- 26 Eylül 2008
- 460
- 0
cnm malesef önceki kötü tecrübelerimiz bizi böle olumsuz olmaya sürüklüyor
yani bu sorularının cvplarını keske bilsek ve cvplasak ama saydığın hersey bizim için de gecerli ama deniyoruz benim ilkinde kimyasal oldu
ama yine deniyorum umutla inanarak
donmus embriyolara güveniyorum benimde merkezde gecen ay 8 de 8 tutmus bizde tutcak diye bi sart yok
ama umutsuz olma diye yazdım sayfaları en bastan okumanı öneririm
ne güzel böle bi sansın var değerlendir
ben merkeze 2000 lira ödedim ilaçlar 200 filan tuttu
ama önce kendini bi rahatlat tavsiyem
vesveselerini bi tarafa bırak
inşallah tutar canım bende öğretmenim bende tatili bekledim ama hala regl olamadım olsam başlayacaktım ikinci donmuşlarıma :)))
az kaldı canım bir hafta sonra şubet inşallah bende kırmızılar bekliyorum gözlerim yolarda gelselerde başlasam diye hakkında hayırlısı olsun inşallah bu son olur en kısa zamanda alırsın bebişlerini kucağına
canım bu korkulAR hepimizde var ama yapacak bişeymiz de yok pes etmeden rabbim sen hayırlısını ver deyip yeniden başlıyoruz ben dördüncüyü deneyeceğim ama bu korkular aklımdan silmeye düşünmeye çalışıyorum :)) sende oyle yap canım asla pes etme rabbim ol dedikten sonra olmayacak olan olur. sen bol bol dua et canım
hyarlısı olsun cnm benm de 1.dondurulmş tedavım de oldu aslında daha rahat bu tedavi sakın stres yapma hayrlı olsun
evet cnm yaa benm de biokimyaslda kaldı aslında keşke yapılmasaydı benm de çok yuksekmiş e2 degerim olsun ne yapalım hayrlı olsun hakkımz da inşallah sen de busefer anne olucksın
cnm ben izmrde 2000 ytl ödedim fakat sen bu olumsuz düşünceleri at lütfen kafandn aslında dondurulmş tedavi çok daha araht ve kolay bırak vesvese dediğin şeyi onu sen yapıyrsun rahat olmazsan bak bu sefer de olmaz bu işteki tek sır bence rahat olmak cnm ben denedim bu bak ben tarnsferdn sonra ki 5 .gun gunde 2 tane sigara içtim dedim ki kendimi kasmıcam hep konştum hep pozitif oldum ama sonra 10.gun bebeğimn benmle oldugunu öğrenınce birdaha hiç içmedim sıgara ama demek istediğim sana kasmadım kendimi dalga geçtim dedimki şimdi bebeklerim anne sigara içip keyf yapıcak ve siz duymadınz görmedinz ve bilmiyorsunz hade bakim siz uyuyun şimdi yanı hep mutlu oldum içinde oldugum durumla dalga geçtim sen de bu şekilde olumlu ol bak gorucksınki senı bırakmıck bebelerin dua et bol bol
canım hiç böyle gereksiz vesveselere giripte psikolojini bozmaaa..sonuçtaa veren rabbim sağlıklısını verecekse donmuşlada verir tazelerlede...bak benn bundan önceki 4 denememde tazelerle olmuştu ve negatiftiler..şimdi ilk kez donmuş denedim hemde orta kalitedelerdi..ama tuttu çok şükür..şimdi herşey yolunda..sonunu da rabbim bilirrr..
ben hastaneye 2000 tl ödedim..ilaçlarda 500 ü bulduu..
ahhh canım yeterki gelsinlerr bir ay da beklenirrr...sıkılma sakın onların gelişinin hayallerini kurrrr
herkese sevgiler;
destek için teşekkürler..
dualar ve inancım olmasa zaten yürüyemezdim haytta.. vesveseler nedense hep birşeyi çok isteyince çıkıyor karşımıza ve ben çoooook istiyorum.
ve birşey öğrendim şimdi onuda deniyorum.
MERYEM SÜRESİ 41 GÜN GÜNDE 1 KERE OKUNUYOR ADET GÖRÜNCE BAŞKASI SİZİN YERİNİZE OKUYABİLİYOR.
"ben meryem değillim olama onun kadar temiz DE DEĞİLİM ama tek dileğim var rabbimden beni nuruna layık görsüp anne olma şansını nasip etsin."diye dua ediyorum.
BU ARADA 500 YASİN BAŞLLATTIM OKUMAYA ...ÇOK FAZLA KALDI AMA YAVAŞ YAVAŞ OKUNUYOR..
DİLERİM Kİ RABBİM HERŞEYE KADİR "OL" DERSE OLUR...
"OL" DE YARRABBİM Kİ BENİMDE BEDENİM ANNELİĞİ TATSIN BU YARATTIĞIN BEDEN...
AMİN..
DUALLARIM SİZLERLE.. DUALAŞALIM..
Son düzenleme: