canım annem 89 yılında kalp kapakçık ameliyatı oldu biri değişti şimdi diğeri için gidip geliyoruz 96 da kalp içiçn kullandığı ilaçlardan biri fazla geldi iç kanama oldu pıhtılar rahime ve yumurtalıklara yapışıp çürütmüş rahim ve yumurtalıklar alındı . 2005 merdivenden düştü beli kırıldı 9 saatlik bi amelyat geçirdi doktorlar büyük olasılıkla felç dedi ama annemin beline bir kelepçe ve 9 vida taktılar kemikleri sabitleştirdiler çok şükür şimdi iyi. 2010 da hemoroid ameliyatı oldu tam bir ay hastanede kaldık bende refakatçi kanmasını durduramadılar kan değerlerini ayarlayamadılar. kalp kapakları bozuk olduğu için sürekli kan değerlerinin takibi gerekiyor onun için gidip geliyoruz canım
canım kullandığımız ilaçlar zaten adet olmamıza engel oluyor inşallah bi sorun olmaz sağlıkla kavuşursun bebeğine son olsun inşallah
canım arkadaşım inşallah bu son olacak hayırlısı ile kavuşacaksın bebeğine sıkışıklık olayını abartma canım normal sıkışık olman yeter. acısız çok kolay bi işlem canım sakın kasma kendini ne kadar raht olursan o kadar iyi geçer bütün dualarım seninle olacak inşallah
bende transfer için o masay yatınca kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum bildiğim bütün sureleri duaları unutuyorum bana gülüyor doktorum ne var bu masa da yaa normal muayane masası gibi düşün rahat ol duanı et diyor sonra bnei başka laflara tutuyor anlamıyorum bile transferin olduğunu embriyolar geliyor o an harika bişey onları hep gösteriyor embriyolog bak bebeklerin diye müthiş bi duygu onlara sen can vereceksin canım tabi ki ilk önce rabbim de
bunu düşün onların seninle birlikte 9 ay olacağını düşün canım :)) lavinianın dualarını oku. ben çoğunu ezberledim inşallah o masada unutmam gene