Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

sağolasın canım rabbim inşallah hepimize en kısa zamanda kavuştursun :21: ağzına sağlık canım bende her namazımda hepimize tek tek isim sayarak dua ediyorum :21:
kesinlikle kardeş düşünüyorum zaten hatta ben işi abartıp iki yaşına geldiklerinde tekrar başlarım herhalde :KK34: sen nerdesin hangi klinikte desin canım kaçıncı olacak canım. inşallah hepimizin bu son olur rabbim hepimizin yüzünüzü güldürsün :KK9:

canı gönülden aminnnn.bende olursa kardeşi olsun isterim.ben antalya tüp bebek merkezinde yaptırıyorum.bu bu merkezde ikinci toplamda ise 3. olacak.2. pozitifti ama hevesimiz kursağımızda kaldı.boş gebelik oluştu.kısmet üçüncüye artık tabi Allahın izniyle.senin az kaldı ha. son iki gün hadi bakalım hayırlısıyla bebişleri al da gel.

wishcim kuzum transferin olmus bile:nazar::nazar::nazar:,ay ne cok sevindim bilemezsin:KK9::KK9::KK9:
allahim yuzunu guldursun,dualarimdasin bitanem
insallah olacak cok opuyorum

kızlar herkese merhabaa....bnm sizlere bir sorum olacak mutlaka cevabı geçmiş sayfalarda yazıyordur ama suan içinde olduğun kötü durumdan dolayı okuayacak gücüm yok yardımcı olursanız sevinirimm...

ben 1 hafta önce 4 aylık kızıma kistik higroma yüzünden suni sancıyla doğum yaparak veda ettim.... bir haftadır gözümdeki yaş dinmedi evet belki yıllardır çocuk istiyordum üzülüyordum ağlıyordum ama bu çok başka bir acıymış...tarifi imkansız...2.tüp bebek denememdi ilki tutmamıştı...şimdi 2 tane dondurulmuş embriyom var onlarla tekrar deneceğim sorunsuz çözülürlerse.....dr. 3 ay dinlen 3.adetinde başla dedi ..sizce en uygun ay hangisi birde süreç nasıl ilerleyecek yani adetin kaçıncı günü transfer yapılıyor nasıl bir sistem oluyor...sanırım 2güne bir dr.a tasınmamıza gerek olmayacak bu sefer...birde aşşağı yukarı fiyat ne her şehirde farklı ama bikaç fiyat duyarsam az çok ortalama bişey belli olur...
cnm cook üzüldüm Allah sabır versin:KK14:
cnm ben ilk denemeden 2 ay sonra basladım biraz farklıydı bi ay doğum kontrol hapı 21.günden itibaren lucrin
arada adet oldum 3.gün estrofeme basladım diğer asamalar arkadasların yazdığı gibi 20.gün transfer oldu 2000 lira ödedik
insallah güzel hbrlerini duyarız..

sağolasın canım rabbim inşallah hepimize en kısa zamanda kavuştursun :21: ağzına sağlık canım bende her namazımda hepimize tek tek isim sayarak dua ediyorum :21:
kesinlikle kardeş düşünüyorum zaten hatta ben işi abartıp iki yaşına geldiklerinde tekrar başlarım herhalde :KK34: sen nerdesin hangi klinikte desin canım kaçıncı olacak canım. inşallah hepimizin bu son olur rabbim hepimizin yüzünüzü güldürsün :KK9:

canı gönülden aminnnn.bende olursa kardeşi olsun isterim.ben antalya tüp bebek merkezinde yaptırıyorum.bu bu merkezde ikinci toplamda ise 3. olacak.2. pozitifti ama hevesimiz kursağımızda kaldı.boş gebelik oluştu.kısmet üçüncüye artık tabi Allahın izniyle.senin az kaldı ha. son iki gün hadi bakalım hayırlısıyla bebişleri al da gel.

cnm hosgeldin umarım bu tedavin olumlu olur bos gebelikte belirti oluyor mu cnm ben suan hamileyim ama keseyi görmedik daha o yüzden korkuyorum
ilk randevum cuma:18:

kızlar bugun kontrolüme gittim.rahım kalınlıgı 9mm, iyi dedi doktor.pazartesi günü transferim olucak.İnşallah çözünmede bi sıkıntı cıkmaz yaa.çok sabırsızlanıyorum.....

