sağolasın canım rabbim inşallah hepimize en kısa zamanda kavuştursunağzına sağlık canım bende her namazımda hepimize tek tek isim sayarak dua ediyorum
kesinlikle kardeş düşünüyorum zaten hatta ben işi abartıp iki yaşına geldiklerinde tekrar başlarım herhaldesen nerdesin hangi klinikte desin canım kaçıncı olacak canım. inşallah hepimizin bu son olur rabbim hepimizin yüzünüzü güldürsün
canı gönülden aminnnn.bende olursa kardeşi olsun isterim.ben antalya tüp bebek merkezinde yaptırıyorum.bu bu merkezde ikinci toplamda ise 3. olacak.2. pozitifti ama hevesimiz kursağımızda kaldı.boş gebelik oluştu.kısmet üçüncüye artık tabi Allahın izniyle.senin az kaldı ha. son iki gün hadi bakalım hayırlısıyla bebişleri al da gel.
cnm cook üzüldüm Allah sabır versinkızlar herkese merhabaa....bnm sizlere bir sorum olacak mutlaka cevabı geçmiş sayfalarda yazıyordur ama suan içinde olduğun kötü durumdan dolayı okuayacak gücüm yok yardımcı olursanız sevinirimm...
ben 1 hafta önce 4 aylık kızıma kistik higroma yüzünden suni sancıyla doğum yaparak veda ettim.... bir haftadır gözümdeki yaş dinmedi evet belki yıllardır çocuk istiyordum üzülüyordum ağlıyordum ama bu çok başka bir acıymış...tarifi imkansız...2.tüp bebek denememdi ilki tutmamıştı...şimdi 2 tane dondurulmuş embriyom var onlarla tekrar deneceğim sorunsuz çözülürlerse.....dr. 3 ay dinlen 3.adetinde başla dedi ..sizce en uygun ay hangisi birde süreç nasıl ilerleyecek yani adetin kaçıncı günü transfer yapılıyor nasıl bir sistem oluyor...sanırım 2güne bir dr.a tasınmamıza gerek olmayacak bu sefer...birde aşşağı yukarı fiyat ne her şehirde farklı ama bikaç fiyat duyarsam az çok ortalama bişey belli olur...
sağolasın canım rabbim inşallah hepimize en kısa zamanda kavuştursunağzına sağlık canım bende her namazımda hepimize tek tek isim sayarak dua ediyorum
kesinlikle kardeş düşünüyorum zaten hatta ben işi abartıp iki yaşına geldiklerinde tekrar başlarım herhaldesen nerdesin hangi klinikte desin canım kaçıncı olacak canım. inşallah hepimizin bu son olur rabbim hepimizin yüzünüzü güldürsün
canı gönülden aminnnn.bende olursa kardeşi olsun isterim.ben antalya tüp bebek merkezinde yaptırıyorum.bu bu merkezde ikinci toplamda ise 3. olacak.2. pozitifti ama hevesimiz kursağımızda kaldı.boş gebelik oluştu.kısmet üçüncüye artık tabi Allahın izniyle.senin az kaldı ha. son iki gün hadi bakalım hayırlısıyla bebişleri al da gel.
cnm hosgeldin umarım bu tedavin olumlu olur bos gebelikte belirti oluyor mu cnm ben suan hamileyim ama keseyi görmedik daha o yüzden korkuyorum
ilk randevum cuma:18:
kızlar bugun kontrolüme gittim.rahım kalınlıgı 9mm, iyi dedi doktor.pazartesi günü transferim olucak.İnşallah çözünmede bi sıkıntı cıkmaz yaa.çok sabırsızlanıyorum.....
kızlar herkese merhabaa....bnm sizlere bir sorum olacak mutlaka cevabı geçmiş sayfalarda yazıyordur ama suan içinde olduğun kötü durumdan dolayı okuayacak gücüm yok yardımcı olursanız sevinirimm...
ben 1 hafta önce 4 aylık kızıma kistik higroma yüzünden suni sancıyla doğum yaparak veda ettim.... bir haftadır gözümdeki yaş dinmedi evet belki yıllardır çocuk istiyordum üzülüyordum ağlıyordum ama bu çok başka bir acıymış...tarifi imkansız...2.tüp bebek denememdi ilki tutmamıştı...şimdi 2 tane dondurulmuş embriyom var onlarla tekrar deneceğim sorunsuz çözülürlerse.....dr. 3 ay dinlen 3.adetinde başla dedi ..sizce en uygun ay hangisi birde süreç nasıl ilerleyecek yani adetin kaçıncı günü transfer yapılıyor nasıl bir sistem oluyor...sanırım 2güne bir dr.a tasınmamıza gerek olmayacak bu sefer...birde aşşağı yukarı fiyat ne her şehirde farklı ama bikaç fiyat duyarsam az çok ortalama bişey belli olur...
