Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım benim allah sabır versin, çok üzüldüm gerçekten, inşallah en kısa sürede dileklerin kabul olur

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ

???????????????????????

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

LUCKYLOVE
MİMO55MEGİ
CAKİR44
WİSH_
EFEYLÜL

OKUYANLAR
YASİN-İ ŞERİF

Edanur86
1
efeylül
7
Camenta2
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

10

Son düzenleme:
Canım hayırlısıyla meleklerin sana sımsıkı tutunsun ve Rabbim bir ömür ayırmasın inşallah.

Dualarımızla

Arkadaşlar merhaba ben bugün transferimin 4. günündeyim. göbekten iğne kullanan varmı aranızda iğneler göbeğimde morluk ve ağrı yaptı sizce zararlı bişeymi bu

cnm ben kullanıyorum evet biraz yakıyor ama inan en rahat göbekten oluyor ben kolu denedim acayip yakmıstı hayırlı olsun tedavin

çidoooo nerelerdesin hatun,niye moralin bozukmus bakem
transfer öncesi ve sonrası psikoloji diye bi kitap yazsalar keske hepimiz aynı seyleri hissediyoruz
İzmir'e gitme isine artık takılma sen oraya bebetoları almak için gidiyorsun
bosver kaynananı filan yaaa,gec ayrı odaya keyfine bak bi de gitmeden söle acık acık misafir istemiyorum diye
cazi coook sevindi,yeter ki Rabbim istesin ne güzel mucizeler oluyor
efeylül suan da transferi gerceklesiyor insallah,bol bol sans diliyorum..
ben 10 gün rapor aldım cünkü cok bel ve kasık ağrım oluyor ayak ta kalınca
dün baska bi doktora gittim 18.gün beta-hcg 10.100 cıktı
üstten baktı ultrasonla tek kese göründü
asıl bulusma yarın kendi doktorumla randevum var:18:
sans dileyin bana

Son düzenleme:
slm kızlar ben uzuzn zamandır yokum gecen hafta gereksiz bır olaydn ceza aldım sonra hafta sonu evde yoktum derken bugun döndum ay evim evim güzel evim diyorum rabbım kımseyi evinden ayırmasın amin diyorum ve sonun da geldim biraz ağrılarım var dunden beri inşallh iyi olucam diyorum dua edin lütfen

EFEYLÜL cnm rabbım sizi hiç ayırmasın diyorum inşllh bize güzel hbrler vericeksin sıkıca sarıl y7avrularına seni hiç bırakmasınlar inşallh
SUDENAZ canım sen ne yaptın merak ettim senii
çido transfer ne zaman cnmm birde
CARMEN cm nasılsın senı gördüğüme sevindim kusura bakma sana yazamadım geçen hafta ceza olayından sonra iyi olucaksın inşllhh rabbim yar ve yardımcın olsun kucağın dolsun inşllhh

bebişler iyi çido teyzesi ama hiç belirti yok kayanamıda bu gun gönderdim nasıl mutluyum anlatamam:))
olsun canım düşünmen yeter neredeyse tüm face beni aradılar çok mutlu oldum sizler sayesinde çok iyiyim
canım lüften yapma öyle şeyler ne demek vaz geçmek istedim öyle hemen pes etmek olurmu seni canım çok iyi anlıyorum tedavi süresince zor günler geçiriyoruz sinirlerimiz bozuluyo canım kendin için bebişlern için rahat olmaya çalış şu izmir olayı geriyo zaten inş canım transferin olsun 3. yada 4 günü evine geirsin canım bende trasnferin 2.günü hiç iyi değildim eşimle malesef annesinin yaında baya bi tartıştık elim ayağım boşalıdı sinirden kendime hakim olamadım bende nefret ederim başkasının yanında tartışmaktan ama dayanamadım inş tutunmuştur bebişim k.i.b canım görüşürz

canım benim allah sabır versin, çok üzüldüm gerçekten, inşallah en kısa sürede dileklerin kabul olur

çok teşekkür ederim hepinize...
karasu cezalı olduğunu okumuştum...idare ediyorum bi gün gözümün yası dinecek belki ama kalbımdeki yeri hiç değişmeyecek....

selam kızlarrrrrrrrrrrr giremedim bayadır...evime döndüm çok şükür....

salı günü kontrole gitmiştim...durumumda değişklik yok..iki keseden biri çok küçük, gelişmiyo denebilir....haftalık kontrol ettirmem gerekiyormuş...bakalım artık rabbimden hayırlısı inşallah...

LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH

LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...
İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

DONMUŞLARLA TEDAVİ AŞAMASINDAKİLER

NİCKİNZYAŞİNFERTİLİTE NEDENİNİZMERKEZDENEME SAYINIZDONUK
SAYISI
ŞUANKİ DURUM
dildade
30
erkek infertilitesi
Antalya tüp bebek
3. deneme
2 tane donmuş
17 şubat transfer
meralinda
25erkek
infertilitesi
florence
nightingale
2. deneme2 tane donmuşşubat adetini bekliyor
elo_3425pco+erkek inf.umut tüp bebek2. deneme 16 tane donmuşbeklenen adet geldi :))
edanur8625erkek infertilitesiAlmanya darmstadt3. deneme2 tane donmuşşubat adetini bekliyor
sevdammmm27erkek infertilitesiumut tüp bebek3 tane donmuştransfer
iptal
papatya5031pko+erkek infertilitesibaşkent ünv. hastanesi1. deneme8 tane donmuşşuan lucrin kullanıyor
kdr30sebepsiz
infertilite
OMÜ2. deneme5 tane donmuşşubat
adetini bekliyor
roosee
azospermBahçeci kliniği2. deneme3 tane donmuşocak adetini bekliyor
kabakiz33sebepsiz infertiliteAlmanya
KWZ
Darmstadt
5. denemetaze deneyecek23 ocak başlıyor
çido34endometriosiz+
erkek infertilitesi
kent hastanesi2. deneme4 tane donmuşşubat
adetini bekliyor
belg34umut tüp bebek2 tane donmuşşubat adetini bekliyor
dmrsda25rezerv azlığıASM2. deneme1 tane donmuşşubat adetini bekliyor
beyazisceyiz30erkek infertilitesiA.R.T2. deneme 7 tane donmuşocak
adetini bekliyor
cazii24endometriosizistanbul
tüp bebek
3. deneme6 tane donmuşşubat mart başlıycak
camenta31sebepsiz infertilitememorial2. deneme8 tane donmuşhenüz tam belli değil
nurme27iki taraflı
problemler
umut tüp
bebek
2. denemetaze
deneyeck
henüz tam
belli değil
tuna201439sebepsiz infertiliteizmir
irenbe
2. deneme5 tane donmuşhenüz tam belli değil