hayırlı olsun rahim kalınlığı da cok güsel masallah
sağlıkla çözülürler insallah endiselenme cok sorun cıkmıyor o asama da..

kızlar bugun kontrolüme gittim.rahım kalınlıgı 9mm, iyi dedi doktor.pazartesi günü transferim olucak.İnşallah çözünmede bi sıkıntı cıkmaz yaa.çok sabırsızlanıyorum.....

rahim kalınlığın çok iyi canım maaşallah...inşallah iyi çözünürler ve sımsıkı sarılırlar annişine :KK49:

kızlar herkese merhabaa....bnm sizlere bir sorum olacak mutlaka cevabı geçmiş sayfalarda yazıyordur ama suan içinde olduğun kötü durumdan dolayı okuayacak gücüm yok yardımcı olursanız sevinirimm...

ben 1 hafta önce 4 aylık kızıma kistik higroma yüzünden suni sancıyla doğum yaparak veda ettim.... bir haftadır gözümdeki yaş dinmedi evet belki yıllardır çocuk istiyordum üzülüyordum ağlıyordum ama bu çok başka bir acıymış...tarifi imkansız...2.tüp bebek denememdi ilki tutmamıştı...şimdi 2 tane dondurulmuş embriyom var onlarla tekrar deneceğim sorunsuz çözülürlerse.....dr. 3 ay dinlen 3.adetinde başla dedi ..sizce en uygun ay hangisi birde süreç nasıl ilerleyecek yani adetin kaçıncı günü transfer yapılıyor nasıl bir sistem oluyor...sanırım 2güne bir dr.a tasınmamıza gerek olmayacak bu sefer...birde aşşağı yukarı fiyat ne her şehirde farklı ama bikaç fiyat duyarsam az çok ortalama bişey belli olur...

canım haberini duyduk çok geçmiş olsun..rabbim bir daha yaşatmasın...ara vermen iyi olur..rahim tekrar toparlanması için...çünkü rahim yeni bir gebelikten çıktı..sürek çok daha zahmetsiz...adetin 2-3. günü hplara başlıyosun sonra yine adetinin 12.-14. günleri arası rahim kalınlığı için kontrole gidiyorsun,herşey yolundaysa transfer tarihin belli oluyor..bu kadar...

SUDENAZ yarın doktor kontrolün vardı yanlış hatırlamıyorsam.Bebişleri göreceksin.:KK70:Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

evet canım yarın 10:30 da randevum var..inşallah bir sorun çıkmazzz.....:KK19:

4 şubat transferimdi bebişlerimi aldım geldim inş benimledir transferle birlikte bugun 3.günüm test tarihim 18 şubat bizim klınkte 15 gün bekletiyorlar dodurulmuş olduğu için 15 gün bekliyeceksin dediler

kızlar bu arada ben kandin gecesi 144 yasin vardı onların duasını yapmıştım acaba yapmasamıydım

canım bebişlerin seni hiç bırakmıycakkkkkkk...:KK49:

yasin duasını yapmışsın..ağzına sağlık canım..o zaman yeniden başlatayım :KK34:

Merahaba arkadaşlar benim 2. tüp bebek denemem oldu dün. bugün inanılmaz bi bel ağrım var normalmi acaba varmı 2. gününde bel ağrısı yaşayan arkadaşlar

canım aramıza hoşgeldin..hayırlı olsun bebişlerin...ağrılar normal olabilir..inşallah bebişlerin seni hiç bırakmazlar :KK49:

cnm hosgeldin umarım bu tedavin olumlu olur bos gebelikte belirti oluyor mu cnm ben suan hamileyim ama keseyi görmedik daha o yüzden korkuyorum
ilk randevum cuma:18:[/QUOTE]

inşallah olumlu olur.Allah senininkini de tamamına erdirir inş.ilk iki taahlilden sonra bhcg de dalgalanma olmuş biz ancak ikinci randevuda öğrendik.ben başka bir belirti hissetmedim.güzel düşün ki güzel şeyler olsun.olumsuzu düşünüp üzülme bak pozitif sonuç almışsın bunun tadını çıkar.ben söylüyorumda kendin başardın mı dersen hep acaba ikiye katlanacak mı kese görünecek mi diye yedim kendimi.ama bi daha pozitif görürsem keyfini yaşamayı düşünüyorum yapabilirsem tabi:)dua edelim bol bol

