçeci/ 2. deneme | 16 kasım | 1 aralık | malesef negatif | |
blowhole25 | 29 | tüpler/ soarnüs/ 3.deneme | 28 kasım | 2 embriyo transfer edildi | 10 aralık | malesef negatif |
petek-unal | 28 | sebepsiz inf./ Ank medicana/ 2. deneme | 13 aralık | 2 embriyo transfer edildi | 25 aralık | malesef negatif |
winebir | 34 | endometriosiz /Ankara tıp fak./ 2. deneme | 17 aralık | 2 embriyo transfer edildi | 28 aralık | malesef negatif |
nilüferbahar | 28 | sebepsiz/OMÜ /2. deneme | 27 aralık | 2 embriyo transfer edildi | 8 ocak | malesef negatif |
yesil034 | 31 | azosperm/ umut tüp/ 2. deneme | 4 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 16 ocak | malesef negatif |
sye | 30 | erkek inf. /ank. hacettepe /2. deneme | 4 ocak | 1 embriyo transfer edildi | 17 ocak | malesef negatif |
hnesrin | 32 | sebepsiz/ Ankara gata /3. deneme | 12 ocak | 1 embriyo transfer edildi | 21 ocak | malesef negatif |
Aylinnim | 30 | endometsiosiz, erkek inf/kinderwus /1. deneme | 11 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 25 ocak | malesef negatif |
ferdaerd | sebepsiz / ?????????/ 2. deneme | 12 ocak | 25 ocak | malesef negatif | ||
Elize | 27 | tüpler yok/ umut tüp/ 3. deneme | 23 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 4 şubat | son negatif inşallah |
mimo55megi | 35 | sebepsiz/ kiwudüsseldorf /2. deneme | 24 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 7 şubat | SON DURUM NE? |
cakir44 | 23 | pco+erkek inf. /memorial/ 4. deneme | 26 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 7 şubat | SON DURUM NE? |
wish_ | 27 | pco/ bahçeci fulya/ ????????? | 4 şubat | 2 embriyo transfer edildi | 16 şubat | SON 7 GÜNN! |
efeylul | 25 | erkek inf./ Ank. medicana /4. deneme | 8 şubat | 2 embriyo transfer edildi | 20 şubat | SON 11 GÜNN! |
NİCKİNİZ | YAŞ | NEDEN/YER/ DENEME SAY. | TRANFER /TEST TARİHİ | BETA HCG DEĞERİ | DEĞERİNİZİN GÜNÜ |
DEW77 | 34 | yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme | 2 aralık 14 aralık | 119,50 332.00 897.00 | 12. günü 15. günü 18. günü |
melikee | 27 | tüpler kapalı/ mucizesi kendiliğinden geldi | |||
yabangulu18 | 31 | pco/IVI tüp bebek/4. deneme | 19 aralık 28 aralık | 123.00 244.00 | 9. günü 11. günü |
karasu81 | 31 | sebepsiz/izmir irenbe/2. deneme | 24 aralık 3 ocak | 71.72 140.00 313.00 1170.00 | 10. günü 12. günü 14. günü 17. günü |
sudenaz222 | 28 | tüpler kapalı/ ASM/ 5. deneme | 26 aralık 6 ocak | 398.80 894.70 4267.00 | 11. günü 13. günü 17. günü |
toobe | 27 | tüpler sorunlu/ eurofertil/ 2. deneme | 20 ocak 29 ocak | 248.30 526.00 10100.00 | 9. günü 11. günü 18. günü |
lavinialavinia | 34 | sebepsiz inf./ anatolia/ 2. deneme | 22 ocak 1 şubat | 123.00 315.00 1100.00 | 10. günü 12. günü 15. günü |
çok teşekkür ederim hepinize...
karasu cezalı olduğunu okumuştum...idare ediyorum bi gün gözümün yası dinecek belki ama kalbımdeki yeri hiç değişmeyecek....
