Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Yasmin_07 ilk ne zaman öğrendin hamile oldğunu kaçıncı gün değerin kaçtı ? bide tahlil yaptırmadan önce belitiler varmıydı nasıldı ? çok soru sordum ama kusura bakma .

canım hiçbir beirtim olmadı.transferden sonra 2.gün adet ağrıları yaşadım.birkaç gün sonra hiçbir şey kalmadı ne ağrı ne sızı.hatta ilkindede aynı olduğu için yine olmadı diye çok kokrtum.sonra 8 ve 9.gün dayanamayıp idrar testi yaptım(asla tavsiye etmem kesnlikle yapmayın)ve ikiside negatf çıktı.ben yne olmadı dedim ve kendimi olmadığına alıştırdım.8.günden sonra yine adet ağrıları olmaya başladı haff haff.ama ben adet olucam diye beklyordum.12.gün kan testi yaptrmaya öylesne gittim.sonuç 22 çıktı.tabi beklemiyodum şaşırdım.doktor dış gebelik yada düşük olabilir dedi.normalde devam edebilir dedi tabi.2 gün sonra değer 4 e katladı sonra 2,5-3 kat artrak devam etti.sonunda c.tesi günü keseyi ve bebeği gördük çok şükür.kalp atışında bi duyarsak hayırlısyla içim dahada rahatlayacak.ama tavsiyem kesinlikle belirt aramayın.ben hiçbir belirti yaşamadım.hala belirtim yok diyeblirim.yeni yeni gğüslerim sertleşmeyeve ağrımaya başladı.birde sonucu aldıktan sonra adet günümde hafif ir pembe lekelenme yaşadım.sanırım emriyo geç tutundu.allah yeterki ol desin.benm ilk değer 22 çıktığına göre kimbilir kaçıncı gün tutundu.bol bol dua edin.elinizi karnınıza koyup ya halik,ya bari,ya musavvir deyin.

amin inşallah ...benim dondurulmuşlkarda çok umudum yok.zaten %75 canlılıklarını koruysabiliyorlar ama nasip.. umarım 2011 de hepimiz olumlu sonuç alırızda yine bir arada oluruz

Canım içimi çok rahatlattın ya Allah razı olsun bugün benim 12. gnüm test yaptırmaya gitmeye korkuyorum. yarın yaptıracam inşaallah senin gibidir. bendede hiçbir belrti yok 8.gün bende idrar testi yaptım negatif çıktı geç tutunmuş olabilirmi acaba inşaallh öyledir , çok tesekkürlr canım.

Merhaba Arkadaşlar

Ben ilk tüp bebek denememi ctesi günü aldığım negatif sonuçla sonlandı. Şimdide adet görüyorum. 3 adet 5. gün dondurulmuş embriyom var. Birkaç sorum olacak arkadaşlar. Ben dondurulmuş tedaviye birdaki ay başlamak istiyorum ama erkenmi acaba ? rahim dinlenmesi açısından. Birde tüp bebek tedavisi gibi sürekli merkeze git gel yapılıyormu , kaç günde transfer ediliyor. Teşekkürler

canım ne demek umut olabildiysem ne mutlu bana.idrar testine hiç güvenme.hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canm.

canım madem 12, günü bugün neden bekliyosun ki baktırsana kanda....

canım inşallah kucağına almayıda nasip eder Allahım ,çok mutlu oldum senin sevincin benim umudum oldu hamilelerin duası kabul olurmuş buradaki herkez için dua edermisin bizde bebişlerimize kavuşalım amin

ben senden daha çok heyecanlandım ben olsam hemen yaptırırdım nasıl sabrediyosun ya varsa dünyalar senin olur o mutluluğu bir düşünsene hadi haberlerini bekliyorum......