:nazar: LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH :nazar:

LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...
İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar: DONMUŞLARLA TEDAVİ AŞAMASINDAKİLER :nazar:

NİCKİNZ
MERKEZ
DENEME SAYINIZ
DONUK
SAYISI

ŞUANKİ DURUM

meralinda
25
erkek
infertilitesi

florence
nightingale

2. deneme
2 tane donmuş
şubat adetini bekliyor
elo_34
25
pco+erkek inf.
umut tüp bebek
2. deneme
16 tane donmuş
beklenen adet geldi :))
edanur86
25
erkek infertilitesi
Almanya darmstadt
3. deneme
2 tane donmuş
şubat adetini bekliyor
sevdammmm
27
erkek infertilitesi
umut tüp bebek
3 tane donmuş
transfer
iptal :KK43:

papatya50
31
pko+erkek infertilitesi
başkent ünv. hastanesi
1. deneme
8 tane donmuş
şuan lucrin kullanıyor
kdr
30
sebepsiz
infertilite

OMÜ
2. deneme
5 tane donmuş
şubat
adetini bekliyor

efeylul
25
erkek infertilitesi
Ankara medicana
4. deneme
2 tane donmuş
8 şubat transfer
roosee
azosperm
Bahçeci kliniği
2. deneme
3 tane donmuş
ocak adetini bekliyor
kabakiz
33
sebepsiz infertilite
Almanya
KWZ
Darmstadt

5. deneme
taze deneyecek
23 ocak başlıyor
çido
34
endometriosiz+
erkek infertilitesi

kent hastanesi
2. deneme
4 tane donmuş
şubat
adetini bekliyor

belg34
umut tüp bebek
2 tane donmuş
şubat adetini bekliyor
dmrsda
25
rezerv azlığı
ASM
2. deneme
1 tane donmuş
şubat adetini bekliyor
beyazisceyiz
30
erkek infertilitesi
A.R.T
2. deneme
7 tane donmuş
ocak
adetini bekliyor

cazii
24
endometriosiz
istanbul
tüp bebek

3. deneme
6 tane donmuş
şubat mart başlıycak
camenta
31
sebepsiz infertilite
memorial
2. deneme
8 tane donmuş
henüz tam belli değil
nurme
27
iki taraflı
problemler

umut tüp
bebek

2. deneme
taze
deneyeck

henüz tam
belli değil

tuna2014
39
sebepsiz infertilite
izmir
irenbe

2. deneme
5 tane donmuş
henüz tam belli değil

:nazar: DONMUŞLARLA TRANSFER AŞAMASINDAKİLER :nazar:

NİCKİNZ
/DENEME
SAY.

TRANSFER
TARİHİ

KONULAN
ADET

TEST
TARİHİ

SONUÇ
miki24
30
sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme
12 kasım
1 embriyo transfer edildi
24 kasım
malesef
negatif
:KK50:
olacakolacak
32
tek tüpü yok/
bahçeci/
2. deneme

16 kasım
1 aralık
malesef negatif
blowhole25
29
tüpler/
soarnüs/
3.deneme

28 kasım
2 embriyo transfer edildi
10 aralık
malesef negatif
petek-unal
28
sebepsiz inf./
Ank medicana/
2. deneme

13 aralık
25 aralık
malesef negatif :KK50:

winebir
34
endometriosiz
/Ankara tıp fak./ 2. deneme

17 aralık
28 aralık
malesef negatif

nilüferbahar
28
sebepsiz/OMÜ
/2. deneme

27 aralık
8 ocak
malesef
negatif

yesil034
31
azosperm/
umut tüp/
2. deneme

4 ocak
16 ocak
malesef
negatif

sye
30
erkek inf.
/ank. hacettepe
/2. deneme

4 ocak
17 ocak
malesef negatif

hnesrin
32
sebepsiz/
Ankara gata
/3. deneme

12 ocak
21 ocak
malesef
negatif

Aylinnim
30
endometsiosiz,
erkek inf/kinderwus
/1. deneme

11 ocak
25 ocak
malesef
negatif

ferdaerd
sebepsiz /
?????????/
2. deneme

12 ocak
25 ocak
malesef
negatif

luckylove
23
????????/
izmir irenbe
/2. deneme

18 ocak
30 ocak
TEST TEKRAR
hcg 18.

