Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

herkese sevgiler;

destek için teşekkürler..
dualar ve inancım olmasa zaten yürüyemezdim haytta.. vesveseler nedense hep birşeyi çok isteyince çıkıyor karşımıza ve ben çoooook istiyorum.

ve birşey öğrendim şimdi onuda deniyorum.

MERYEM SÜRESİ 41 GÜN GÜNDE 1 KERE OKUNUYOR ADET GÖRÜNCE BAŞKASI SİZİN YERİNİZE OKUYABİLİYOR.

"ben meryem değillim olama onun kadar temiz DE DEĞİLİM ama tek dileğim var rabbimden beni nuruna layık görsüp anne olma şansını nasip etsin."diye dua ediyorum.

BU ARADA 500 YASİN BAŞLLATTIM OKUMAYA ...ÇOK FAZLA KALDI AMA YAVAŞ YAVAŞ OKUNUYOR..

DİLERİM Kİ RABBİM HERŞEYE KADİR "OL" DERSE OLUR...

"OL" DE YARRABBİM Kİ BENİMDE BEDENİM ANNELİĞİ TATSIN BU YARATTIĞIN BEDEN...
AMİN..

DUALLARIM SİZLERLE.. DUALAŞALIM..

Son düzenleme:
canım çok üzgünüm buün köt bir gün oldu. Dilerim Allahtan bundan sınrakiler hepsi pozitif olsun. kelimeler boş Allah yardımcın olsun canım.

Ben umut tüp süleymen beyin hastasıyım memnunum canım

haklisin bugün kötü oldu, iki kutlama yapicaktik ikiside olmadi istanbuldami merkezin, tedavi +ilac masrafin nekadar

aylincim geçmiş olsun canım hayırlısı olsun inşallah rabbim en yakın zamanda gönderir meleğini üzme kendini durmak yok yola devam

kismet bende cok üzüldüm, burda aldigimiz negatif hberlerindede ayni üzüntüyü yasadigim icin kendiminkine alistim sanki. haklisin vatanim bekle beni..

cnm arkadaşım ankarada gen-art ta dedavi gördü dr aysun baltacı genetikte sorun varmış,genetiği sağlıklı olan ebriolar transver edildi genetik araştırma ve ilaçlar dahil 6.500 tl ödedi numarasını gogleden bak ara konuş istersen telefondada dr la konuşup yapılan dedavileri,tesleri söylersin,bide hrs var benim ilk trasverimi yapan dr orda tarık aksu biliyosun ilk tedavide oğlum oldu çok şükür,ama oranın fiyatı hakkında fikrim yok. bence ankarada güvenilecek bu ikisi var.hangisi seni ilk tedavide bebişine kavuşturacaksa rabbim onu seçmeni nasip etsin.

Canım geçmiş olsun,üzüldüm.Allah yardımcın olsun.Dilerim en hayırlı zamanda Rabbim yüzünü güldürür.

Şahsi fikrime göre İstanbul'da 5 merkez (Umut,Bahçeci,ASM,Memorial ve Brüksel) bu konuda iyi.Araştırmanı öneririm canım.Dilerim hakkında hayırlısı olur.

öncelilekle bu negativ sonuc alan arkadaslara rabbbim sizlere sabir versin insallah ikinci denemenizde positivi alirsiniz üzülmeyin kismet degilmisi tabi üzülmeyin desemde bos bakin aramizda 4üncü 5inciyi yapanlar var herseyde bir hayir vardir duyorum...

Ama arkadaslar neden bir güzel haber alamiyoruz ya simdiden bende negativ görecem diye üzüldüm tobloya bi baktim negativ görenlerimiz daha fazla korkmaya basladim zaten bugünlerde hersey ters gidiyor bende bugün doktora gittim histereskopi icin doktor önce adet olucan sonrada 5veya6günü yapariz dedi kan tahlili yapti ama sen subatta adet olmazsin dedi bana söktürmek icin tablet verdi ve troidimin baya bir düsük bir yükseliyo bir iniyor kafayi yicem.normalde doktorum subat ayinda adet görünce donmuslari transfer yapilacakti ama ben histereskopi yapmak istedim doktorum bana eger ameliyatta birsey bulamazsak rahimde,transfer yapa biliriz subatta ama eger bir problem varsa ikinci adet dönemimde yapicagiz dedi acaba dogrumu eger bir problem cikmazsa hemen 15gün sonra transfer yapilmasi dogrumu arkadaslar bana yardimci olursaniz sevinirim canlar.......

