Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Kızlar dedimya benim tedavi bi acayip , ben hiç ilaç kullanmadım, aralıklarla doktora kontrole gittim. ve dün gittiğimde rahim gerekli kalınlığa ulaşmış ve çarşamba günü transferim olacak, dün akşam çatlatma iğnesi yaptım. Transferden sonra eksrofem diye bi hap ve crıno jel kullanacam o kadar ama bendeki bu stres heyacanla bilmiyorum yani ne olur, herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah bu sefer başarırız.Birde bişey sormak istiyorum embriyolar çözüldükten sonra hemen transfer ediliyomu nasıl oluyo acaba.

merhaba nnur
bende senin gibi sıkıntıları yaşadım ama doktorum ısrarla kullanmamı önerdi fitil progestonu.bendede bir iki saat sonra dışarı atılıyor.şu an son dondurulmuş embriyo transferi için gün sayıyorum bugün muayne olacağım aslında bu denemem de doktorum bana lucrine başlattı ve estrofem verdi ikisinide devam ediyorum ve sanırım progestonuda bugünden itibaren yeniden verecek.Estrofem bendede mide bulantısı yaptı ama bir süre geçtikten sonra mide bulantılarım azalmaya başladı belki sendede öyle olur.
bu arada sorularını göremediğim için çok üzgünüm.Görseydim mutlaka cevap yazmaya özen gösterirdim tabi buradaki arkadaşlarımızda mutlaka benim gibi farketmemiş ya da konuyla ilgili yorumları olmamıştır sen sakın üzerine alınma böyle şeyleri canımcım buradaki herkes birbirine ne biliyorsa anlatıp yardımcı oluyor amacımızda bu değil mi zaten:?:))))
çok saol çok teşekkür ederim evet dediğin gibi bikaç gündür mide bulantısı yok gerçi geçen ayda ilk kullanımlarda çok mide bulantısı yapıp sonra geçmişti bi de bu fitili uygularken yarım saatten fazla yatamıyorum çünkü öğle arasında okuldan eve gelip uyguluyorum ama söylediklerinizden içim rahatladı demekki herkesde bööle dışarı atılabiliyo senin transferin ne zaman yakındamı? benim nasipse perşembe günü dualarınızı bekliyorum bide son bi soru acaba ertesi gün için yani cuma günü okula gidimmi rapor alayımmı? bundan önceki transferlerimde transfer sonrası yattım şimdi hiç yatmadan hemen işe dönsemmi diyorum şimdiden teşekkürler seninde hayırlı sonuçlarını bekliyorum Allah yar ve yardımcımız olsun inşalllahhhh

sizinde mi oldu transferiniz....sizede hayırlı olsun.....ben günde 5tane estrofem alıyorum..yinede bulantı yapmıyor..birde progestan tablet kullanıyorum vajinal olarak....oda bi süre sonra bir kısmı geri geliyor.)))ama normal herhalde....

ya sizli bizli konuşmayalım ben sizleri kendime o kadar yakın hissediyorumki resmiyet olmasın tabi sizin içinde uygunsa:)) inşallah 11 kasım perşembe transfer oluyorum aslında bende sizinle aynı tarihte olacaktım ama doktorum blast olsun diye 11 ine erteledi hatta üzüldüm yine tek sayıya denk gelio die çünkü bundan önceki transferlerim hep tek sayılı günlerde olmuştu hatta ilginçtir dr bu durumu anlayışla karşıladı tamam o zaman 12 si olsun dedi ama o da eşime uymadı neyse artık Allahtan hayırlısı dedim bakalım hepimiz için en doğru olan ve en hayırlısı olsun dualarınızı bekliyorum

