canım 7 tane yasin ekleyebilir misin
OKUYANLAR | YASİN-İ ŞERİF |
Edanur86 | 1 |
efeylül | 7 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 8 |
OKUYANLAR | YASİN-İ ŞERİF |
Edanur86 | 1 |
efeylül | 7 |
Camenta | 1 |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 9 |
slm arkadaşlar..
rabbime şükürler olsun... 3. denemeye gerek kalmadı.. mucizem kendiliğinden geldi..
hamileyim.. hala inanamıyorum... beshaftlk..kan tah. 4000
keseyi gördk
haftaya kalp atısları ıçın gdcm inş..
Kızlar napıyorsunuzz ben işteyim veeeee deli gibi çalışmaktann sizleri özledim yafffff.. wishimmm canım nasıl gidiyor seni arayacaktım ancak ofisteki telekulaklar duyar diye çekindim canım akşam ararım tatlımmmmmmm...
canım şimdiye kadar ben sana rahatlık vermez sürekli arardım başımda gardiyan var çıldırmak üzereyimm sıkıldım artık gitmiyo yaaaaaaaaaa kaynanama allahım bana sabır verrrrrrrrr
Arkadaşlar bende dondurlmuşlarla pozitifi görenlerdenim.dondurulmuşlarla şansın daha fazla olduğuna inananıyorum.1.denememde olmadı 2.denememi dondurulmuşlarla yaptım ve çok şükür tuttu.Umudunuzu kaybetmeyin.Normal denemede sonuçta yumurta toplama esnasında rahim biraz yıpranıyo dondurulmuşta kendinizi toparlamış oluyosunuz.allahım inşallah İsteyen herkes bir an önce nasip eder.
canım 7 tane yasin ekleyebilir misin
canım iyi olmana çok sevindimbende giremesdim bugün kızlarla buluştuk geleneksel 2. buluşmamızı yaptık ama bi eksikle lavinia gelemedi maalesef ama biz onun kulaklarını çok çınlattık
evet canım çok az kaldı heyecan dorukta sanki ilkmiş gibi heyecanlıyımamin rabbim hepimizin yüünü güldürsün inşallah. kimseyi evlat özlemiyle sınamasın
canım her şey yolunda ne güzel rahim süper inşallah son olurbenimde 3 gün sonra trasferim var çok heyecanlıyım inşallah rabbim hepimize muradımızı tez zamanda versin
cnm cook üzüldüm Allah sabır versin
cnm ben ilk denemeden 2 ay sonra basladım biraz farklıydı bi ay doğum kontrol hapı 21.günden itibaren lucrin
arada adet oldum 3.gün estrofeme basladım diğer asamalar arkadasların yazdığı gibi 20.gün transfer oldu 2000 lira ödedik
insallah güzel hbrlerini duyarız..
cnm hosgeldin umarım bu tedavin olumlu olur bos gebelikte belirti oluyor mu cnm ben suan hamileyim ama keseyi görmedik daha o yüzden korkuyorum
ilk randevum cuma:18:
rahim kalınlığın çok iyi canım maaşallah...inşallah iyi çözünürler ve sımsıkı sarılırlar annişine
canım haberini duyduk çok geçmiş olsun..rabbim bir daha yaşatmasın...ara vermen iyi olur..rahim tekrar toparlanması için...çünkü rahim yeni bir gebelikten çıktı..sürek çok daha zahmetsiz...adetin 2-3. günü hplara başlıyosun sonra yine adetinin 12.-14. günleri arası rahim kalınlığı için kontrole gidiyorsun,herşey yolundaysa transfer tarihin belli oluyor..bu kadar...
evet canım yarın 10:30 da randevum var..inşallah bir sorun çıkmazzz.....
canım bebişlerin seni hiç bırakmıycakkkkkkk...
yasin duasını yapmışsın..ağzına sağlık canım..o zaman yeniden başlatayım
canım aramıza hoşgeldin..hayırlı olsun bebişlerin...ağrılar normal olabilir..inşallah bebişlerin seni hiç bırakmazlar
merhaba canim,daha oncede gecmis olsun demistim,acini tum ictenligimle paylasiyorum canim ,,,allahim sabir versin sana ve esine
insallah yavrun geldiginde bu uzucu zamanlari birazda olsa unutursun...
bence 2-3 ay beklemen daha dogru,rahimin dinlenmesi kendini toplamasi daha iyidir,birde senin psikolojn onemli bu surecte
her doktorun uyguladigi farkli prok.var..ilacli ve ilacsiz tedavi
benim dondurulmus tedavimde adetin 12. ve 14.gun ultraston icin gittim,rahim yeterli kalinliga ulastiginda pregnly catlatma igne vurulduktan 4-5 gun sonra transfer yapildi galiba 19.gunumdu
ve hic bi sekilde ilac tedavisi uygulanmadi..
insallah senin icin hersey yolunda gider tatlim
allahim yardimcimiz olsun
sevgiler
Canım, Allahım bolca ve bir an önce sabır versin inşallah. Allah korusun, çok ağır bir duygu olsa gerek. ne kadar zordur, yaşayan bilir Ya Rabbim. Allah'ım bir daha acı vermesin canım, yolun açık olsun inşallah. canım bende ilaç kullanılmadı. adetin ikinci günü gittim; kist var mı yok mu bakıldı. sonra adetten sonra 12. günden itibaren ultrason ve lh bakıldı her gün. sonra dondurulmuşlarla 20. gün transfer yapıldı. 1.400 tl ödedik biz. bizim merkez ankaradaydı. Canım gerçekten çok üzgünüm, Allahım en tez zamanda evladını nasip etsin inşallah canım.
