Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Merahaba arkadaşlar benim 2. tüp bebek denemem oldu dün. bugün inanılmaz bi bel ağrım var normalmi acaba varmı 2. gününde bel ağrısı yaşayan arkadaşlar

Hayırlı olsun inşallah bebeğin tutunur iyi bir sonuç alırsın. Bel ağrısı , kasık ağrısı olması normal benim 3. güne kadar devam etmişti. Kişiden kişiye farklılık gösterir tabi ama forumdan okuduğum ve yaşadğım kadarıyla çoğu kişide olabiliyor

Teşekkür ederim çok sağol. . belim ağrıyor işte onun dışında pek bişey yok. Umarım bel ağrısı iyiye işarettir. Rabbim isteyen herkese banada hayırlı evlatlar nasip etsin.. senin kaçıncı günün

allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah bu sefer güzel gelişmeler yaşarsın boş gebelikten sonra ne kadar ara verdin ne zaman anlaşıldı kürtaj oldunmu bunları sorarken yaranı kanatmak gibi bi niyetim yok aynı şeyleri bende yaşadım 1 hafta oldu kürtaj olalı benim kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum bi taraftan tekrar denemek istiyorum bi taraftanda biraz kendi haline bırakayım diyorum bi tarafdan da bitkisel şeylermi denesem diyorum offf bilmiyorum ya kafam çok karışık

Arkadaşlar fitil kullanan varmı peki. benim kullandıgım günden beri bi mıktar geri geliyo bu normalmi acaba

Arkadaşlar fitil kullanan varmı peki. benim kullandıgım günden beri bi mıktar geri geliyo bu normalmi acaba

canım prognex fitilmi kullanıyorsun bende kullanmıştım benim hep bi kısmı geri geliyodu ben doktora sordum normal olduğunu söyledi korkmana gerek yok yani yanlız fitil koyduğun zaman hemen kalkma ben en az 1 saat yatıyodum ozaman daha az geliyodu

Progestan fitil. anladım bende uzun süre yatıyorum ama bakalım hayırlısı olur inşallah..

inşallah canım hakkında hayırlısı olur inşallah allah gönlündekini hayırlı etsin hayırlısınıda sana nasip etsin inlşallah

İnşallah sağol. bu 2,denemem çok fazla şartlandırmak istemiyorum kendimi sonradan hayal kırıklıgına uğramamak için. ama yinede umudumu yitirmedim. Herkesin gönlüne göre nasip etsin rabbim senin varmı çocuğun.

benim de çocuğum yok tatlım 4.cü denemem pozitifti fakat gelişmedi kalp atışlarını duyamadık yani boş gebelik geçen hafata kürtaj oldum tekrar deneyip denemekde kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum çarşamba günü kontrolum var bakalım doktorum ne diyecek

ALLAH yardımcın olsun inşallah rabbim dileyen ve isteyen herkese hayırlısıyla o güzel duyguyu tatmayı nasip eder.. Bence kontrole git şansını tekrar dene. İnşallah hayırlısıyla olur..
Ben 1 aşılama 1 tüp denedim bu 2. tüp denemem dondurulmuş embriyo. bakalım nasipde ne varsa o olucak tabiki ama yinede çok fazla şartlandırmak istemiyorum kendimi

amin canım güzel gelişmeleri inş. hepimiz yaşarız.yaşadıklarımız çoook zor.senin neler yaşadığını çok iyi anlıyorum.fiziksel ve psikolojik tükenme yaşıyo insan.benim boş gebelik olduğu 6. haftada anlaşıldı.araya bayram girdi 8hafta 5 günlükken malesef kürtaj oldum.kürtajdan sonra bir iki ay ara verelim dedi doktor.üç ay sonra denemeye karar verdik.transfer günü rahimde lekeler tesbit edildi.histeroskopi oldum.o ay iptal oldu.şimdi yeniden başladık Allah izin verirse 17 şubat transfer olacak.bence bir iki ay dinlen zaten adetinin düzene girmesi o kadar sürüyo. keçiboynuzu tarçın bal çörektu karışımı deneyip toparlanma sürecini değerlendirebilirsin.
ne olusa olsun ümitsizliğe kapılmayalım.merkezin misafirhanesinde 16. denemesini yaptıran şimdiye kadar hiç pozitif sonuç almamış ablamız 16. denemesinde pozitifi gördü.bu bana inanılmaz bir motivasyon sağladı.

sağolasın canım rabbim inşallah hepimize en kısa zamanda kavuştursun ağzına sağlık canım bende her namazımda hepimize tek tek isim sayarak dua ediyorum
kesinlikle kardeş düşünüyorum zaten hatta ben işi abartıp iki yaşına geldiklerinde tekrar başlarım herhalde sen nerdesin hangi klinikte desin canım kaçıncı olacak canım. inşallah hepimizin bu son olur rabbim hepimizin yüzünüzü güldürsün

tamam canım baya çoğalmıştı o yüzden sordum bence de dulayalım onları tekrar başlayalım bence ben de birikti baya yasin . bunları duasını yapalım onları ole sayısını soyleyim.