çok saol çok teşekkür ederim evet dediğin gibi bikaç gündür mide bulantısı yok gerçi geçen ayda ilk kullanımlarda çok mide bulantısı yapıp sonra geçmişti bi de bu fitili uygularken yarım saatten fazla yatamıyorum çünkü öğle arasında okuldan eve gelip uyguluyorum ama söylediklerinizden içim rahatladı demekki herkesde bööle dışarı atılabiliyo senin transferin ne zaman yakındamı? benim nasipse perşembe günü dualarınızı bekliyorum bide son bi soru acaba ertesi gün için yani cuma günü okula gidimmi rapor alayımmı? bundan önceki transferlerimde transfer sonrası yattım şimdi hiç yatmadan hemen işe dönsemmi diyorum şimdiden teşekkürler seninde hayırlı sonuçlarını bekliyorum Allah yar ve yardımcımız olsun inşalllahhhh

canım bende cuma günü transfer olacağım Allahın izniyle.şimdiden Allah yardımcın olsun hayırlısını versin.bence transferden sonra bir gün rapor alıp dinlen ne olur ne olmaz sen yinede transferden hemen ertesi günü yabana atma canımcım hem sonra vicdanen de rahatsız olablirsin eğerki tutmazsa ki inşallah tutar.bence işini şansa bıakma derim ben.senin için dua edicem canım sende duanı eksik etme.Allah hepimize yardımcı olsun...

Kızlar dedimya benim tedavi bi acayip , ben hiç ilaç kullanmadım, aralıklarla doktora kontrole gittim. ve dün gittiğimde rahim gerekli kalınlığa ulaşmış ve çarşamba günü transferim olacak, dün akşam çatlatma iğnesi yaptım. Transferden sonra eksrofem diye bi hap ve crıno jel kullanacam o kadar ama bendeki bu stres heyacanla bilmiyorum yani ne olur, herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah bu sefer başarırız.Birde bişey sormak istiyorum embriyolar çözüldükten sonra hemen transfer ediliyomu nasıl oluyo acaba.

canım transferin yapılacağı akşam çözündürülüyor embriyolar ve o sabah yada günün her hangi saatindede transferin yapılıyor.mesela benim cumaya transferim olacak perşenbe akşamı embriyoları çözdürmeye başlayacaklar.Allah yardımcın olsun bol şanslar canım.

kıslar nasılsınız hepmize allah kolaylık versin
donmuş transferımızden sonra yenıden tedavıye baslamak için kaç ay beklememız gerekıo
benım aynı zamanda aşılamad olacak yanı 2-3 tane yumurta oluşturulup aşılama yapılacak 3gun sonrada donmuşlarım transfer edilecek
yanı aralıkta dıyelım donmuşlarım transfer edilecek en erken ne zaman yenı tedavıye başlayabılırım
eğer yarıyıl tatılınde deneyemeyeck olursam donmusları bekletıp yarıyılda yenı tedavıyede başlayabılırım cunku öğretmenlerın kaderı yılda 2 kez sansımız var

canım bende cuma günü transfer olacağım Allahın izniyle.şimdiden Allah yardımcın olsun hayırlısını versin.bence transferden sonra bir gün rapor alıp dinlen ne olur ne olmaz sen yinede transferden hemen ertesi günü yabana atma canımcım hem sonra vicdanen de rahatsız olablirsin eğerki tutmazsa ki inşallah tutar.bence işini şansa bıakma derim ben.senin için dua edicem canım sende duanı eksik etme.Allah hepimize yardımcı olsun...

ZENUR-NNUR-AVARECAN arkadaşlar maaşallah :nazar:
transferleriniz peşpeşe olacak çarşamba perşembe cuma dualarım sizinle kızlar herşey yolunda gidecek embiriyolarınız sağlıklı çözülecekler inşallah devamlı salavat getirin transferleriniz şimdiden hayırlı olsun kafanız rahat olsun bebişlerinizi alın gelin sıkı sıkı tutunsunlar 9 ay sizi bırakmasınlar inşallah üçünüzün adına da çok sevindim gerçekten ve üçünüzün adınada içimde çok güzel hisler var olacak bu sefer Allahın izniyle.

