Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canımm kan vermrek için bekliyıorumm.. ann itibari ilee zaman durduu.. tüm gece değerlerle uğraşıp durdu ve bakalım neler olacak korkuyorum ve heyeacnlıyım umarım burdan halay başı olma sırası bana gelmiştir.
Kıslar günaydııınnn... kimse gelmedi mi daa yaaa!!! ben dün akşam üzeri regl oldum :) dottoru arıcam bugün randevu içiinnn

günaydın canım uyumadımki :) hadi bakalım yarın gidersin herhalde bizde 2.gün çğırıyorlar

Canım aradım doktorun sekreteriyle konuştum bugün ikinci gün oluyormuş netice de bugün çağırdılar akşam üzeri 6 gibi gidicem işten çıkıca bakalım

Canım benim hadi hayırlısı, dua ediyoruz senin için, inşallah güzel haberler vereceksin biz, karda buzda tkkat et kendine

Oh be ne güzel birgün bir hamişimiz daha oldu.

laviniaaaaaaaaaaa çok mutlu olduk canımmm..gözün aydın olsun..hakettin sen bunu o güzel duaların sayesindeeeeee

tebriklerr Allah tamamına erdirsin canımmmmmmmmmmm

hayde millet halayaaaaaaa buyrunnn azmin zaferiiii

lavivialavina cnımmmm burdan da tebrik etmek istiyorum canım. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı başımızaaaaaa

Lavinialavinia canım gönülden tebrik ederim.Gözün aydın.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Allahım sana şükürler olsun bir hamilemiz daha oldu haydi halaya

Süper ya yine hamis haberleri aliyooruz canim hayirli olsun Rabbim kucagina almayi nasip etsin
Darisi bizim basimiza artik bundan sonra insallah hep positiv sonuclar aliriz.....

lavinialavinia hayatım çok sevindim sağlıkla inşallah kucağınada alırsın kuzummmmmmm SUNENAZ canım 3000 salavat eklermisin canım

Canlar, Allah razı olsun. Elhamdulillah, Rabbime binlerce kez şükürler olsun. dün, gelen giden, giremedim buraya. Allahın izniyle transfer sırasıyla hep güzel haberleri paylaşalım inşallah burada. Hadi Allahıın izniyle elize de sıraaa,

slm karasu canim,tam kaleden donmek olmus senin durum..)))
alemsin canim ya
seni ve bebeisini opuyorum
cnm mınem nbr nasılsın evet aynen öyle oldu ben bu topiktn çıktım 2012 eylu ekim anne açtım ipad orda tık kitlendi çıkmıyr sayfadn aa buneden böyle oldu ki dedim teknoloji özürlü olarakeline aldı başladı okumaya gülmeye ay dedim içimdn diğer sayfa olusaydı gözleri fırlardı yerinden sen nasılsın cnm ne yapmaya karar verdin
:)) çok thlikeliiiiii durduk yere bebeklere adrenailn olmuşş... Şaka biryana allah korusun ısıtıp ısıtıp sunarlar sonra
aynen hem ısıtmak olurdu kimbilir gerçi ben usul usul laf söylüyrm artık anasıyla ilgili birşy diyemiyor kendide farkında olanların artık şükür hadi sen bize güzel hbr ver
Kıslar günaydııınnn... kimse gelmedi mi daa yaaa!!! ben dün akşam üzeri regl oldum :) dottoru arıcam bugün randevu içiinnn

cnm hadi hayrlısı olsun ne zaman izmire yolculk var sen sigara konusun da rahat ol takıl kafana göre ben transfr öncesi gece içtim oh ohhh içebildiğim kadar birdaha da paket almadım işte rahat ol cnm hem sen çok içmiyrsun senın şu kocana da sinir oldummm haaaanası kılıklı diyim miiiii

t ederim cnm rabbım tamamına erdirsin inşllhhhh kucagına da almak nasip olur hayrlı uğurlu olsun inşllhhhh

komiksin kısım sen yaaa de şekerim deee, anası kılıklııııı, ben de dediydim bi kere acaip bozulduydu :82:

kı kim geldi gitti, ayakta kalmasaydın sakınnn

avatar değiştirdim ben genee, ama aşık oldum ben buna çok masum çok tatlı kuzum yaa

komiksin kısım sen yaaa de şekerim deee, anası kılıklııııı, ben de dediydim bi kere acaip bozulduydu :82:

gıcık koca kafalı enişte diyorum kendisine dövelim dicem ama şiddete hayır diyorummmmmsen takıl kafana göre arkanda ben varım

canım 1 gibi zaman geçmiyorrr

ay ben de bu merkezleri anlamıyorum ne yaparlar 2 saatte alt tarafı 30 dk lık iş yaa gıck oldum ben bu sabah herşeye gıcık oluyorum eşime gıcık olarak uyandım sabah ay bnım hormonlar tavan yaptı galiba midem de bulanıyr hafiften hadeeeeeeeeee ama basıcam şimdi o merkezi çabuk olsunlar söyleee halay çekmek istiyorummmm

avatar değiştirdim ben genee, ama aşık oldum ben buna çok masum çok tatlı kuzum yaa
çok tatlı maşşallah bizede bunlardan nasip olsn inşallahh

canım eşim gitti şimdi dayanamadı bakalım son dakikalarrrr

çok tatlı maşşallah bizede bunlardan nasip olsn inşallahh

canım eşim gitti şimdi dayanamadı bakalım son dakikalarrrr

ay çok m ettim seni düşünemiyorum ben walla hemen yaz ne olur bizee ben kurdum halayı bekliyoruz senin bebişini

gıcık koca kafalı enişte diyorum kendisine dövelim dicem ama şiddete hayır diyorummmmmsen takıl kafana göre arkanda ben varım

Wallaa bu sefer akıllanmıştır inşallah, zira geçen sever burnundan aldıydım, epey bi trip yaptıydım da bin pişman olduydu o hallerine yoksa seni salacam walaa üstüne

ben dee ben deee, hadeee başlayalım ufaktan

canım... haberi az önce öğrendim
Ne desem boş biliyorum, arayamadım, elim telefona gitmedi senin de canını daha fazla sıkmak istemedim ...

Slm kızlar bana dua edin olurmu bugün gidiyoruz ist. Transfer ayın 6 olacak 'allahım bizi bu yolda çevirme bizler aciz kuluz bizi evlatsızlıkla imtihan etme sen herşeyin iyisini bilirsin cektiğim acıları bilrisin kapına geldik yarabbim beni ve sana el açan kardeşlerimi merhametinden eksik bırakma' canlarım hepinizn aminnnnnnnn dediğini duyuyorum dualarımdasınız dualarınızda olmak dileğiyle...........

Amin canım, inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebeğine

canım inşlh sonucunseninde güzel olur hadi hayırlısı olsun merakla bekliyoruz:)))

blowhole, canım elize almış sonucunu, negatifmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…