Yasmin_07 ilk ne zaman öğrendin hamile oldğunu kaçıncı gün değerin kaçtı ? bide tahlil yaptırmadan önce belitiler varmıydı nasıldı ? çok soru sordum ama kusura bakma .
canım hiçbir beirtim olmadı.transferden sonra 2.gün adet ağrıları yaşadım.birkaç gün sonra hiçbir şey kalmadı ne ağrı ne sızı.hatta ilkindede aynı olduğu için yine olmadı diye çok kokrtum.sonra 8 ve 9.gün dayanamayıp idrar testi yaptım(asla tavsiye etmem kesnlikle yapmayın)ve ikiside negatf çıktı.ben yne olmadı dedim ve kendimi olmadığına alıştırdım.8.günden sonra yine adet ağrıları olmaya başladı haff haff.ama ben adet olucam diye beklyordum.12.gün kan testi yaptrmaya öylesne gittim.sonuç 22 çıktı.tabi beklemiyodum şaşırdım.doktor dış gebelik yada düşük olabilir dedi.normalde devam edebilir dedi tabi.2 gün sonra değer 4 e katladı sonra 2,5-3 kat artrak devam etti.sonunda c.tesi günü keseyi ve bebeği gördük çok şükür.kalp atışında bi duyarsak hayırlısyla içim dahada rahatlayacak.ama tavsiyem kesinlikle belirt aramayın.ben hiçbir belirti yaşamadım.hala belirtim yok diyeblirim.yeni yeni gğüslerim sertleşmeyeve ağrımaya başladı.birde sonucu aldıktan sonra adet günümde hafif ir pembe lekelenme yaşadım.sanırım emriyo geç tutundu.allah yeterki ol desin.benm ilk değer 22 çıktığına göre kimbilir kaçıncı gün tutundu.bol bol dua edin.elinizi karnınıza koyup ya halik,ya bari,ya musavvir deyin.