Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ

???????????????????????

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

LUCKYLOVE
MİMO55MEGİ
CAKİR44
WİSH_

OKUYANLAR
YASİN-İ ŞERİF

Edanur861
efeylül7
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

8

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ

???????????????????????

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

LUCKYLOVE
MİMO55MEGİ
CAKİR44
WİSH_

OKUYANLAR
YASİN-İ ŞERİF

Edanur86
1
efeylül
7
Camenta1
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

9

ayyy nasıl güzel bi haber rabbim tamamına erdirsin caziii hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.tebrikler cnmm.büyük rabbim nelere kadir işte inşlh bizde böyle mucize haberleri veririzz

canım şimdiye kadar ben sana rahatlık vermez sürekli arardım başımda gardiyan var çıldırmak üzereyimm sıkıldım artık gitmiyo yaaaaaaaaaa kaynanama allahım bana sabır verrrrrrrrr

elize sende telekulak wish de gardiyan süpersiniz valla çok güdüm size,elize sen yakınsan git cnm bi wish nin ziyaretine söyle o cadıya üzmesin bizim güzel arkadaşımızı

Arkadaşlar bende dondurlmuşlarla pozitifi görenlerdenim.dondurulmuşlarla şansın daha fazla olduğuna inananıyorum.1.denememde olmadı 2.denememi dondurulmuşlarla yaptım ve çok şükür tuttu.Umudunuzu kaybetmeyin.Normal denemede sonuçta yumurta toplama esnasında rahim biraz yıpranıyo dondurulmuşta kendinizi toparlamış oluyosunuz.allahım inşallah İsteyen herkes bir an önce nasip eder.

Canım bi de buraya yazayım dedim...saat 10.30 da ki doktor randevunda dualarım seninle eminim çok heycanlı ve tedirginsin şu an...Herşey yolunda gider ve güzel haberlerle gelirsin inşallah...Rabbim yüzünü güldürsün

Günaydıınnlaarrrr kıslaar, walla benim işler çok yoğun, çalışma arkadaşım da izinden dönd, haliyle gelemiyorum pek

ağzından bal damlıyor wallaa, inşallah benim de bi aksilik çıkmazsa 13 şubat gibi olacak transferim

canım 7 tane yasin ekleyebilir misin

Oooo maşallah maşallah efeylülüme

Efeylülüm kimbilir ne kadar heyecanlısın sen şimdi, herşey yolunda gidecek kavuşacaksın bebişlerine az kaldı :13: hadi bakalım anne olmaya ne kaldı şurda dualarım seninle

canım doktor randevunda inşallah herşey yolunda gider güzel haberlerle gelirsin bize...
bebişlerini gör için rahat etsin bakalım... çok öpüyorum seni

ayyyy canım nasıl sevindim anlatamam ne güzel canım hayırlı olsun değerinde çok güzel canım gözün aydın

Canım tebrik ederim.Gözün aydın

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalah.

ayyy nasıl güzel bi haber rabbim tamamına erdirsin caziii hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.tebrikler cnmm.büyük rabbim nelere kadir işte inşlh bizde böyle mucize haberleri veririzz

çok sağolum kızlar.. tşk.ederim... beklemediğim ummadığım anda amelyta 20gnvarken... rabbim nelere kadir....

heran dualarım sizinle inş. tabbim tüm isteyenlere nasip eder... herşey bahaneymiş yeterki rabbim ol desin.. dualarım sizlerle...

çok sevindim canım yaa ay negüzel arkadaşım. ya sende ne sorun vardı? herhangi bişey yaptın mı canım bitki ot falan veya başka bişey. yazarsan çok seviirim
Rabbim tamamına erdirsin inşlh...

çok güzel bir haber bu tebrik ederim Rabbim inşallah bebeğini kucağına almayı nasip etsin umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin

Hey maşallah Efeylulüme Allah kabul etsin canım.

amin cümlemizinkini canım

inşallah sağlıkla bebeğini kucağına da alırsın canım. rabbim sizi korusun kollasın inşallah

evet çok heyecanlıyım 19 saat var bebişlerime kavuşmama

canım nerelerdesin nasıl gidiyo gittinmi canım izmire bizleri habersiz bırakma canım

Arkadaşlar merhaba ben bugün transferimin 4. günündeyim. göbekten iğne kullanan varmı aranızda iğneler göbeğimde morluk ve ağrı yaptı sizce zararlı bişeymi bu

canım nerelerdesin nasıl gidiyo gittinmi canım izmire bizleri habersiz bırakma canım
Canımmmm,

işler çok yoğun bu ara hiç giremiyorum desem yeridir...
aklım sizlerde ama, nasılsın bakalım bebişler nasıl, kayınvaliden gitti mi? dün face den baktım biraz ne güzel şeyler yazmışsın öyle yalnız kalmamana çok sevindim. ben arayıp soramıyorum kimseyi gün içinde hem çok yoğunum hem de kulak misafirlerim çok oluyor (
ben çok mutsuzum bu aralar nedense dün gece uyuyamadım, gittim salona gece yarısı epey bi ağladım eşim uyuyodu.
sinirlerim çok bozuldu bu aralar galiba, bi de izmire gitme durumu beni fazlasıyla geriyor : dün transferden vazgeçmek bile geçti aklımdan bi ara

canm transferin olmak üzeredeis sanırım şu aralar...
seni çok merak ediyorum, allah kolaylık versin, haberlerini bekliyoruz, çok öpüyorum canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…