donmuş transferımızden sonra yenıden tedavıye baslamak için kaç ay beklememız gerekıo
benım aynı zamanda aşılamad olacak yanı 2-3 tane yumurta oluşturulup aşılama yapılacak 3gun sonrada donmuşlarım transfer edilecek
yanı aralıkta dıyelım donmuşlarım transfer edilecek en erken ne zaman yenı tedavıye başlayabılırım
eğer yarıyıl tatılınde deneyemeyeck olursam donmusları bekletıp yarıyılda yenı tedavıyede başlayabılırım cunku öğretmenlerın kaderı yılda 2 kez sansımız var

canım senin durumun biraz faklı galiba ama reglinle beraber tedaviye başlayabilirsin sanırım.

transferleriniz peşpeşe olacak çarşamba perşembe cuma dualarım sizinle kızlar herşey yolunda gidecek embiriyolarınız sağlıklı çözülecekler inşallah devamlı salavat getirin transferleriniz şimdiden hayırlı olsun kafanız rahat olsun bebişlerinizi alın gelin sıkı sıkı tutunsunlar 9 ay sizi bırakmasınlar inşallah üçünüzün adına da çok sevindim gerçekten ve üçünüzün adınada içimde çok güzel hisler var olacak bu sefer Allahın izniyle.

evet kızlar dualarımız sizlerle.. hadi hayırlısı ile alın gelin bakalım minik çekirdeklerinizi :))

fatmanur benim içinde his varmı içinde bana da deyiver ne hissediyorsun :))))))))) bel ağrısı dondurulmuşlarda normal değilmiş ama bende var.. yoksa romatizma mı oldum ben :))

kafam karıştı inan.. nasıl aynı anda hem aşılama hem dondurulmuş yani???

evet kızlar dualarımız sizlerle.. hadi hayırlısı ile alın gelin bakalım minik çekirdeklerinizi :))

fatmanur benim içinde his varmı içinde bana da deyiver ne hissediyorsun :))))))))) bel ağrısı dondurulmuşlarda normal değilmiş ama bende var.. yoksa romatizma mı oldum ben :))

canım benim benimde belim ağrıdı galiba ama öyle çok büyük bir ağrı değildi de hani regli olmadan önce belin ağrırya öyle bir ağrı olmuştu bende tabi ben kesin nagatif gözüyle baktığım için hiç önemsememiştim.
gülüm maytap ve senin için de duacıyım ve inanıyorum tutundu sizin sıpalar inşallah Güzel yaradanım herkezin son tedavisi olsun bu tedaviler bayram hediyesi bekliyorum her ikinizdende inşallah.

fatmanurcum ve geshenkcim güzel dilekleriniz için teşekkürler.inşallah dediğiniz gibi kucaklarımızada almayı görürüz en kısa zamanda.ayrıca sizinde transferler hayırlı olur inşallah kızlar birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim nolur!

canım benim benimde belim ağrıdı galiba ama öyle çok büyük bir ağrı değildi de hani regli olmadan önce belin ağrırya öyle bir ağrı olmuştu bende tabi ben kesin nagatif gözüyle baktığım için hiç önemsememiştim.
gülüm maytap ve senin için de duacıyım ve inanıyorum tutundu sizin sıpalar inşallah Güzel yaradanım herkezin son tedavisi olsun bu tedaviler bayram hediyesi bekliyorum her ikinizdende inşallah.

benimde aynen öyle işte adet öncesi gibi yani.. ayy inşallah dediğin gibi bayram edecez... ayy ne güsel demişsin mutlu ettin beni.. sağol canım.. seninde sağlıkla devam etsin inşallah.. hoşuma gidiyor tabi işime geliyor bu sözler :)))))