SUDENAZ yarın doktor kontrolün vardı yanlış hatırlamıyorsam.Bebişleri göreceksin.Güzel haberlerini bekliyoruz canım.
4 şubat transferimdi bebişlerimi aldım geldim inş benimledir transferle birlikte bugun 3.günüm test tarihim 18 şubat bizim klınkte 15 gün bekletiyorlar dodurulmuş olduğu için 15 gün bekliyeceksin dediler
kızlar bu arada ben kandin gecesi 144 yasin vardı onların duasını yapmıştım acaba yapmasamıydım
Merahaba arkadaşlar benim 2. tüp bebek denemem oldu dün. bugün inanılmaz bi bel ağrım var normalmi acaba varmı 2. gününde bel ağrısı yaşayan arkadaşlar
NİCKİNZ | YAŞ | İNFERTİLİTE NEDENİNİZ | MERKEZ | DENEME SAYINIZ | DONUK SAYISI | ŞUANKİ DURUM |
meralinda | 25 | erkek infertilitesi | florence nightingale | 2. deneme | 2 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
elo_34 | 25 | pco+erkek inf. | umut tüp bebek | 2. deneme | 16 tane donmuş | beklenen adet geldi :)) |
edanur86 | 25 | erkek infertilitesi | Almanya darmstadt | 3. deneme | 2 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
sevdammmm | 27 | erkek infertilitesi | umut tüp bebek | 3 tane donmuş | transfer iptal | |
papatya50 | 31 | pko+erkek infertilitesi | başkent ünv. hastanesi | 1. deneme | 8 tane donmuş | şuan lucrin kullanıyor |
kdr | 30 | sebepsiz infertilite | OMÜ | 2. deneme | 5 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
efeylul | 25 | erkek infertilitesi | Ankara medicana | 4. deneme | 2 tane donmuş | 8 şubat transfer |
roosee | azosperm | Bahçeci kliniği | 2. deneme | 3 tane donmuş | ocak adetini bekliyor | |
kabakiz | 33 | sebepsiz infertilite | Almanya KWZ Darmstadt | 5. deneme | taze deneyecek | 23 ocak başlıyor |
çido | 34 | endometriosiz+ erkek infertilitesi | kent hastanesi | 2. deneme | 4 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
belg34 | umut tüp bebek | 2 tane donmuş | şubat adetini bekliyor | |||
dmrsda | 25 | rezerv azlığı | ASM | 2. deneme | 1 tane donmuş | şubat adetini bekliyor |
beyazisceyiz | 30 | erkek infertilitesi | A.R.T | 2. deneme | 7 tane donmuş | ocak adetini bekliyor |
cazii | 24 | endometriosiz | istanbul tüp bebek | 3. deneme | 6 tane donmuş | şubat mart başlıycak |
camenta | 31 | sebepsiz infertilite | memorial | 2. deneme | 8 tane donmuş | henüz tam belli değil |
nurme | 27 | iki taraflı problemler | umut tüp bebek | 2. deneme | taze deneyeck | henüz tam belli değil |
tuna2014 | 39 | sebepsiz infertilite | izmir irenbe | 2. deneme | 5 tane donmuş | henüz tam belli değil |
NİCKİNZ | YAŞ | NEDEN/YER /DENEME SAY. | TRANSFER TARİHİ | KONULAN ADET | TEST TARİHİ | SONUÇ |
miki24 | 30 | sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme | 12 kasım | 1 embriyo transfer edildi | 24 kasım | malesef negatif |
olacakolacak | 32 | tek tüpü yok/ bahçeci/ 2. deneme | 16 kasım | 1 aralık | malesef negatif | |
blowhole25 | 29 | tüpler/ soarnüs/ 3.deneme | 28 kasım | 2 embriyo transfer edildi | 10 aralık | malesef negatif |
petek-unal | 28 | sebepsiz inf./ Ank medicana/ 2. deneme | 13 aralık | 2 embriyo transfer edildi | 25 aralık | malesef negatif |
winebir | 34 | endometriosiz /Ankara tıp fak./ 2. deneme | 17 aralık | 2 embriyo transfer edildi | 28 aralık | malesef negatif |
nilüferbahar | 28 | sebepsiz/OMÜ /2. deneme | 27 aralık | 2 embriyo transfer edildi | 8 ocak | malesef negatif |
yesil034 | 31 | azosperm/ umut tüp/ 2. deneme | 4 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 16 ocak | malesef negatif |
sye | 30 | erkek inf. /ank. hacettepe /2. deneme | 4 ocak | 1 embriyo transfer edildi | 17 ocak | malesef negatif |
hnesrin | 32 | sebepsiz/ Ankara gata /3. deneme | 12 ocak | 1 embriyo transfer edildi | 21 ocak | malesef negatif |
Aylinnim | 30 | endometsiosiz, erkek inf/kinderwus /1. deneme | 11 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 25 ocak | malesef negatif |
