Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

walla ben de sinir oluyom ama yapcak bişey yok, atsan atılmaz satsan satılmaz neyse oralara hiç girmeyelim sigara yakcam yoksa şindi
merak etme güselim herşey kontrol altında olcak, arkamda sizler varsınız bu sefer ben bilyom yapıcaaamııı dur seeeenn

ay sigaramı içiyorsun sen bakimmm yak yak bak keyfine bak ben transfer gunune kadar canını çıkardım sigaranın ki ben gunde 1 paket içerdim öğrendim bir daha agzıma surmedim hatta şimdi kokusu rahtsız ediyor beni sen transfer sonrası yaz bize laptop olayın olur işllh sen bağlan cnm bize konuşurz derdimz azalır cadı bunlar cadı kıskanç hepsi yaa oğulları pek kıymetli yap içinden ne geliyorsa susmak yok kızlar herkes sınırını çekmeyi bilsin artık hıbunlarıda kaynar kazana atmalı bence içime kayınvalide deyince şeytan kaçıyor sanki

cnm ben dn bu testlern bazılarını istemediler 2 tane bio kimyasal gebelik geçirdim ben zorla kendim gittim bayıldım 680 tl verdım mutasyon test yaptrıdım her dr ne kadar farklı yaa sunda bır standart olsa yaa yazık insanlara kızıyorum ben bu dr lara

Canım inan bende araştırmaktan helak oldum,birşey atlamayayım diye...

Her doktora gidişimde,bir test talebinde bulunuyorum,test manyağı oldum resmen.

Canım ben hep,tedavi gördüğümüzü mümkün olduğunca az ve öz kişiyle paylaşmak gerektiğini savunmuşumdur ama bu durumunda böyle bir riski var işte.Kadın olmak gerçekten herseyiyle zor.Benimde aşılamalarım hep misafir ağırlamakla geçmişti.

negatiflerimin hepsini ben olumsuz düşünmeme ve moral bozukluğuna bağlıyorum ve büyük bir önemi var rahat olmanın bebeğin tutunması için

Aynen bende böyle düşünüyorum.Moral gerçekten çok önemli...

Şu tedavi süresince maddi,manevi öylesine yıpranıyoruz ki,bahsi geçen şahıslar bilseler,böyle yaparak nasıl zarar verdiklerini...

Sinir olma hele sigara hiç yakma,Allah'a havele et,aklına geldikce-sinirlendikce dua oku,duş al,rahatlat bir şekilde kendini.

Hepsi geçecek Allah'ın izniyle inşallah.

Süper ya yine hamis haberleri aliyooruz canim hayirli olsun Rabbim kucagina almayi nasip etsin
Darisi bizim basimiza artik bundan sonra insallah hep positiv sonuclar aliriz.....

lavinialavinia hayatım çok sevindim sağlıkla inşallah kucağınada alırsın kuzummmmmmm SUNENAZ canım 3000 salavat eklermisin canım

Kızlar CARMENNN arkadaşımız için dua edelim.

Çok zor,çok üzüldüm.

Rabbim dayanma güçü,sabrı versin,yardımcısı olsun inşallah.

camentaya çok üzüldüm. Allah sabır versin Allah acısını azaltsın. kelimelerin bittiği yer.. Hamile kalmak yetmiyor. Rabbim her hamilenin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin.

camentaya çok üzüldüm. Allah sabır versin Allah acısını azaltsın. kelimelerin bittiği yer.. Hamile kalmak yetmiyor. Rabbim her hamilenin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin.

Amin canım.

Rabbim yardımcısı olsun inşallah.

canim 800 ya haliki ya bariu ya musevvir 500 salavat 2 yasin eklermisin canim rabbim kabul etsin insallah...

Ay kızlar az daha yakalanıyordum esime yazdıklarımı okucakti ay çok kötü olurdu annesi ile ilgili yazdıklarımı okusaydı Bana aksam iPad almış adamcim hediye onu calistrmaya çalışırken kitlendi iPad esim ben bakayım dedi aldı eline Allah'tan diğer topicteyken kitlendi okudu yazdıklarımı çok güldü halimize eğer annesine ilgili okusaydı abooo yanmistim

Ayy canım Allah korumuş :18:

Her ne kadar haklı olsanda sitemlerinde,eşin farklı algılardı.

Dikkatli olmak lazım

slm karasu canim,tam kaleden donmek olmus senin durum..)))
alemsin canim ya
seni ve bebeisini opuyorum

Dikkatli olmak lazım

Evet cnm ya biliyor annesi için söylüyorum zaten bunları ama burda yazdığımı okusaydı kirilirdi kesin kendisinde söylüyor bana annem cahil yapılacak birşeyi yok özür dilerm diyor bende üzülüyorum esim bunu söyleyince utanirdim okusaydı Cook

:)) çok thlikeliiiiii durduk yere bebeklere adrenailn olmuşş... Şaka biryana allah korusun ısıtıp ısıtıp sunarlar sonra

elize naber canımm???
ohh bir hamile sevinciyle daha uyuycm inş.sıra sende canımmm:)))
LAVİNYA..canım burdanda tebrik edeyim seni benim eski merkezin hastası
rabbim kucağına almayı nasip etsin linşaallahhhhh çoks evindim yaa bir kişidaha anneliğ adım attııııı

Malesef... bi de diğer akrabalardan hamile haberi alınca sevinçten havaya uçuyolar, bize gelince hiç umursamıyorlar durumumuzu, illa hamile kalacan 3 aylık olacak o zaman sevinilecek, öyle bi tripleri var, bizim için öyle değil durum işte, ben dün regl oldum diye sevindim ayol! süreç başlıyor artık diye
çok teşekkür ederim desteğin için, iyiki varsınız

Heee, ya ben az içerim ezelden beri, günde 3 - tane falan, bırakmayı çok denedim ama başarılı olamadım ( yıl başındanda denedim ama başarılı olduğum söylenemez gene tek tük yakıyorum arada, kurtulamadım meretten, muhtemelen izmire giderken son sigaramı içmiş olucam

Süper ya yine hamis haberleri aliyooruz canim hayirli olsun Rabbim kucagina almayi nasip etsin
Darisi bizim basimiza artik bundan sonra insallah hep positiv sonuclar aliriz.....

Aaaamiiinnnnn

Dikkatli olmak lazım

:)) çok thlikeliiiiii durduk yere bebeklere adrenailn olmuşş... Şaka biryana allah korusun ısıtıp ısıtıp sunarlar sonra

Ayyy karasu wallaa allah korumuş canım, çok tehlikeli, onlar evdeyken yazmamak lazım öle şeyler ben benimkinin tepkisini düşünemiyorum :18:

Kıslar günaydııınnn... kimse gelmedi mi daa yaaa!!! ben dün akşam üzeri regl oldum :) dottoru arıcam bugün randevu içiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…