Elize
27
tüpler yok/
umut tüp/
3. deneme

23 ocak
4 şubat
son negatif
inşallah

mimo55megi
35
sebepsiz/
kiwudüsseldorf
/2. deneme

24 ocak
7 şubat
SON
1
GÜNN!

cakir44
23
pco+erkek inf.
/memorial/
4. deneme

26 ocak
2 embriyo
transfer edildi

7 şubat
SON
1
GÜNN!

wish_
27
pco/
bahçeci fulya/
?????????

4 şubat
16 şubat
SON
10
GÜNN!

:nazar: DONMUŞLARLA HAMİŞ KALANLAR :nazar:

NİCKİNİZ
DENEME SAY.

TRANFER
/TEST
TARİHİ

BETA HCG
DEĞERİ

DEĞERİNİZİN
GÜNÜ

DEW77
34
yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme
2 aralık

14 aralık

119,50
332.00
897.00

12. günü
15. günü
18. günü

:nazar::KK49::nazar:
melikee
27
tüpler kapalı/
mucizesi kendiliğinden geldi

yabangulu18
31
pco/IVI tüp bebek/4. deneme
19 aralık

28 aralık

123.00
244.00

9. günü
11. günü
karasu81
31
sebepsiz/izmir
irenbe/2. deneme

24 aralık

3 ocak

71.72
140.00
313.00
1170.00

10. günü
12. günü
14. günü
17. günü

sudenaz222
28
tüpler kapalı/ ASM/ 5. deneme
26 aralık

6 ocak

398.80
894.70
4267.00

11. günü
13. günü
17. günü
:nazar::KK49::KK49::nazar:

toobe
27
tüpler sorunlu/
eurofertil/
2. deneme

20 ocak

29 ocak

248.30
526.00

9. günü
11. günü

lavinialavinia
34
sebepsiz inf./
anatolia/
2. deneme

22 ocak

1 şubat

123.00
315.00
1100.00

10. günü
12. günü
15. günü

:nazar::nazar::nazar::nazar::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: ''Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin''
Ali imran suresi-38

(amin)

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

???????????????????????

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

LUCKYLOVE
MİMO55MEGİ
CAKİR44
WİSH_

OKUYANLAR
YASİN-İ ŞERİF

OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

0

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

???????????????????????

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

LUCKYLOVE
MİMO55MEGİ
CAKİR44
WİSH_

OKUYANLAR
YASİN-İ ŞERİF

OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

0

dildade -30 -erkek inf.antalya ivf-3.deneme -2tane dondurulmuş -estraderm bant kullanıyor - 17 şubat inş. transfer. oldumu bilmiyorum.burada daha yeniyim de:)

Son düzenleme:

merhaba canim,daha oncede gecmis olsun demistim,acini tum ictenligimle paylasiyorum canim ,,,allahim sabir versin sana ve esine
insallah yavrun geldiginde bu uzucu zamanlari birazda olsa unutursun...

bence 2-3 ay beklemen daha dogru,rahimin dinlenmesi kendini toplamasi daha iyidir,birde senin psikolojn onemli bu surecte
her doktorun uyguladigi farkli prok.var..ilacli ve ilacsiz tedavi
benim dondurulmus tedavimde adetin 12. ve 14.gun ultraston icin gittim,rahim yeterli kalinliga ulastiginda pregnly catlatma igne vurulduktan 4-5 gun sonra transfer yapildi galiba 19.gunumdu
ve hic bi sekilde ilac tedavisi uygulanmadi..

insallah senin icin hersey yolunda gider tatlim
allahim yardimcimiz olsun
sevgiler:KK16:

wishcim kuzum transferin olmus bile:nazar::nazar::nazar:,ay ne cok sevindim bilemezsin:KK9::KK9::KK9:
allahim yuzunu guldursun,dualarimdasin bitanem
insallah olacak cok opuyorum

çok sağol mine ablacım amin inşşşş
çok dua et olurmu keyfim çok yerindeydi ama 2 gündür çıldırmak üzereyimkaynanam bende gitmek bilmiyo beni strese soktu öpüyorum bende seni k.i.b

slm arkadaşlar..