herkese selamlar...pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarına da almayı nasip etsin inşallah..... maytap dualarım seninle üzülme diyemeyeceğim çünkü bende her negatif sonuçta 1 hafta ağlayıp sonra büyük bir ümitle sabırla bir daha ki sefere diyorum ve inanıyorum en kısa zamanda seninde kucağın dolacak inşallahh....... bugün benim 11. günüm ve kan testi sonucum 298.60 şaşırmış ve hatta uyuşmuş durumdayım adeta tepkisizim...Allah sonuna kadar hayırlısıyla götürsün inşallah.... sonucu merkeze bildirdiğimde şansıma en soğuk hemşireyle paylaştım durumumu belki o yüzden sevincimi doyasıya yaşıyamıyorum tebrik ederiz dr da tebrik ediyor ilaçlara devam testi tekrarlayımmı diyorum yo gerek yok 15 gün sonra kese kontrolüne git istersen.....hep aynı durum yani hastanın keyfiyetine bırakılıyo.....ben kendim nasıl karar verebilirim böyle saçma şey varmı ......
fatmanur kese görülmüş çok sevindim zaten bu sefer çok ümitliydim hep hayırlı sonuçlarla ilerleyince...çok şükür .... Allah sonuna kadar hayırlısıyla götürsün inşallah.....sende başlamışsın göbekten kan sulandırıcılara....kaç günlük kullanıcaksın.....ben 2. kutuya başladım ve anladığım kadarıyla epey bi süre kullanılacak

canım cım tebrik ederim gözün aydın Allahım hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin.
sen hemşireni dinleme 2 gün sonra tekrar yaptır testini öyle saçma şeymi olur bana merkezim 3. testi yaptırmana gerek yok demişti ilk ikisi iyi diye ama ben dayanamayıp 3. de yaptırmıştım temkinli olmakta yarar var.
tatlım bana 15 günlük jel ve kan sulandırıcı verdi ilk haftayı bitirdik 6 tane falan kaldı göbeğim hafif morarmaya başladı ilk yaptığımız iğneler gibi canım ama daha fazla kullanıcağımızı sanmıyorum inşallah kullanmayız herşey yolunda gider ilaç işmekten iğne vurunmaktan bi hal oldum gerçi hiç önemli değil yeterki bebişlerimizi sağlıklı kucağımıza alalım ben herşeye razıyım.
gülüm seni yeniden çok çok çok tebrik ederim darısı diğer bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallah.

azmettin yılmadın ve allahın izniyle başardın işte bu çok güzel bi haber inan çok çok çok mutlu oldum allahım sorunsuz sıkıntısız hamilelik nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin çok güzel bir haber bu tebrikler canım :92::92::119::130:

hoşgeldin canım..negatifi almışsın allah sabır versin inşallah bi sonraki denemende sımsıkı tutunuverir bebeğin ..
canım ben ilk tüp bebe tedvisnde negatifi alınca hemen aradım ne zaman yaptırmak daha uygun olur diye dr bana 1 adetten sonra gel demişti hala cesaretimi toplayıp gidemedim iyide oldı aslında bence en az 2 adet geçir derim hem vücut aldığı hormonları atar hem rahim dinlenir hemde sen bu bekleme sırasında beslenmenle birlikte kendini hazırlamış olursun ..bildiğim kadarıyla tüp bebekteki gibi sık sık gitmiceksin kullanman gereken ilaçları alıp transferden önce bir iki kontrol yapıyolarmış sonra transfer allah emeklerini boşa çıkarmasın yardımcınız.yardımcımız olsun canım

yasmincim inşallah arkanızdan gelmek bizlerede o duyguyu tatmak nasip olur canım güzel dileklerin için çooook tşk.ler o gügel yüreğinden kocaman öpüyorum arkadaşım...
zenur maşallah sendede ne sabır varmış nasıl bekleyebiliyosun neden mutluluğunu erteliyosun haydi koş koş güzel haber getirde nrun güzel haberiye bir kutlayalım inşallah...

eveeeet benden kutlama merasimi bu kadar allah bebesini sakasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşımızın..darısı bizlerin başına inşallah haydi kızlar allaha emanet olun hoşça.dostça kalın

kızlarrrr ay ne güzellll yaa iki gün bakamadım çoşmuşşşuzz. maşallahhh ay çok sevindimmm..

ellerine sağlık çok güzel kutlama darısı başımıza bende böle güzel kutlama isterimm:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…