Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

kızlarrrr ay ne güzellll yaa iki gün bakamadım çoşmuşşşuzz. maşallahhh ay çok sevindimmm..

sıra bize geliyo idil çok heyecanlandım şimdi her pozitifte cesaretimi daha çok kazanıyorum galiba hazır gibiyim..az önce kemal beyle görüştük aynı merkezdeyiz seninle biliyosun dedimki dondurulmuşla şans düşük diyolar sakın kanma dedi öyle olsa dondurmayız baştan tedaviye alırız dedi şans ciddi yüksek dedi oooh dedim beaa

ellerine sağlık çok güzel kutlama darısı başımıza bende böle güzel kutlama isterimm:)))))
inşallah o zaman nuri alçoyu coşkun abimle birlikte oynatırız siz yeterki güzel haberlerle gelin amaaaaaaa ben hamiş olarak dönerde kutlama bulamazsam başınızın etini yer bitiririm ona göreee

UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM
euzu_besmele.jpg

YASMİN07.....................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ:21: :KK64::KK62::KK66:
NURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞ:21: :KK64::KK62::KK66:

1.Jaluse ............................................. Antalya IVF Dondurulmuş...............................25 Kasım :KK70:
2.Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık:KK70:
3.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................10 Aralık :KK70:
4.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş....................Aralık/Ocak :KK70:
5.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ dondurulmuş............................Aralık/Ocak:KK70:
6.Denizden77..................................Memorial IVF/dondurulmuş................................Aralık/Ocak:KK70:
7.Gozdemmmmmm................................Memorial IVF/Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak:KK70:
8.Miranda..........................................................................................................Aralık:KK70:

sıra bize geliyo idil çok heyecanlandım şimdi her pozitifte cesaretimi daha çok kazanıyorum galiba hazır gibiyim..az önce kemal beyle görüştük aynı merkezdeyiz seninle biliyosun dedimki dondurulmuşla şans düşük diyolar sakın kanma dedi öyle olsa dondurmayız baştan tedaviye alırız dedi şans ciddi yüksek dedi oooh dedim beaa

ASLANIIMM BEEAA valla iki üç gündür çok kötüydü psikolojimm şimdi biraz daha kkednime geliiiyorummm ağzına sağlık.. sorma hamil haberi alında umut topluyorum resmennn yaaşaaasınnnn :))) ne zaman başlıycannn?

ASLANIIMM BEEAA valla iki üç gündür çok kötüydü psikolojimm şimdi biraz daha kkednime geliiiyorummm ağzına sağlık.. sorma hamil haberi alında umut topluyorum resmennn yaaşaaasınnnn :))) ne zaman başlıycannn?

ben aralık adetimle ilaç kullanmaya başlarım ocağın ilk haftasına denk gelir galiba uçar gelirim bebelerimi almaya ayy inşallaaaaah hepinize tatlı ısmarlarımm

herkese selamlar...pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarına da almayı nasip etsin inşallah..... maytap dualarım seninle üzülme diyemeyeceğim çünkü bende her negatif sonuçta 1 hafta ağlayıp sonra büyük bir ümitle sabırla bir daha ki sefere diyorum ve inanıyorum en kısa zamanda seninde kucağın dolacak inşallahh....... bugün benim 11. günüm ve kan testi sonucum 298.60 şaşırmış ve hatta uyuşmuş durumdayım adeta tepkisizim...Allah sonuna kadar hayırlısıyla götürsün inşallah.... sonucu merkeze bildirdiğimde şansıma en soğuk hemşireyle paylaştım durumumu belki o yüzden sevincimi doyasıya yaşıyamıyorum tebrik ederiz dr da tebrik ediyor ilaçlara devam testi tekrarlayımmı diyorum yo gerek yok 15 gün sonra kese kontrolüne git istersen.....hep aynı durum yani hastanın keyfiyetine bırakılıyo.....ben kendim nasıl karar verebilirim böyle saçma şey varmı ......
fatmanur kese görülmüş çok sevindim zaten bu sefer çok ümitliydim hep hayırlı sonuçlarla ilerleyince...çok şükür .... Allah sonuna kadar hayırlısıyla götürsün inşallah.....sende başlamışsın göbekten kan sulandırıcılara....kaç günlük kullanıcaksın.....ben 2. kutuya başladım ve anladığım kadarıyla epey bi süre kullanılacak

canıımm,allahh sağlıkla kucağına almayı nasipp etsin inşallah hayırlı olsuunn çok çook ama çook sevindimm inann..heyecanlandım, mutlu olduuk hep beraberr.. ohh be şöyle pozitif haberler nası kendime getiriyo beni :)))) çook tebrik ediyorum..

UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM
euzu_besmele.jpg

FATMANURR ................ HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ:21::KK52::KK49::92::KK64:
1.Jaluse ............................................. Antalya IVF Dondurulmuş...............................25 Kasım :KK70:
2.Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık:KK70:
3.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................10 Aralık :KK70:
4.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş....................Aralık/Ocak :KK70:
5.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ dondurulmuş............................Aralık/Ocak:KK70:
6.Denizden77..................................Memorial IVF/dondurulmuş................................Aralık/Ocak:KK70:
7.Gozdemmmmmm................................Memorial IVF/Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak:KK70:
8.Miranda..........................................................................................................Aralık:KK70:

hatun kişiler sultanlar ben kaçar allaha emanetsiniz çok öpüyorum tekrar tebrik ederim yeni anne adayımızı daroısı başımıza darısı başımıza innnnşallaaaahhh
hoşçakalıııın

Kızlar ben çok negatif düşünüyorum nasıl olsa olmadı diye test yaptırmıyorum. Yani üzülmediğim bir gün daha kardır diyorum yani üstelik biraz önce doktorum aradı nasılsın diye bende 8. gün idrarda test yaptıgımı negatif çıktıgını söyledim çok kızdı bunlar sadece moral bozar yapmasaydın keşke dedi bazen kanda pozitif çıksa bile idrarda negatif çıkabiliyormuş öyle dedi yarın kanda baktıracagımı söyledim çarşamba günü baktır dedi bende öyle yapıcam herhalde.

NUR tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah

Darısı bize olsun yaa hamişler dualarınızı esirgemeyin bizden

çok teşekkür ederim dilekleriniz kutlamalarınız için.....s.tuğba çok güzel olmuş eline sağlık.....darısı başınıza inşallah kendim ve sizler için hep dua ettim hala da etmekteyim ve çok güçlü bir hisle inanıyorum bu sayfada ki herkes bebeklerine kavuşacak.....Ali imran suresinin 38. ayetini sürekli okudum okumayada devam ediyorum faydasına cok inanıyorum......ama hala şoktayım kalp atışına kadar da çok sevinemeyeceğim heralde
fatmanur dediğin gibi 3 gün sonra tekrarlarım heralde.....diyorum ya bu sefer merkez beni hiç önemsemedi....estrafem coraspirine devam ediyomusun.....bana aynen devam dedi yalnız göbeğim çok morardı oysa henüz on iğne vurulmama rağmen.....geshenk den hiç haber yokmu onun sonucunuda çok merak ediyorum.avarecann yasmin den de haber yok.....Allah hepimize katından hayırlı nesiller versin inşallahhh

UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM
euzu_besmele.jpg

FATMANURR...................HAMİŞŞŞŞŞŞŞ:21: :KK64::KK62::KK66:
ARALLL..........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞ:21: :KK64::KK62::KK66:

ben aralık adetimle ilaç kullanmaya başlarım ocağın ilk haftasına denk gelir galiba uçar gelirim bebelerimi almaya ayy inşallaaaaah hepinize tatlı ısmarlarımm

benim de hafta sonuna adetim,ayın 15 i gibi antalyada olurum aksi bişeler çıkmazsa inşalahh :))

hamile olan anne adayları hayırlı olsun inş. kazasız belasız kucağınıza almak nasip etsin hayırlı evlat versin.

bebek isteyen herkesede önce sabır versin.Çok zor beklemek hem tedavi hemde test gününü beklemek.
ben çok korkuyorum yine aynı şeyler olursa diye ilkinde tecrübe yoktu kapatıp gittim gözümü şimd bilinçli olunca daha zor geliyor.
testim 25 başlamıştı 130 lara kadar çıkmıştı son test 8 düşmüştü.
hayırlısı neyse o olsun

Son düzenleme:
amin yasmincim gerçekten zor, hele de düşük yaşamak, benim 5 ile başldı 500 e çıktı 4 kat falan arttı ama olmadı. şimdi en büyük korkkum bu işte olmayacaksa direk negatif çıksın ağlar üzülür toplarlarım ama diğeri çok daha zor.. allah yardımcımız olsun..

allahım negüzel ya böyle üstüste maşallahhhhh güzel haberler almak ne güzell tekrar maşallah diyim nazar degmesinn ay bende çok heycanlandım şimdiyarın transferin 10 günü :)) hayırlısıı rabbimm

arkadaşıım inan senin sonucunu heyecanla bekliyorumm dualarım seninle.. inşallah yüzün gülerrr inşallahh..

amin allah yardımcımız olsun.hep dedim keşke direk 0 çıksaydı diye ben bide 2 günde 3 günde bir 1 saat yol geldim.çok zor günler geçirdim allahım bir daha yaşatmasın hiç kimseye
ama bu sefer bendede eşimdede sanki olacakmış gibi bir his var inş. boşa ümitlenmiyoruzdur.
1 senelik evliyim tek yumurtam yok diğeride kapalı herşeyde vardır bir hayır diyorum allah istedi böyle oldu allah isterde verir diyorum.

X