canım hayırlı olsun öncelikle dondurulmuşlarlamı deniceksiniz benim histereskopi yapıldı hiç birşey çıkmadı ama rahime çizikler attım dedi bebiş tutunsun diye sonra ocak 20de adet oldum öceki adetimin başladığı günden saydı 21. günü lucrine başladık günde 1 tane ocak adetimin 3. günü estrofeme başladım şubat 4 kontrol 7 veya 10da transfer dondurulmuşlarla

evet canim dondurulmuslarlan deneyecegim sen histereskopiyi ne zaman yaptin.adetine kac gün kalmisti

hosgeldin hayırlı tedaviler olsun insallah

offf yine mi yaaa cnm sağlık olsun üzülme ama acını gercekten paylasıyorum Allah yardımcımız olsun

kızlar yarın allah nasip ederse tırasferim var dua edin bana
tüm dualarım seninle hayırlı hbrlerle gel ins cnm

cnm doktorun en iyisini biliyordur ama biraz rahat ol cnm stres yapmamakta önemli biliyorsun histeroskobi yaptıran arkadaslar var yazıcaklardır sana..
cnm simdiden hayırlı olsun,hiçbi aksilik cıkmaz ve bebislerini alır gelirsin umarım

Ayy canım haydi gözün aydın.

Dilerim hersey yolunda gider ve hayırlısıyla meleğine kavuşursun.

teşekkür ederim canım inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize hem de çifter çifter

inşallah canım inşallah yaaa hepimiz hamiş listesine geçelim

sağol canım benim inşallah sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine rabbim sizi korusun kollasın sizi hiç ayırmasın inşallah bunlar gibi birbirleirnin yesinler inşallah

sağolasın çidoommm :)) rabbim hepimize kolaylıklar versin inşallah

canım boş ver eltiyi akrabayı hısımı bizbize yeteriz canım bizi bizden başka kim anlar ki canım kim bizim kadar üzülür kim bizim kadar sevinir ki yaa bence biz bir aile olduk

canım enerjini düşürme sakın senin ve inşaatçılarının enerjiye ihtiyacı var canım sen kötüleri görme iyileri gör canım ben ole yapıom listede hemen hamiş listesine geçiyom negatifleri falan hiç görmüom

hoşgeldin canım aramıza

oyyy oyyy oyyyyyy ben sana kıyamam geldim canım ben bak biliyorsun bende bugün hastanerle uğraştım ilk önce annemi götürdüm sonra kendim gittim falan bugün yorucu bi gündü yeni oturabildim bilgisayar başına

canım çok üzüldüm rabbim sabır gç versin sana eşine sağlık sıhhat versin sonra da çifter çifter evlat cersin inşalah yaptırmayı düşündüğün ile göre değişir klinikler canım ilk önce hangi ilde daha rahat edeceğini düşün ve oona göre klinik ara canım. hakkında hayırlısı olsun inşallah

canım ağzına sağlık bunu annem benim için okuyor biliyordum ben bunu inşallah rabbim dualarını kabul etsin hepimizin hasretini biran önce dindirsin inşallah

canım benim bol sanş rabbim yar ve yardımcın olsun inşalah sağlıkla alırsın bebişlerini ilk önce göbüşüne sonra kucağına inşallah

canım günlerimiz birbirine çok yakın bende bugün başladım estrofeme 24 ocakta adet oldum bugün başladım benimde 10 şubat gibi transfer olacak inşallah irlikte gün sayacağız desene inşallah hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım

selam kızlar nsılsınız bayadır girip yazamadım ama elimden geldiğince okumaya çalıştım
24 ocakta adet oldum bugün kontrole gittim ve doktorum ben giyinip gelene kadar reçetemi yazmış .. yanına glip reçeteyi görünce başlıyor muyuz dedim evet beklemek içiçn hiç nedenimiz yok dedi bende çok sevindirik oldum bugün ilk estrofem başladım haftaya çarşamba tekrar gidecem trasnfer tarihim belli olacak rabim izin verirse bebişlerime kavuşmama çok az kaldı bol bol dua edin bana

kızlar dualara yüklenelim biraz daha bitirelim inşallah başka dualara başlayalım canlar

biliyorum bende çok okuyamıyorum ama evim kalabalık misafirim var annemler abimler bizde elimden gediğince okumaya çalışıyorum canlar

haklısın canım bu negatif serisi çok moral bozucu oldu nerdeyse kendi pozitifimden şüpelendim yanii rabbim inşallah bundan sonra hep pozitif serisi gösterir bizlereee....sende canım moralini bozacak birşey yokki daha..önce bir histereskopini ol..inşallahta bişey çıkmazzz..