ferdaerd | sebepsiz / ?????????/ 2. deneme | 12 ocak | 25 ocak | malesef negatif | ||
luckylove | 23 | ????????/ izmir irenbe /2. deneme | 18 ocak | 30 ocak | TEST TEKRAR hcg 18. | |
Elize | 27 | tüpler yok/ umut tüp/ 3. deneme | 23 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 4 şubat | son negatif inşallah |
mimo55megi | 35 | sebepsiz/ kiwudüsseldorf /2. deneme | 24 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 7 şubat | SON 1 GÜNN! |
cakir44 | 23 | pco+erkek inf. /memorial/ 4. deneme | 26 ocak | 2 embriyo transfer edildi | 7 şubat | SON 1 GÜNN! |
wish_ | 27 | pco/ bahçeci fulya/ ????????? | 4 şubat | 2 embriyo transfer edildi | 16 şubat | SON 10 GÜNN! |
NİCKİNİZ | YAŞ | NEDEN/YER/ DENEME SAY. | TRANFER /TEST TARİHİ | BETA HCG DEĞERİ | DEĞERİNİZİN GÜNÜ |
DEW77 | 34 | yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme | 2 aralık 14 aralık | 119,50 332.00 897.00 | 12. günü 15. günü 18. günü |
melikee | 27 | tüpler kapalı/ mucizesi kendiliğinden geldi | |||
yabangulu18 | 31 | pco/IVI tüp bebek/4. deneme | 19 aralık 28 aralık | 123.00 244.00 | 9. günü 11. günü |
karasu81 | 31 | sebepsiz/izmir irenbe/2. deneme | 24 aralık 3 ocak | 71.72 140.00 313.00 1170.00 | 10. günü 12. günü 14. günü 17. günü |
sudenaz222 | 28 | tüpler kapalı/ ASM/ 5. deneme | 26 aralık 6 ocak | 398.80 894.70 4267.00 | 11. günü 13. günü 17. günü |
toobe | 27 | tüpler sorunlu/ eurofertil/ 2. deneme | 20 ocak 29 ocak | 248.30 526.00 | 9. günü 11. günü |
lavinialavinia | 34 | sebepsiz inf./ anatolia/ 2. deneme | 22 ocak 1 şubat | 123.00 315.00 1100.00 | 10. günü 12. günü 15. günü |
OKUYANLAR | YASİN-İ ŞERİF |
OKUNAN TOPLAM ADET SAYISI | 0 |
YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ
???????????????????????
TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..
BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM
TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ
LUCKYLOVE
MİMO55MEGİ
CAKİR44
WİSH_
OKUYANLAR
YASİN-İ ŞERİF
OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
0
kızlar herkese merhabaa....bnm sizlere bir sorum olacak mutlaka cevabı geçmiş sayfalarda yazıyordur ama suan içinde olduğun kötü durumdan dolayı okuayacak gücüm yok yardımcı olursanız sevinirimm...
wishcim kuzum transferin olmus bile,ay ne cok sevindim bilemezsin
allahim yuzunu guldursun,dualarimdasin bitanem
insallah olacak cok opuyorum
slm arkadaşlar..
rabbime şükürler olsun... 3. denemeye gerek kalmadı.. mucizem kendiliğinden geldi..
hamileyim.. hala inanamıyorum... beshaftlk..kan tah. 4000
keseyi gördk
haftaya kalp atısları ıçın gdcm inş..
slm arkadaşlar..
rabbime şükürler olsun... 3. denemeye gerek kalmadı.. mucizem kendiliğinden geldi..
keseyi gördk
slm arkadaşlar..
keseyi gördk
Kızlar napıyorsunuzz ben işteyim veeeee deli gibi çalışmaktann sizleri özledim yafffff.. wishimmm canım nasıl gidiyor seni arayacaktım ancak ofisteki telekulaklar duyar diye çekindim canım akşam ararım tatlımmmmmmm...
EFEYLUL demek transfer çarşamba günü.İnşallah son tedavin olur,Allah yüzünü güldürür canım.
4 şubat transferimdi bebişlerimi aldım geldim inş benimledir transferle birlikte bugun 3.günüm test tarihim 18 şubat bizim klınkte 15 gün bekletiyorlar dodurulmuş olduğu için 15 gün bekliyeceksin dediler
kızlar bu arada ben kandin gecesi 144 yasin vardı onların duasını yapmıştım acaba yapmasamıydım
canım şimdiye kadar ben sana rahatlık vermez sürekli arardım başımda gardiyan var çıldırmak üzereyimm sıkıldım artık gitmiyo yaaaaaaaaaa kaynanama allahım bana sabır verrrrrrrrr
canım her şey yolunda ne güzel rahim süper inşallah son olurkızlar bugun kontrolüme gittim.rahım kalınlıgı 9mm, iyi dedi doktor.pazartesi günü transferim olucak.İnşallah çözünmede bi sıkıntı cıkmaz yaa.çok sabırsızlanıyorum.....
slm arkadaşlar..
keseyi gördk