DONMUŞLARLA TRANSFER AŞAMASINDAKİLER

NİCKİNZYAŞNEDEN/YER
/DENEME
SAY.
TRANSFER
TARİHİ
KONULAN
ADET
TEST
TARİHİ
SONUÇ
miki2430sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme12 kasım1 embriyo transfer edildi24 kasımmalesef
negatif
olacakolacak32tek tüpü yok/
bahçeci/
2. deneme
16 kasım1 aralıkmalesef negatif
blowhole2529tüpler/
soarnüs/
3.deneme
28 kasım2 embriyo transfer edildi10 aralıkmalesef negatif
petek-unal28sebepsiz inf./
Ank medicana/
2. deneme
13 aralık2 embriyo transfer edildi25 aralıkmalesef negatif
winebir34endometriosiz
/Ankara tıp fak./ 2. deneme
17 aralık2 embriyo transfer edildi28 aralıkmalesef negatif
nilüferbahar28sebepsiz/OMÜ
/2. deneme
27 aralık2 embriyo transfer edildi8 ocakmalesef
negatif
yesil03431azosperm/
umut tüp/
2. deneme
4 ocak2 embriyo transfer edildi16 ocakmalesef
negatif
sye30erkek inf.
/ank. hacettepe
/2. deneme
4 ocak1 embriyo transfer edildi17 ocakmalesef negatif
hnesrin32sebepsiz/
Ankara gata
/3. deneme
12 ocak1 embriyo transfer edildi21 ocakmalesef
negatif
Aylinnim30endometsiosiz,
erkek inf/kinderwus
/1. deneme
11 ocak2 embriyo transfer edildi25 ocakmalesef
negatif
ferdaerdsebepsiz /
?????????/
2. deneme
12 ocak25 ocakmalesef
negatif
Elize
27tüpler yok/
umut tüp/
3. deneme
23 ocak2 embriyo transfer edildi4 şubatson negatif
inşallah
mimo55megi35sebepsiz/
kiwudüsseldorf
/2. deneme
24 ocak2 embriyo transfer edildi7 şubatSON
DURUM
NE?

cakir4423pco+erkek inf.
/memorial/
4. deneme
26 ocak2 embriyo
transfer edildi
7 şubatSON
DURUM
NE?

wish_
27pco/
bahçeci fulya/
?????????
4 şubat2 embriyo transfer edildi16 şubatSON
7
GÜNN!

efeylul
25
erkek inf./
Ank. medicana
/4. deneme

8 şubat
2 embriyo transfer edildi
20 şubat
SON
11
GÜNN!

DONMUŞLARLA HAMİŞ KALANLAR

NİCKİNİZYAŞNEDEN/YER/
DENEME SAY.
TRANFER
/TEST
TARİHİ
BETA HCG
DEĞERİ
DEĞERİNİZİN
GÜNÜ
DEW7734yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme2 aralık

14 aralık
119,50
332.00
897.00
12. günü
15. günü
18. günü

melikee27tüpler kapalı/
mucizesi kendiliğinden geldi

yabangulu1831pco/IVI tüp bebek/4. deneme19 aralık

28 aralık
123.00
244.00
9. günü
11. günü
karasu8131sebepsiz/izmir
irenbe/2. deneme
24 aralık

3 ocak
71.72
140.00
313.00
1170.00

10. günü
12. günü
14. günü
17. günü
sudenaz22228tüpler kapalı/ ASM/ 5. deneme26 aralık

6 ocak
398.80
894.70
4267.00

11. günü
13. günü
17. günü
toobe27tüpler sorunlu/
eurofertil/
2. deneme
20 ocak

29 ocak
248.30
526.00
10100.00

9. günü
11. günü
18. günü

lavinialavinia34sebepsiz inf./
anatolia/
2. deneme
22 ocak

1 şubat
123.00
315.00
1100.00

10. günü
12. günü
15. günü

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: ''Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin''
Ali imran suresi-38

(amin)

çok teşekkür ederim hepinize...
karasu cezalı olduğunu okumuştum...idare ediyorum bi gün gözümün yası dinecek belki ama kalbımdeki yeri hiç değişmeyecek....

Canım sana hep yazmak istedim elim bir türlü gitmedi ben üç kere kürtaj oldum bir tanesi ikizdi yani dört bebişimi kaybettim senin acını çok iyi bilirim onların acısı hiç dinmeyecek eğer hamile kalıp ki kalacağız bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda belki biraz hafifleyecek onlara devamlı yasin okuyorum onlar bize şefaat edeceklerini bilmek insanı az da olsa rahatlatıyor sen de iyi olpacaksın .Ve en büyük duam rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın canım allah sabırlar versin

Canım inşallah geriden de olsa yetişir kardeşine, iki bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

benim durumu güncelleyebilir misin canım! Şubat adetimi 1inde oldum... yarın kontrole gidicem rahim kalınlığına bakacak herşey yolunda giderse 13 şubat transfer dediydi. sen günceller misin aksi bi durum olursa söölerim ben :)

CARMEN ; canım ne demek , keşke senin için birşeyler yapabilir durumda olsak, Allahım yardımcın olsun, Allah sabır versin inşallah. inşallah bu tedavinle bebeğini kucağına sağlıkla alırsın canım. Yolun açık olsun.