Canım inşallah geriden de olsa yetişir kardeşine, iki bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın inşallah..
benim durumu güncelleyebilir misin canım! Şubat adetimi 1inde oldum... yarın kontrole gidicem rahim kalınlığına bakacak herşey yolunda giderse 13 şubat transfer dediydi. sen günceller misin aksi bi durum olursa söölerim ben :)
inşallah canım hayırlısı olsun..ne diyelim artık...
inşallah seninde rahim istenen kıvama gelmiştir canım..güzel haberlerini bekliyoruzz...
CARMEN ; canım ne demek , keşke senin için birşeyler yapabilir durumda olsak, Allahım yardımcın olsun, Allah sabır versin inşallah. inşallah bu tedavinle bebeğini kucağına sağlıkla alırsın canım. Yolun açık olsun.
AKASYA; canım bı iğne bu olayı yapıyor malesef. ama şu göbeğin 3 parmak sağına, soluna olayı doğru. yani o mesefeden azı veya çoğu acıyı artırıyor. ben o mesefaye dikkat etmeni tavsiye ediyorum
ÇİDO; canım ne oldu sanaaa? transfer öncesi herhalde çoğumuzda bu hal mevcut oluyor. daha doğrus transfer öncesi, transfer anıi transfer sonrası .... canım izmiri düşünme artık. topla bolca kitap, okurken uyursun zaten. EREBOS diye bir kitap okuyorum şu an; perfect ; tavsiye ediyorum mutlaka. kendini üzmemeye çalış canım. sigaraya devam mı bu arada çido?
canm transferin olmak üzeredeis sanırım şu aralar...
seni çok merak ediyorum, allah kolaylık versin, haberlerini bekliyoruz, çok öpüyorum canım...
Canım hayırlısıyla meleklerin sana sımsıkı tutunsun ve Rabbim bir ömür ayırmasın inşallah.
Dualarımızla
cnm ben kullanıyorum evet biraz yakıyor ama inan en rahat göbekten oluyor ben kolu denedim acayip yakmıstı hayırlı olsun tedavin
çidoooo nerelerdesin hatun,niye moralin bozukmus bakem
transfer öncesi ve sonrası psikoloji diye bi kitap yazsalar keske hepimiz aynı seyleri hissediyoruz
İzmir'e gitme isine artık takılma sen oraya bebetoları almak için gidiyorsun
bosver kaynananı filan yaaa,gec ayrı odaya keyfine bak bi de gitmeden söle acık acık misafir istemiyorum diye
cazi coook sevindi,yeter ki Rabbim istesin ne güzel mucizeler oluyor
efeylül suan da transferi gerceklesiyor insallah,bol bol sans diliyorum..
ben 10 gün rapor aldım cünkü cok bel ve kasık ağrım oluyor ayak ta kalınca
dün baska bi doktora gittim 18.gün beta-hcg 10.100 cıktı
üstten baktı ultrasonla tek kese göründü
asıl bulusma yarın kendi doktorumla randevum var:18:
sans dileyin bana
slm kızlar ben uzuzn zamandır yokum gecen hafta gereksiz bır olaydn ceza aldım sonra hafta sonu evde yoktum derken bugun döndum ay evim evim güzel evim diyorum rabbım kımseyi evinden ayırmasın amin diyorum ve sonun da geldim biraz ağrılarım var dunden beri inşallh iyi olucam diyorum dua edin lütfen
EFEYLÜL cnm rabbım sizi hiç ayırmasın diyorum inşllh bize güzel hbrler vericeksin sıkıca sarıl y7avrularına seni hiç bırakmasınlar inşallh
SUDENAZ canım sen ne yaptın merak ettim senii
çido transfer ne zaman cnmm birde
CARMEN cm nasılsın senı gördüğüme sevindim kusura bakma sana yazamadım geçen hafta ceza olayından sonra iyi olucaksın inşllhh rabbim yar ve yardımcın olsun kucağın dolsun inşllhh
selam kızlarrrrrrrrrrrr giremedim bayadır...evime döndüm çok şükür....
salı günü kontrole gitmiştim...durumumda değişklik yok..iki keseden biri çok küçük, gelişmiyo denebilir....haftalık kontrol ettirmem gerekiyormuş...bakalım artık rabbimden hayırlısı inşallah...