canım rabbim sana bı daha bu acıyı yaşatmasın canım arkadaşım... inşallah tedaviye gerek kalmadan meleğin sana kendisi gelir

kızlar herkese merhabaa....bnm sizlere bir sorum olacak mutlaka cevabı geçmiş sayfalarda yazıyordur ama suan içinde olduğun kötü durumdan dolayı okuayacak gücüm yok yardımcı olursanız sevinirimm...

ben 1 hafta önce 4 aylık kızıma kistik higroma yüzünden suni sancıyla doğum yaparak veda ettim.... bir haftadır gözümdeki yaş dinmedi evet belki yıllardır çocuk istiyordum üzülüyordum ağlıyordum ama bu çok başka bir acıymış...tarifi imkansız...2.tüp bebek denememdi ilki tutmamıştı...şimdi 2 tane dondurulmuş embriyom var onlarla tekrar deneceğim sorunsuz çözülürlerse.....dr. 3 ay dinlen 3.adetinde başla dedi ..sizce en uygun ay hangisi birde süreç nasıl ilerleyecek yani adetin kaçıncı günü transfer yapılıyor nasıl bir sistem oluyor...sanırım 2güne bir dr.a tasınmamıza gerek olmayacak bu sefer...birde aşşağı yukarı fiyat ne her şehirde farklı ama bikaç fiyat duyarsam az çok ortalama bişey belli olur...

canım kelimelerin bittiği yer duymuştum çok üzüldüm canım..çok zor bir olay eminim.. allah sabır versin ve sağlıklı bir evlat nasip etsin canım. her doktorun takibi farklı olabiliyor. benimki adetin 2.günü estrofem tablet vitamin ve coraspin ile başladı 15.günü muayene yapıldı normalde bugün transfer tarihi belli oluyor ama benim rahim kalınlaşmadığı için 2 gün sınra tekrar geldim.. 20.gün transferim oldu.. bol şans

canım geçmiş olsun. benim 2. denememde çok güzel ilerlyordu sonra ben bir tuhaflık sezdim ve tekrar test yaptım.. ve gerçekten tuhaflık vardı değerim düşmüştü.doktoru aradığımda peki siz benden kan testi tekrar istememiştiniz ne olacaktı dedim kese günü gittiğimde.. muhtemelen kese boş görünecekti... ama tabi ben o güne kadar kendimi hamile sanıp hayaller kuracak ve daha çok yıkılacaktım.. senin değerlerini şuan hatırlamıyorum canım ama kan testini bazen devam ettirmek gerekli diye düşünüyorum en azından belli bir sınır varmış orayı geçip geçmediğine bakılmalı diye düşünüyorum. Allah sabır versin canım. bence imkanın varsa kendini hazır hissediyorsan denemelisin canım.. Allah yardımcın olsun.

Kızlar napıyorsunuzz ben işteyim veeeee deli gibi çalışmaktann sizleri özledim yafffff.. wishimmm canım nasıl gidiyor seni arayacaktım ancak ofisteki telekulaklar duyar diye çekindim canım akşam ararım tatlımmmmmmm...

Canım acını gönülden paylaşıyoruz,çok zor,Rabbim yardım etsin.

Genellikle 3.adetle birlikte tedaviye başlanması öneriliyor.

Adetin ikinci günü muayene + kan tahlillerine (fsh,lh,e2) göre estrofem,vitamin ve coraspin'e başlanıyor.

Adetin 9.ve 13. günü endometrial kalınlığı için muayeneye gidiliyor.

Adetin 18. - 19. günü transfer yapılıyor.

Aşağı yukarı 1000 - 1500 TL gibi bir ücreti var.(Duyumlarıma göre)

Dualarımızla canım...

ELİZE canım iyi olmana sevindim.İşlerinde kolaylıklar dilerim.

EFEYLUL demek transfer çarşamba günü.İnşallah son tedavin olur,Allah yüzünü güldürür canım.

SUDENAZ yarın doktor kontrolün vardı yanlış hatırlamıyorsam.Bebişleri göreceksin.Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızda hoşgelmişler.Allah hayırlı haberler vermek nasip etsin inşallah.

çok teşekkürler...arkadaslarım hiç yanlız bırakmıyor hep destek olmak için geliyorlar onlar olmadığında hemen interneti açıyorum ve sizlerin destekleriyle de toparlanmaya çalışıyorumm..tekrar teşekkürler

4 şubat transferimdi bebişlerimi aldım geldim inş benimledir transferle birlikte bugun 3.günüm test tarihim 18 şubat bizim klınkte 15 gün bekletiyorlar dodurulmuş olduğu için 15 gün bekliyeceksin dediler

kızlar bu arada ben kandin gecesi 144 yasin vardı onların duasını yapmıştım acaba yapmasamıydım

Son düzenleme:
canım şimdiye kadar ben sana rahatlık vermez sürekli arardım başımda gardiyan var çıldırmak üzereyimm sıkıldım artık gitmiyo yaaaaaaaaaa kaynanama allahım bana sabır verrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…