AKASYA; canım bı iğne bu olayı yapıyor malesef. ama şu göbeğin 3 parmak sağına, soluna olayı doğru. yani o mesefeden azı veya çoğu acıyı artırıyor. ben o mesefaye dikkat etmeni tavsiye ediyorum

ÇİDO; canım ne oldu sanaaa? transfer öncesi herhalde çoğumuzda bu hal mevcut oluyor. daha doğrus transfer öncesi, transfer anıi transfer sonrası .... canım izmiri düşünme artık. topla bolca kitap, okurken uyursun zaten. EREBOS diye bir kitap okuyorum şu an; perfect ; tavsiye ediyorum mutlaka. kendini üzmemeye çalış canım. sigaraya devam mı bu arada çido?

inşallah canım hayırlısı olsun..ne diyelim artık...

inşallah seninde rahim istenen kıvama gelmiştir canım..güzel haberlerini bekliyoruzz...

inşallah canım hayırlısı olsun..ne diyelim artık...

inşallah seninde rahim istenen kıvama gelmiştir canım..güzel haberlerini bekliyoruzz...

İnşallah sudecim, bekliyosuz bakalım, doktor randevum bayaa geç: 17:45 te, ama ben pazar gübü için biletlerimizi aldım sabahtan, inşallah değiştirmek zorunda kalmayız

ay lavicim sorma, öyle garip bi ruh haline girdim ama geçiyor sanki, daha iyiyim dünden beri öyle durup durup ağlamalar... hep merkür yüzündemiş meğerse
şimdi daha iyiyim canım benim çok sağol... herşey üstüste geldi bi de tabi , işteki stres, iş arkadaşım çok ilgi istiyor çok sıkıyor beni yoruyor... mesafe koymaya çalışıyorum ama engel tanımıyor kendisi erebos, du araştırıyım onu ben.. teşekkür ederim... ben de de biton okunacak kitap var evde ööle kütüphaneden gözümün içine bakıyolar! şimdilerde ahmet hulusinin dua ve zikir kitabını okuyorum... ayşe kulin istanbullular var bi tarafta da, mevlana ve yunus emre diye başka bi kitaba da devam ediyorum!! bööle yani

canm transferin olmak üzeredeis sanırım şu aralar...
seni çok merak ediyorum, allah kolaylık versin, haberlerini bekliyoruz, çok öpüyorum canım...

canım her şey çok güzel geçti miniklerime kavuştum çok şükür rabbimin izniylede onlar benimle kalcaklar 9 ay buna çok inanıyorum

Canım hayırlısıyla meleklerin sana sımsıkı tutunsun ve Rabbim bir ömür ayırmasın inşallah.

Dualarımızla

canım allah razı olsun teşekkür ederim

sağolasın toobe rabbim sana da bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

çok sağol karasu inşallah sende bebeğine sağlıkla kavuşursun

canım inşllah miniğin yetişecek kardeşine sizi hiç bırakmayacak

merhaba kızlar üç gündür giremiyordum kocacım bilgisayarı bi süre yasakladı da :)) artık 3 gün oldu günde bir saate kadar izin var bugün miniklerimle üçüncü günüm hiç bi belirtm yok ama aramıyorum dkendimi dinlememeye özen gösteriyorum ama sizin dularınızla verabbimin izniyle bu sefer olacak çok inanıyorum buna benden haberler bu kdar kızlar

selam kizlar ya ne oluyor bizim bu topige resmen terk edildi artik kimse dualarada baslamiyor hemen bir yeni dua listesi yapmamiz lazim neden herkes cekildi onu anlamadim ben pes etmek yok arkadaslar unutmayin hersey dua.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…