Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

İnşallah fatmanurcum güzel dileklerin için çok sagol.

Canım çok sağol inşallah hepimiz mutlu haberlerle gelicez.

amin canımcım dış gebelik falan sende yaşamışsın bak çok zor ve üzücü olaylar.Allah bir daha göstermesin tatlım!!ben balıkesirden bursaya gidiyorum transfer için falan.Allah korusun bir şey olursa sanırım ben bursaya gidemem:) balıkesirde herhangi bir acile atarım kendimi diye düşünüyorum Allah korusun ya!!!!böyle şeyler getirme aklına sakın ben hiç düşünmüyorum aklımda olan şey sadece ya tutunacaklar embriyolar yada tutmıcak diyorum başka olasılıkları düşünmemeye çalışıyorum.rapor almanada sevindim her ihtimale karşı.

hoşgeldin tubacım.güzel dileklerin için teşekkürler.sen listeye eklemek istediklerini ekleyebilirsin bence.kimse alınmaz sanıyorum.Hepimiz burada bir şeyler yaşıyoruz olumlu ve olumsuz ama hayat devam ediyor elbet bu hayat devam ederken bu kötü günlerde geçecek elbet zamanı geldiğinde hepimiz bebişlerimize kavuşacağız.sadece biraz zamana ihtiyacımız var galiba.Bunlarda hayatın gerçekleri ve dersleri diye düşünüyorum ben, Allah hayırlısı ne ise onu veriyor bizlere.Allaha emanet ol canımcım görüşmek üzere....:)))

be diğerinde 2 gün sonra işe başladım nöbet tuutum..merdiven in çık.....ki öğrenciler çook yoruyordu.....amaaa tuttu...neyazıkki 6aylık erken doğdu kuzucuklarım...sadece 5gün yaşayabildiler....bu sefer 1 hafta rapor aldım sonrasıda bayram tatili....evdeyim ama yatmıyorum...arasıra eşimle çıkyoruz....yarın annemlere filan gtcem ama iş stresi yok...o yüzden çook raahatım..tavsiye edilir:)

çok üzücü durum bu.Söylenecek söz kalmıyorki!Allah böyle günler yaşatmasın bir daha sana canım.inşallah bundan sonra herşey gönlünce olur bunu canı gönülden diliyorum ve dualarımı hep buradaki arkadaşlarımıda katarak yapıyorum Allahıma.

çok teşekkür ederimmm...allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

canım benim öncelikle başınız sağolsun Allahım sizlere sabır ve sağlıklı uzun yaşam nasip etsin.
çok sağolasın Allah razı olsun Rabbim dualarımı kabul etti inşallah Hepimizin duaları kabul olacak birbirimize ettiğimiz dualar kabul olucak inşallah Allah razı olsun canım.
bende liste yayınlıyordum ya sildim o listeyi liste yapmayalım pek uğurlu gelmedi sanki ondan dolayı ben artık liste yayınlamıyacam çünki ilk başlarda da yazdığım iki arkadaşta düşük yaptılar tahtir İlahi tabiki listeyle ne alakası var tabi ama yinede yayınlamamak daha iyi sanki.

sağol canım dostlar sağolsun...
çok şükür duaarın kabu oldu darısı bizerin başına.duaları kabul olanlardan olalım inşallah
peki canım eğer listenin uğursuz olduğuna inanıyorsan yapmayalaım topikteki herkes hamiş dönünce uzuuuuuun bir liste yaparız inşallah...
çok öpüyorum

butün transferi olan arkadaşlarım güzel heberi aldıktan sonra sonunu görmek nasip olur inş.ben şuan çok zor arayıp,bulduğum bebşimi kaybediyorum evet kelimeler bitiyor canın öyle bi yanıyoki bütün teselliler booooooooş.kesem sağlıklı gelişmediği için düşük yaşıyorum.kafam durmuş durumda ne yaşadığımın farkında değilmiyim yalanmı olsun istiyorum bende bilmiyorum.hep içimden allahım güzel haberi aldım sonunu görecekmişim gibi hissettim ama kısmette yokmuş.şimdi herkese iyi haberin ardına bunu söylemk okadar üzüyorki...yani allahım hakkımızda hayırlısını versin...

inşallah canım sağolasın...takmıyorum artık herşeyi akışına bıraktım...

üzülme diyeceğim ama zor arkadaşım çok iyi anlıyorum seni...ama şunu düşün bak tutmuştu bebeğin seninleydi ve tekrarı sağlıklı bi şekilde nasip olacak sana...Rabbim beterinden korusun mutlak vardır bundada bir hayır...ben inanıyorum çok yakında bulacak meleğin seni ve sağlıklı sıhatli hayırlısıyla kucağına alacaksın...Rabbim tekrar acı yaşatmasın sana..son olsun...

:85::85::85:
asında söylemek istediğim çok şey var ama sussam daha iyi olucak gaiba böyle durumarda iyi bişeyde konuşsak can acıtıcı olabiliyo allah sabıra birlikte tez zamanda çok aratmadan tekrar nasip etsin canım sağıkla kucağına amayı nasip etsin yaradan inşaah....

(( çoookk üzüldüm çokk... böyle zamanlarda insanın elinden bir şey gelmiyor ya.. hiç bir teselli kelimesi yerini bulamıyor ya.. hani boğazına düğümlniyor da kelimeler diyemiyorsun yaa.. işte öyle anlardan biri bu... bu yold en varmak istemediğimiz sonlardan birini yaşamış olan arkadaşımız yaramaz 84 nickli arkadaşım ne olur sabır dile.. tevekkül et.. Allah büyük vardır mutlaka bir nedeni.. demekki sağlıksızmış.. inşallah hayırlısı ile sağlıkla yakında doğal yolla kavuşursun bebeğine.. çok üzme kendini diyeceğim yine de... üzme üzme ki daha zorlaşmasın hiç bir şey.. yolun uzamasın.. moral bulacak şeylerle ilgilen.. zaman en iyi laçtır her zaman... Allah yardımcın olsun..

başınız sağolsun Allah sabırlar versin iyi dileklerin için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…