- 13 Aralık 2023
- 700
- 474
- 31
Benim de 2 katı kadar artış olmamıştıMerhaba hanımlar 5. Gün transferi sonrası 9.gün beta hCG 44 geldi 11.gün yaptım yani bugün 64.9 geldi doktorum yükseliş biraz yavaş ilaçlara devam et pazartesi tekrar ver dedi yükselir mi bu şekilde olan oldu mu ilk defa o testi pozitif görmüştüm ne olur dua edin..
Yaş çok güzel maşallah inşallah benimde öyle olurBenim de 2 katı kadar artış olmamıştı
Maşallah sağlıkla ilerledi çok şükür.
2 gün sonra tekrar verirsiniz.İnşallah sağlıkla ilerler
Merhaba arkadaslar. 13 mayısta dondurulmuş transfer oldum. 23 mayısta ilk testi oldum. 11 geldi. Doktor düşük olduğunu iki gün sonra tekrar test yapmamı 40 lara gelmezse ilaçları kesmemi söyledi. 2 gün sonra hcg 23 geldi. İki katı artış var ama 40 değil. Sizce sağlıklı gebelik için ümit var mı ? Benim durumum da olan arkadaslar var mı ? Tecrübelerinizi paylasırsanız sevinirim. Tesekkür ederim.
Merhaba benimde 9 gün 58 11 gün 78 13. Gün bugün kan verdim 230 çıktı. Doktor 4gün sonra kan ver tekrar dedi. Birde benim ara ara kahverengi lekelenmem oluyor. Sizde böyle birşey oldumu ve değerimin artması nasıl sizceBenim de 2 katı kadar artış olmamıştı
Maşallah sağlıkla ilerledi çok şükür.
2 gün sonra tekrar verirsiniz.İnşallah sağlıkla ilerler
Değeriniz güzelMerhaba benimde 9 gün 58 11 gün 78 13. Gün bugün kan verdim 230 çıktı. Doktor 4gün sonra kan ver tekrar dedi. Birde benim ara ara kahverengi lekelenmem oluyor. Sizde böyle birşey oldumu ve değerimin artması nasıl sizce
Teşekkür ederimDeğeriniz güzel
Bende lekelenme olmadı.
Ama bazı hamilelerde olduğunu duymuştum.
Sağlıkla ilerler inşallah gebeliğiniz
Bu yazınız bana destek oldu benimde 12.gün 39 çıktı değerim 14.günü tekrar test verecem inşallah yükselirMerhaba hayırlı olsun, dondurulmuş ile 10. Gün 13 12. Gün 26 14. Gün 56 ile devam etti, şuan bebeğim 2 yaşında, 2 katı artışınız oluyor sakın kesmeyin ilaçları
İnşallah yükselirBu yazınız bana destek oldu benimde 12.gün 39 çıktı değerim 14.günü tekrar test verecem inşallah yükselir
Hayirli olsun120 geldi
120 geldi
hayırlı olsun120 geldiGüzel ilerliyordur inşaallah ,bir daha test yaptırdınız mı?