• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş transfer Femara çatlatma iğnesi kullanan var mı

Merhaba. Ben de femara ile transfer sürecine başladım. Yumurtalar büyüdü, rahim duvarı kalınlaştı, çatlatma iğnesi kullanmadan çatlamasını bekledi doktorum. Progesteronu da vücudum sağladı ve bu süreçte başka hiç bir ilaç kullanmadım. Transferim de tuttu ancak maalesef 8.haftada kalbi durdu. Ocak'ta yeniden transfer planlıyoruz ve ben yeniden bu yöntem olsun isterim. Çok rahat bir süreçti. Bende pcos yoktu ama.
Merhaba tekrar , ben femara 5 gün kullandım adetin 10. Günü rahim kalınlığım 5 mm , kafama takıldı ya kalınlaşmazsa diye sizin kaçıncı gün ne kadar kalınlaştı acaba

15 Ağustosta adet görmüşüm ben. 17 Ağustos'ta 5 gün femara kullanmaya başlamışım. Rahim kalınlığı 26 Ağustos'ta 6mm, 28 Ağustos'ta 8,5mm ve 29 Ağustos'ta 9,5mm olarak ölçülmüş. 29 Ağustos'ta kandan bakılan LH hormonu 61 çıkınca yumurtamın çatlamak üzere olduğu anlaşılıp 5günlük dondurulmuş embriyo transferim için 4 Eylül'e transfer planlanmış 😉

benimde dün 12. gündü 6 mm ölçtü doktor estrofemi arttırdı.Biraz modum düştü açıkçası perşembeye tekrar randevu verdi.

sadece estrofem verdi femera hiç kullanmadım
Anlıyorum da zaten estrofem verince yumurtaların büyümemesi gerekiyor diye biliyorum. Diğer ay ben de önce estrofem sonra da progesteron kullandım , yumurtalardan birinin baskın olmaması gerekiyordu rahim kalınlığına bakıldı sadece.

geçen ay transferim iptal oldu bu ay femara ile başlayınca başka durumlara baktılar. Siz acaba süreçleri tam bilmiyor musunuz ?

Back
X