slm arkadaşar ayın 1 inde gelen telefonla hemen erzurumdan ıspartaya yola çıktık eşimin anneannesi vefat etti..uğrayamadım orası çok yoğundu yasmin sağolsun haberdar etti beni hemen hemen tüm geilşmelerden
fatmanur canım çok tebrik ederim söylemiştim sana ettiğin dualar yerini bulucak ve geri çevrimicek inşallah demiştim çok hemde çok sevindim allah tamamına erdirsin inşaalah:nazar::KK54:
kaybeden arkadaşlar yasmin arayıp söylediği an yaşadığım üzüntünün tarifi yoktur inanın hala çok üzgünüm ama mutlak ve mutlak böylesi hayırlı kıınmıştır diye düşünüyorum rabbim sabır versin en kısa zamanda hayırlı sağıklı kucağınıza aacağınız evatlar nasip etsin....inanın kelimelerin bittiği yerdeyim tarifsizim en az sizer sizler kadar üzgünümm...lütfen umudumuzu yitirmeyelim çok inanıyorum birgün bizerde o duyguyu tadabieceğiz eşlerimizede tattıracağız sadece sabır ve duayla gelicek o günler...:KK14:
tranfer olan ve olacak arkadaşar alahım en hayırlı en sağıklı evlatlar nasip etsin sıkıca tutunup 9 ay sağlıklı gelişsiner inşallah allah emekerimizi duaarımızı boşa çıkarmasın müjdei haberler verin inşalah...

son olarak fatmanurcum hamiş listesine eklemek için girdim ama inan elim varmadı diğer arkadaşlar adoına çok üzüldüm inşallah onların güze haberleriyle tekrar yeni bir liste yapılıcak hepimiz için
arkadaşlar sağıcakla kalın alaha emanet oun:KK58:

Arkadaşlar donmuş transferindede mi çatlatma iğnesi oluyoruz??? Sanki bi arkadaşın yazdığından öyle anladım...

Bu arada tablet kullanan arkadaş;; Tableti uyguladıktan sonra yarım ssat yatman gerekiyor..Jelde dolaşıyosun..Bende ki kağıtta öyle yazıyor..

canım senin durumun biraz faklı galiba ama reglinle beraber tedaviye başlayabilirsin sanırım.
saol canımcvp ıcın bu arada tebrik ederım yaa valla umut oluosunuz banada:))))
kafam karıştı inan.. nasıl aynı anda hem aşılama hem dondurulmuş yani???
bende ınan cok saıdım hatta bı gıttığımde yenıden sordum bız zaten aşılama dıye başlamıstık cok yumurta olunca tupe geçilmişti,sperm değerlerımız cok kötü olmadığı için aşılamayla sansı artırmaya çalısıolarmıs sankı normal yolla gebe kalmısım gıbı 3 gun sonra embrıyoyu koyuolarmıs 3.gun embriyosuydu zaten ay bı olsun yazıcam nasıl yapıldığını:)

aramzda 1 gün var ayy bi an heyecan sardı içimi Allahım senin de yanında olsun dualarımdasın zenur da aynı tarihlerde sanırım Rabbim hepimize yardım etsin katından hayırlı nesiller nasip etsin bu arada söylediğin iyi oldu rapor almıcaktım ama dediğin gibi nolur nolmaz bi de benim bi korkum daha var aksi bişey olursa Allah korusun -ki inşallah olmaz- merkeze ulaşabilecekmiyiz bu konuda ne düşünüyosun çünkü benim ilkinde dış gebelik olmuştu o yüzden epey korkuyorum hatta dualarım hep Allahım olmucaksa negatif olsun dış boş gebeliklerden hepimizi korusun inşallah aminnn

inşallah inşalllah çok saol fatmanurcum inan bende başından beri hep olumlu hisediyordum senin için ve hala aynı hislerdeyim cok da dua ettim ve de hala etmekteyim inanıyorum 9 ay sonra bebişin vaya bebişlerin kollarında olucak cumartesiyi sabırsızlıkla hayırlı müjdeli haberlerle bekliyorum Allah yar ve yardımcın olsun kollarını bebişlerle doldursun inşalllllaaaaahhh amiiiiinn

çok saol memleketlim benimde dualarım sizlerle nasıl gidiyo bi bel ağrısı var sanırım niye normal olmasınki donmuşlarla? bu belirtiler kişiden kişiye bünyeye göre değişebilen bişey boşver düşünme onları

canım transferin yapılacağı akşam çözündürülüyor embriyolar ve o sabah yada günün her hangi saatindede transferin yapılıyor.mesela benim cumaya transferim olacak perşenbe akşamı embriyoları çözdürmeye başlayacaklar.Allah yardımcın olsun bol şanslar canım.

Sanada bol şanslar canım allah yardımcımız olsun

X