Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

allahım negüzel ya böyle üstüste maşallahhhhh güzel haberler almak ne güzell tekrar maşallah diyim nazar degmesinn ay bende çok heycanlandım şimdiyarın transferin 10 günü :)) hayırlısıı rabbimm
hayırlı haberler alırsın gönlünden geçen neyse o olsun inşallah.

Kızlar ben çok negatif düşünüyorum nasıl olsa olmadı diye test yaptırmıyorum. Yani üzülmediğim bir gün daha kardır diyorum yani üstelik biraz önce doktorum aradı nasılsın diye bende 8. gün idrarda test yaptıgımı negatif çıktıgını söyledim çok kızdı bunlar sadece moral bozar yapmasaydın keşke dedi bazen kanda pozitif çıksa bile idrarda negatif çıkabiliyormuş öyle dedi yarın kanda baktıracagımı söyledim çarşamba günü baktır dedi bende öyle yapıcam herhalde.
aaaşkol emii neer düşünüuosun olmadıama yaaa...neyse sağık olsunda çarşamba olsun değer katlıyoya ondan demiştir daha yüksek değerle kalbini küt küt attırcak senin doktor sööliyim bakk hayırlı sonuçlar olsun canımm

çok teşekkür ederim dilekleriniz kutlamalarınız için.....s.tuğba çok güzel olmuş eline sağlık.....darısı başınıza inşallah kendim ve sizler için hep dua ettim hala da etmekteyim ve çok güçlü bir hisle inanıyorum bu sayfada ki herkes bebeklerine kavuşacak.....Ali imran suresinin 38. ayetini sürekli okudum okumayada devam ediyorum faydasına cok inanıyorum......ama hala şoktayım kalp atışına kadar da çok sevinemeyeceğim heralde
fatmanur dediğin gibi 3 gün sonra tekrarlarım heralde.....diyorum ya bu sefer merkez beni hiç önemsemedi....estrafem coraspirine devam ediyomusun.....bana aynen devam dedi yalnız göbeğim çok morardı oysa henüz on iğne vurulmama rağmen.....geshenk den hiç haber yokmu onun sonucunuda çok merak ediyorum.avarecann yasmin den de haber yok.....Allah hepimize katından hayırlı nesiller versin inşallahhh
recalar olsun taze annecikkk...darısı inşallah bizlere nşallahhh...rahat ol inan dikkat et kendine 40 defa hamileyim de :))))) maşallahçççgeshenk gelmedi bende meraklanmaktayım ne oldu acaba bu arada o merkezi varya ımmm şeyyy takma kafana sadece başhekimi yada eşdeğerde birisi varsa düzgünce bi konuş hasta hakları diye bişey var ne o öle ya parayı almaya geince şakır şakır bülbül gibi şakırlar amaaan neyse boşver tadını çıkar canım maşallah değer süper hatta ikiz gibimi dedim bi an kendime 130 üzeri ikiz oluyo genelde haydi hayırlısıs dikkat et kendine

benim de hafta sonuna adetim,ayın 15 i gibi antalyada olurum aksi bişeler çıkmazsa inşalahh :))
nerden gidicen canım

hamile olan anne adayları hayırlı olsun inş. kazasız belasız kucağınıza almak nasip etsin hayırlı evlat versin.

bebek isteyen herkesede önce sabır versin.Çok zor beklemek hem tedavi hemde test gününü beklemek.
ben çok korkuyorum yine aynı şeyler olursa diye ilkinde tecrübe yoktu kapatıp gittim gözümü şimd bilinçli olunca daha zor geliyor.
testim 25 başlamıştı 130 lara kadar çıkmıştı son test 8 düşmüştü.
hayırlısı neyse o olsun
:KK43:((((((((( canııım üzülme allah büyüktür bizlerede sıra gelicek hep diyorum rabbim benden önce yıllardır bu hasreti çekenlere versin benide mahrum etmesin o duygudan

allahım negüzel ya böyle üstüste maşallahhhhh güzel haberler almak ne güzell tekrar maşallah diyim nazar degmesinn ay bende çok heycanlandım şimdiyarın transferin 10 günü :)) hayırlısıı rabbimm
oo bi kutlama daha yoda yani hadi hayırlsıı canım ii bi moral olmuştr bu haber sana

ben erzincanda yaşıyorum canım erzincandan gelicem ama görev icabı aslen antalyalıyım..

idilcim keşke yakın tarihlerde gidebilseydik arkadaş olurduk orda peki transfer sonuna kadar kalıcakmısınorda ne yapmayı düşünüyosun bu arada görev ??

ayy keşke yaa ne güzel olurdu bi de ben tek gidicem eşim gelemiyoo :KK43:( ben 3-4 gün kalıcam tek de olunca fazla kalamam ki.. tahminen 13 aralık civarı olur işlemim... çocuk geliişim uzmanıyımm sen?

Son düzenleme:
ben ev hanımı modundayım artık ...eşim ıspartalı ben erzincan erzurumda buluştuk canım msn yazmıştım özelden geldimi

nurr çok tebrik ederim canım.... böle güzel haberleri aldıkça moralim yerine geliyo inanın..... allah tamamına erdirsin hepinizinkini bizede en kısa zamanda yaşatsın inşallah bu duyguyu
benimde adetim bitti bu hafta histereskopiye giriyorum aralıktada transfere inşallah.... bakalım daha neler görcez.....

nurcuğum ne güzel bir haber bu.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.üstelik büyük ihtimalle ikiz annesi olacaksın hayırlısıyls inşallah.
zenurcum neden yarını bekliyorsun bugün 13.günün değilmi yptır testi müjdelerle gel inşallah.

X