Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Üzüldüm canım :KK14:

Allah sabır,güç versin inşallah.

Vakti gelmemiş demek daha :KK59:

Sağlığımız yerinde olduğu sürece umut hep bizimle.

Dilerim Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürür.

Kızlar ben çok üzüldüm, çok etkilendim ...
kk ya bir süre girmemeye karar verdim :KK14:
hepiniz kendinize iyi bakın, inşallah allah bütün dualarımızı kabul eder en kısa zamanda, yaralarımızı sarar
hepinizi çok sevdim ben :KK16::KK16:

canım... haberi az önce öğrendim :KK14::KK14:
Ne desem boş biliyorum, arayamadım, elim telefona gitmedi senin de canını daha fazla sıkmak istemedim ...

cnm sen nerdn öğrendin kiii yani olamadımı napalım hayrlısı diyelim arkadşımız için rabbım hepimizin yuzunu guldursun inşllhh

hepiniz kendinize iyi bakın, inşallah allah bütün dualarımızı kabul eder en kısa zamanda, yaralarımızı sarar

neoldu canım hayırdırr nereye gidiyosun böyle :KK20: burda hepimiz bir bütünüz derdimiz aynı ama sorunlarımız farklı,birbirimize destek olmalıyızzz..

ayrıca elizenin sonucu negatif değil..bugün daha 10. günü sonuç 6.68 çıktı...5 ve altı negatif demek..daha asıl gününe 2 gün var..ya kimyasal yada geç tutunma,kesin konuşmamak lazım

inşallah canım arkadaşım kendini fazla yıpratmadan testini tekrarlar...

çido ne oldu şimdi,iiii yaaaaaaaaaaaa nereye gidiyorsun dur bakalım:KK4::KK4::KK4::KK4:yok öyle etkilendip diyp gitmek allah allh bebe misin kısım sen bız olmazsak daha çok etkilenirsin yanlız sen hıhı:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

ayrıca elizenin sonucu negatif değil..bugün daha 10. günü sonuç 6.68 çıktı...5 ve altı negatif demek..daha asıl gününe 2 gün var..ya kimyasal yada geç tutunma,kesin konuşmamak lazım

Canım inşallah dediğin gibi geç tutunmadır.Allah yardım etsin inşallah.

cadımısın sen yaaaaaaaaa:KK4::KK4::KK4:durun bakalım yaaa o sonuç demek değil ki tutmadı ben ce hamile inşallh elize benm dr um karşıdı 10.gun yaptrmama sonç duşk çıkar diyrdu ve çıkıyrda bence yukselicek cadı çidooo gidiyormuş birde :KK4::KK4::KK4:

cnm sen nerdn öğrendin kiii yani olamadımı napalım hayrlısı diyelim arkadşımız için rabbım hepimizin yuzunu guldursun inşllhh

face deki grupta paylaşmış, ordan bildirim maili geldi bana

neoldu canım hayırdırr nereye gidiyosun böyle :KK20: burda hepimiz bir bütünüz derdimiz aynı ama sorunlarımız farklı,birbirimize destek olmalıyızzz..

Yaaa canım haklısın aslında, tabiiki destek olucaz pes etmiycez ama ne bileyim bir an çok ötü oldum ben başıma ağrılar girdi, bir de sabah aradım konuştum kendisiyle, sonra da böyle haber alınca .... öyle işte :KK50:

çido ne oldu şimdi,iiii yaaaaaaaaaaaa nereye gidiyorsun dur bakalım:KK4::KK4::KK4::KK4:yok öyle etkilendip diyp gitmek allah allh bebe misin kısım sen bız olmazsak daha çok etkilenirsin yanlız sen hıhı:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

cadımısın sen yaaaaaaaaa:KK4::KK4::KK4:durun bakalım yaaa o sonuç demek değil ki tutmadı ben ce hamile inşallh elize benm dr um karşıdı 10.gun yaptrmama sonç duşk çıkar diyrdu ve çıkıyrda bence yukselicek cadı çidooo gidiyormuş birde :KK4::KK4::KK4:

:KK17::KK17::KK19::78: canımsın sen yaaaa, taam yaaaa gitmiyom hayrt bişe :KK17:

face deki grupta paylaşmış, ordan bildirim maili geldi bana

Yaaa canım haklısın aslında, tabiiki destek olucaz pes etmiycez ama ne bileyim bir an çok ötü oldum ben başıma ağrılar girdi, bir de sabah aradım konuştum kendisiyle, sonra da böyle haber alınca .... öyle işte :KK50:

ah canım hepimiz üzülüyoruzz...anlıyorum seni ama işte umut dünyasında yaşıyoruz rabbim büyük herşeyin bir nedeni var....ne gerekiyorsa onu yaşıyoruz...

:KK17::KK17::KK19::78: canımsın sen yaaaa, taam yaaaa gitmiyom hayrt bişe :KK17:

hımm işte böyle gitmk yok hemen öyle ben etkilendim deyipte gitmk yokk :KK4:bebe bebe bebe korkak bebe:KK60::KK60:asıl sen bız olmazsak etkilenirsin sıkıntılar paylaştkça azalıcak hayattaki herşeyn bir sebebi var tatlim kul kurarmış kader de yukarıdan gülermiş:18:bizim elimzdn anca bu kadarı geliyor geri kalan da yazı zaten bizsadece oynuyoruz rolümüzü var mutlak bir saati bizim bilemediğimiz herşeyn hayrlısı olsun inşallh yaaa ben şimdide kendi anneme gıcık oldum yaw bana ne oluyr ki böylee:KK37: help me kıslar çok sıkıldım evımde yanlız kalmak istiyorum artık gitsin annem de işte istemiyorummm onu da:KK43::KK43:

Kod:
cnm ben sana bu konuda benım dr umu öneririm allh razı olsun adam dan arkadş gibi ilk tedavımde dediki 4 gun eşim dedki bu çok harektli aman ha sakın kaldırmayın o zaman dedi ve hep eşimin yanın da moralimin iyi olması gerektiğini stresin yasak oldugunu tembihledi şimdi benim 6 şubatta kontrlum var ve ben tembihlicem şimdiden bir kaç birşey eşime çaktırmadn söylesin istediklerimi:21:nasılda örgütlüyorum dimi etrafımdakileri ama napalım bizim koca kafalılarda bundan anlıyor :KK57:tatlım transfere gidince söyle dr una ya da hemşireye rica et stres yok mutlu olucaksın desinler eşinin yanın da walla benım dr bu konuda süper

Szilerin kaynana eşlerinizin olaylarını okuyunca sizinki bir şey mi diyesim var çünkü benim eşim türünün son örneği eşimin kızı bizle yaşıyor 13 yaşında annesi vefat etmiş.Bzi üç sene önce evlendik eşim bana aşık ama kızı söz konusu olunca aşkı beni unutur.Her tedavimde bana sinir krizleriş geçiritr .Ben 4 yavrumu kaybettim kürtajdan uyandığımda adam hemen kızından söz eder hatta üç ay önce bebğimi kaybettim kürtaj olmuşum eve geldik ben bitkin haldeyim benim kocam kızının sabunu bitmiş onu doldurma derdinde ne badireler atlattım ama benim atlattığım hiç bir şeyin önemi ypok aman kızının morali bozulmasın zaten hamile kaldığımda bile kızına söylemez annesine söylemez çünkü hamile kalmam annesini kızının moralini bozar annesi benle hiç muhatap olmaz hiç bir kürtajıma gelmedi değil hizmet etsin hatta bir kürtajımda eşimle zorlana getirdi onda da bana laf soktu yok eşim daha önceki eşine çok iyimişte falan bi dediyorki haftaya düğün var oraya götürürsünüz beni torunun kaybetmişim umrunda bile değil geçen ay katarak ameliyatı oldu eşim bize getirdi hizmetini yaptım mecburen kadın benle muhatap olmuyor konuşmuyor bile ,torununa hiç bakmaz ben rahat ederim diye balayından bile apar topar getirtti kızın seni çok özledi diye .Şubat adetimde dondurulmuşlarım transfer edilecek allahın izniyle diyorum ki nerde yatsam evimde yatmak beni yine stres yapacak annemler şbaşka yerde oturuyor oraya gidemem bekar evim var orayı bozmamıştım annemler geldiğinde orda kalsınlar diye olmazsa tek başıma orda yatayım diyorum hiç yoktann stresten uzak olurum diye yani canlarım beterin beteri var :)

Slm kızlar bana dua edin olurmu bugün gidiyoruz ist. Transfer ayın 6 olacak 'allahım bizi bu yolda çevirme bizler aciz kuluz bizi evlatsızlıkla imtihan etme sen herşeyin iyisini bilirsin cektiğim acıları bilrisin kapına geldik yarabbim beni ve sana el açan kardeşlerimi merhametinden eksik bırakma' canlarım hepinizn aminnnnnnnn dediğini duyuyorum dualarımdasınız dualarınızda olmak dileğiyle...........
hayatım hayırlı olsun şimdiden rabbim dualarımızı kabul etsin sonunda bebişlerimize kavuşalım
Kod:

Szilerin kaynana eşlerinizin olaylarını okuyunca sizinki bir şey mi diyesim var çünkü benim eşim türünün son örneği eşimin kızı bizle yaşıyor 13 yaşında annesi vefat etmiş.Bzi üç sene önce evlendik eşim bana aşık ama kızı söz konusu olunca aşkı beni unutur.Her tedavimde bana sinir krizleriş geçiritr .Ben 4 yavrumu kaybettim kürtajdan uyandığımda adam hemen kızından söz eder hatta üç ay önce bebğimi kaybettim kürtaj olmuşum eve geldik ben bitkin haldeyim benim kocam kızının sabunu bitmiş onu doldurma derdinde ne badireler atlattım ama benim atlattığım hiç bir şeyin önemi ypok aman kızının morali bozulmasın zaten hamile kaldığımda bile kızına söylemez annesine söylemez çünkü hamile kalmam annesini kızının moralini bozar annesi benle hiç muhatap olmaz hiç bir kürtajıma gelmedi değil hizmet etsin hatta bir kürtajımda eşimle zorlana getirdi onda da bana laf soktu yok eşim daha önceki eşine çok iyimişte falan bi dediyorki haftaya düğün var oraya götürürsünüz beni torunun kaybetmişim umrunda bile değil geçen ay katarak ameliyatı oldu eşim bize getirdi hizmetini yaptım mecburen kadın benle muhatap olmuyor konuşmuyor bile ,torununa hiç bakmaz ben rahat ederim diye balayından bile apar topar getirtti kızın seni çok özledi diye .Şubat adetimde dondurulmuşlarım transfer edilecek allahın izniyle diyorum ki nerde yatsam evimde yatmak beni yine stres yapacak annemler şbaşka yerde oturuyor oraya gidemem bekar evim var orayı bozmamıştım annemler geldiğinde orda kalsınlar diye olmazsa tek başıma orda yatayım diyorum hiç yoktann stresten uzak olurum diye yani canlarım beterin beteri var :)

hayatım ya cidden beterin beteri var insan olarak her anımıza şükür etmeliyiz demi bak sen daha durumlar atlaşmışsın rabbim bir daha yaşatmasın o günleri sen çok güçlüsün rabbim bu tedaviden hayırlısıyla güzel sonuçlarla çıkmayı nasip etsin

hımm işte böyle gitmk yok hemen öyle ben etkilendim deyipte gitmk yokk :KK4:bebe bebe bebe korkak bebe:KK60::KK60:asıl sen bız olmazsak etkilenirsin sıkıntılar paylaştkça azalıcak hayattaki herşeyn bir sebebi var tatlim kul kurarmış kader de yukarıdan gülermiş:18:bizim elimzdn anca bu kadarı geliyor geri kalan da yazı zaten bizsadece oynuyoruz rolümüzü var mutlak bir saati bizim bilemediğimiz herşeyn hayrlısı olsun inşallh yaaa ben şimdide kendi anneme gıcık oldum yaw bana ne oluyr ki böylee:KK37: help me kıslar çok sıkıldım evımde yanlız kalmak istiyorum artık gitsin annem de işte istemiyorummm onu da:KK43::KK43:

kız sen ankaralı mısın bakiim, bizim oralılar bebe der, bkz: behzat ç :KK9:
walla annen konusunda da seni anlıyorum, benim annem de beni deli eder geldiğinde, evimin düzeni falan kalmaz, bide eskilerden akrabalardan yakınır yakınır artık, sanırsın dünyanın tüm acılarını, hayatın bütünnn yükünü o taşıyor :KK53::KK53: bi içimi sıkar bi karartır böööle kendime gelemem ben o gidince epey bi, zaten hep hastadır bişeye elini sürmez, ben herşeyimi kendim yapnaya alışığım, 4 kere ev taşıdım birinde gelmedi, ondan yana hiiiiç umudum yok, transferde de gel demedim biliyorum bide kendimi bırakıp onla ilgilenmem gerekiyce. ay yoruldum ay üşüdüm oram aarıyo, ben onu yemem vs vs vs... kaynana olsa hiç çekemezdim walla :KK14:

Kod:

canım benim sen de çok dertliymişin hakaten yaaa :KK14::KK14: allah sabır versin ne diyim, gerçekten kolay değil, zor bir durum. allah sağlık verdikten sonra nelerin üstesinden geliyoruz canım yaa, elbet mutlu günlerinde yakındır :13:

Kızlar hepinze çok teşekkür ederim acımı azaltıyorsunu.doktorumla konuştum gebellik var ama hoş bir sonuç değil..ya dış gebelik dedi ya düşük yapıyorsun dedi biliyorsunuz 2. denememde de 7 hafta kaybettim. neden böyle oluyor anlamıyoum.. mucizeler yokmu var dedi ancak sana ümit veremem dedii 2 gün sonra tekrar dedi am açıkcası benim ümidim kalmadı kızlar çünki ilk tedavimdede 12. gün 5.7 gibi bir rakam gelmişti. mucizleri veren rabbim banada brm mucize verirmi bilmiyorum üzülmemek elde değil.. şuan dualarınıza en ihtiyaç duyduğum zamandayım en azından acımı azaltması için bana dua edin

Kızlar hepinze çok teşekkür ederim acımı azaltıyorsunu.doktorumla konuştum gebellik var ama hoş bir sonuç değil..ya dış gebelik dedi ya düşük yapıyorsun dedi biliyorsunuz 2. denememde de 7 hafta kaybettim. neden böyle oluyor anlamıyoum.. mucizeler yokmu var dedi ancak sana ümit veremem dedii 2 gün sonra tekrar dedi am açıkcası benim ümidim kalmadı kızlar çünki ilk tedavimdede 12. gün 5.7 gibi bir rakam gelmişti. mucizleri veren rabbim banada brm mucize verirmi bilmiyorum üzülmemek elde değil.. şuan dualarınıza en ihtiyaç duyduğum zamandayım en azından acımı azaltması için bana dua edin

canım benim etmezmiyiz hiççç...dualarım seninle rabbim bu mucizeyi sana yaşatsın inşallahh...

Canım ne kadar üzüldüğümü anlatamam, biz de çok heveslenmiştik biliyorsun ...
benim de ilk denemem de 11. gün tahlilim 100 çıkmıştı, aha pozitif dedik haliyle çok sevindik 2 gün sonra bi daha gelin artış oması lazım dediler. ben bunları ilk defa yaşıyodum tabi bilmiyorum ki pozitifse pozitif işte artış ne!! cahilmişim ...
iki gün sonra bir gittik 0 doktorum yanlışlık vardır dedi olmaz öyle şey başka yerde yaptırın dedi yaptırdık gene 0. bir de 100 den sıfıra düştü ne büyük hayal kırıklığı düşünsene... doktorum izmirde ben dalyandayım, bişey yapamadım yıkıldım ağladık eşimle :KK14:
iki gün ağladım sonra geçti... gerçekten geçti... ben herşeyden önemliyim dedim ve kalktım ayağa... bebeğimizi kucağımıza almak istiyoruz ama unutmamalıyızki biz varız herşeyin önünde, bizim önümüze hiç birşey bebeğimiz bile geçmemeli... biz herşeyden kıymetliyiz.... çoook öpüyorum seni :KK19:

canım arkdaşım kıyamam sana ben :KK43: inşallah yükselecek canım rabbim senin sabrını deniyor bence seni böyle sınıyor sakın umutsuzluğa kapılma zuzummmm bütün dualarımız seninle canım gece de yasin falan okumuştum bol bol dua etmiştim hepimize canım inşalah yükselecek canım

kızlar ne kaynatmişsiniz siz yaaa böyleee :KK9: her dediğnize sonuna kadar katılıyorum :KK14:

X