canım gülegüle git güle güle gel inşallahhhh....rabbim yardımcın olsunnnnnn

aylinim canım çok üzüldümm..inşallah bidaha bu acıyı yaşamazsınn....
ben kendi deneyimlerimden bahsedeyimmm

1. deneme medikal park negatif (asla tavsiye etmiyorum hiç bişey bilmiyorlar)

2. ve 3. deneme umut tüp bebek negatif (memnun kaldım fakat merkezden soğudum nedenide 5.güne kadar bir sürü embriyom gelmesine rağmen denilene göre hiçbiri doncak kalitede değilmiş..bu benim canımı sıktı sürekli taze denemek zorundaydım...ve ben bu en sonki deneyimimden sonra açık söylüyorum umut tüp bebeğin labaratuvarının yetersiz olduğunu düşünüyorum yada embriyoloğu iyi değil..bu şahsi görüşüm)

4.ve 5. deneme ASM prof.Aydın Arıcı ..4. deneme şimdiye kadar yaptığım en iyi denemeydi...döllenen bütün embriyolarım (26 tane) hepsi 5. güne kadar geldi.. 5. gün en iyi 10 tanesi seçildi ..2 si transfer 8 i donduruldu (ilk kez donmuşum çıktı demekki çıkabiliyormuş) bu denememin negatif olabileceğini donmuşta şansımın yüksek olduğunu söyledi ve negatif olduu. 5. denememide kalan donmuşların 4 ü çözüldü 2 si transfer edildi ve ikisi tuttu..

bu doktor dünyaca ünlü bir doktor amerikada yale üniversitesinde infertilide bölüm başkanı ve ders veriyor bu konuda bilimsel çalışmalar yapıyor..embriyologları süper tecrübeli ne istesem yaptılar sağolsunlarr..

sana tavsiyem burdaki bizlerin önerdiği doktorları google dan araştır .ben hep öyle yaptımmm..

canım aramıza hoşgeldinn..umarım sende buz bebişlerine kavuşursunnn

canımmmm hayırlı olsun inşallahhh bu seferr son olacak sende buz bebişine kavuşacaksınnn

canım tedavin hayırlı olsun diğer topiktede gördüm yazdıklarını dr umuz aynı bende dondurulmuşlarla tedavime başladım p.tesi klınığe gidecğim sen embriyolarını taşıyacaksın herlade bir arkadaşımda senin gibi embriyolarını bşka bir klınktenden bahçeci klınığıne taşıyacak canım. hakkında hyırlısı olsun içinde rahat olsun dr umuz çok iyi titiz ve işinde çok başarılı

canım çok üzüldüm allah sabır versin nedesem boş canım şimdi inan çok üzüldüm kendimizi toplayıp canım ayakta durmamız lazım yeni tedaviler için sen güçlü birine benziyorsun canım

canım ben bahçeci fulyaya gidiyorum dr um halit f.erden şimdilik çok memnunum ilk deneme negatifti memnun kaldığım için devam ediyorum

eltim ilk denemede tuttu dr cem demirer ataşehir momorialde arkadaşınında ilk aşılaması tuttu

ben aşılamalarımı prof teksen çamlıbelde yaptırdım kesinlikle memnun kalmadım

ardadaşımın ablası istanbul tüp bebek merkezinde dr u aret kamar ilk denemede olmadı rahimde perde varmış.39 yaşında 20 yıllık evli tek embriyosu kalmıştı dondurulmuş onunla devam etti arat kamar a, salı günü testiydi ve hamile hala şoktayım ve ben ondan hiç ümitli değildim olmıcacak gözüyla bakılyordum çok sevindim yarında test tekrarı var inş devam ediyordur ve çevremde aret kamardan hamile olan bi kaç kişi daha var inş canım yardımcı olmuşumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…