rabbime şükürler olsun... 3. denemeye gerek kalmadı.. mucizem kendiliğinden geldi..

hamileyim.. hala inanamıyorum... beshaftlk..kan tah. 4000

keseyi gördk

haftaya kalp atısları ıçın gdcm inş..

slm arkadaşlar..

rabbime şükürler olsun... 3. denemeye gerek kalmadı.. mucizem kendiliğinden geldi..

keseyi gördk

ayyyy canım nasıl sevindim anlatamam ne güzel canım hayırlı olsun değerinde çok güzel canım gözün aydın

slm arkadaşlar..

keseyi gördk

Canım tebrik ederim.:KK9:Gözün aydın:KK9:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalah.:KK16:

Canım, Allahım bolca ve bir an önce sabır versin inşallah. Allah korusun, çok ağır bir duygu olsa gerek. ne kadar zordur, yaşayan bilir Ya Rabbim. Allah'ım bir daha acı vermesin canım, yolun açık olsun inşallah. canım bende ilaç kullanılmadı. adetin ikinci günü gittim; kist var mı yok mu bakıldı. sonra adetten sonra 12. günden itibaren ultrason ve lh bakıldı her gün. sonra dondurulmuşlarla 20. gün transfer yapıldı. 1.400 tl ödedik biz. bizim merkez ankaradaydı. Canım gerçekten çok üzgünüm, Allahım en tez zamanda evladını nasip etsin inşallah canım.

slm arkadaşlar..

keseyi gördk

Büyük Allah'ım, her an herşey mucize. hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. ne güzel bir haber, ne güzel bir durum. maşallah değerin de süper canım. tebrikler tatlım

Kızlar napıyorsunuzz ben işteyim veeeee deli gibi çalışmaktann sizleri özledim yafffff.. wishimmm canım nasıl gidiyor seni arayacaktım ancak ofisteki telekulaklar duyar diye çekindim canım akşam ararım tatlımmmmmmm... :KK71:

canım iyi olmana çok sevindim :KK34: bende giremesdim bugün kızlarla buluştuk :KK34: geleneksel 2. buluşmamızı yaptık ama bi eksikle lavinia gelemedi maalesef ama biz onun kulaklarını çok çınlattık :KK34:

canım çok geçmiş olsun eminim ki çok zordur negatif sonuçta bile ne kadar üzülüyoruz ki bebğini kaybetmek ne kadar zor olmuştur. rabbim sana eşine sağlık sıhhat versin inşallah meleğin bu sefer kendiliğnden gelir canım

EFEYLUL demek transfer çarşamba günü.İnşallah son tedavin olur,Allah yüzünü güldürür canım.:KK16:

evet canım çok az kaldı heyecan dorukta sanki ilkmiş gibi heyecanlıyım :KK1: amin rabbim hepimizin yüünü güldürsün inşallah. kimseyi evlat özlemiyle sınamasın :21:

4 şubat transferimdi bebişlerimi aldım geldim inş benimledir transferle birlikte bugun 3.günüm test tarihim 18 şubat bizim klınkte 15 gün bekletiyorlar dodurulmuş olduğu için 15 gün bekliyeceksin dediler

kızlar bu arada ben kandin gecesi 144 yasin vardı onların duasını yapmıştım acaba yapmasamıydım

canım şimdiye kadar ben sana rahatlık vermez sürekli arardım başımda gardiyan var çıldırmak üzereyimm sıkıldım artık gitmiyo yaaaaaaaaaa kaynanama allahım bana sabır verrrrrrrrr

canım arkadaşım inşallah bebişlerin seni hiç brakmayacak 15 gün çabucak geçer canım bak 3 gün geçti bile :KK34:
canım duaları yapmışsın ağzına sağlık iyi yapmışsın canım. çünkü baya kabarmıştı liste :))) kaynananda biran önce gitsin inşallah canım. annen keşke gitmeseydi kaynanan geldi diye belki kalmazdı o zaman veya ara anneni geri gelsin canım

canım her şey yolunda ne güzel rahim süper inşallah son olur :21: benimde 3 gün sonra trasferim var çok heyecanlıyım inşallah rabbim hepimize muradımızı tez zamanda versin :21:

slm arkadaşlar..

keseyi gördk

canım çok sevindimm rabbim sağlıkla kucağını almayı da nasip etsin :21:

X