canım iyi olmana çok sevindimbende giremesdim bugün kızlarla buluştuk geleneksel 2. buluşmamızı yaptık ama bi eksikle lavinia gelemedi maalesef ama biz onun kulaklarını çok çınlattık
canım çok geçmiş olsun eminim ki çok zordur negatif sonuçta bile ne kadar üzülüyoruz ki bebğini kaybetmek ne kadar zor olmuştur. rabbim sana eşine sağlık sıhhat versin inşallah meleğin bu sefer kendiliğnden gelir canım
evet canım çok az kaldı heyecan dorukta sanki ilkmiş gibi heyecanlıyımamin rabbim hepimizin yüünü güldürsün inşallah. kimseyi evlat özlemiyle sınamasın
canım arkadaşım inşallah bebişlerin seni hiç brakmayacak 15 gün çabucak geçer canım bak 3 gün geçti bile
canım duaları yapmışsın ağzına sağlık iyi yapmışsın canım. çünkü baya kabarmıştı liste :))) kaynananda biran önce gitsin inşallah canım. annen keşke gitmeseydi kaynanan geldi diye belki kalmazdı o zaman veya ara anneni geri gelsin canım
canım her şey yolunda ne güzel rahim süper inşallah son olurbenimde 3 gün sonra trasferim var çok heyecanlıyım inşallah rabbim hepimize muradımızı tez zamanda versin
canım çok sevindimm rabbim sağlıkla kucağını almayı da nasip etsin
kızlar hepinize çok teşekkür ederim bende 3. ayki adetimde yaptırmaya karar verdim önceleri yaz sonu diyordum ama yok dr.3.adetinde yaptırabilirsin demişti hiç ara vermeden hemen deniyecem yoksa atlatamaycğım her sabah uyandığımda kalkmadan önce bebeğimi severdim şimdi uyandığımda her sabah tekrarlanan acı yüreğimi dağlıyor boş karnın artık kalk diyorum ve ağlayarak kalkıyorum belki olursa yeni bir gebelik dahada çabuk toparlanırım tabiki kızımın yeri başka onu hiç unutmayacm ama belki içimdeki sızı hafifler...
kusura bakmayın sizleri de üzüyorum içimi anlatarak sürekli...
ayyyy canım nasıl sevindim anlatamam ne güzel canım hayırlı olsun değerinde çok güzel canım gözün aydın
Canım tebrik ederim.Gözün aydın
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalah.
Büyük Allah'ım, her an herşey mucize. hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. ne güzel bir haber, ne güzel bir durum. maşallah değerin de süper canım. tebrikler tatlım
ayyy nasıl güzel bi haber rabbim tamamına erdirsin caziii hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.tebrikler cnmm.büyük rabbim nelere kadir işte inşlh bizde böyle mucize haberleri veririzz
slm arkadaşlar..
rabbime şükürler olsun... 3. denemeye gerek kalmadı.. mucizem kendiliğinden geldi..
keseyi gördk
slm arkadaşlar..
keseyi gördk
Hey maşallah EfeylulümeAllah kabul etsin canım.
Arkadaşlar bende dondurlmuşlarla pozitifi görenlerdenim.dondurulmuşlarla şansın daha fazla olduğuna inananıyorum.1.denememde olmadı 2.denememi dondurulmuşlarla yaptım ve çok şükür tuttu.Umudunuzu kaybetmeyin.Normal denemede sonuçta yumurta toplama esnasında rahim biraz yıpranıyo dondurulmuşta kendinizi toparlamış oluyosunuz.allahım inşallah İsteyen herkes bir an önce nasip eder.
Oooo maşallah maşallah efeylülüme
Efeylülüm kimbilir ne kadar heyecanlısın sen şimdi, herşey yolunda gidecek kavuşacaksın bebişlerine az kaldı :13: hadi bakalım anne olmaya ne kaldı şurdadualarım seninle
cnm cook üzüldüm Allah sabır versin
cnm ben ilk denemeden 2 ay sonra basladım biraz farklıydı bi ay doğum kontrol hapı 21.günden itibaren lucrin
arada adet oldum 3.gün estrofeme basladım diğer asamalar arkadasların yazdığı gibi 20.gün transfer oldu 2000 lira ödedik
insallah güzel hbrlerini duyarız..
kızlar hepinize çok teşekkür ederim bende 3. ayki adetimde yaptırmaya karar verdim önceleri yaz sonu diyordum ama yok dr.3.adetinde yaptırabilirsin demişti hiç ara vermeden hemen deniyecem yoksa atlatamaycğım her sabah uyandığımda kalkmadan önce bebeğimi severdim şimdi uyandığımda her sabah tekrarlanan acı yüreğimi dağlıyor boş karnın artık kalk diyorum ve ağlayarak kalkıyorum belki olursa yeni bir gebelik dahada çabuk toparlanırım tabiki kızımın yeri başka onu hiç unutmayacm ama belki içimdeki sızı hafifler...
kusura bakmayın sizleri de üzüyorum içimi anlatarak sürekli...
canım rabbim sabır versin keşke ağlamak çare olsa ama biran önce toparla kendni canım. can sıkmıyorsun canım biz burda üzüntüyü de mutluluğu da birlikte yaşıyoruz canım
Canımmmm,canım nerelerdesin nasıl gidiyo gittinmi canım izmire bizleri habersiz bırakma canım