Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar bizde ek gıdalara geçtik çok merak ettiğim bişi var bebişler pişirdiğiniz et ve sebzeleri dondurucudamı muhafaza ediyosunuz yoksa sürtekli tazemi alınıyor sürekli taze oluyosu nasıl başa çıkıyonuz hadi sebze neysede et mesela her gün kasaba gidilirmi be buna canmı dayanır hergün gidipte bana 50 gr tavuk yada bana 50 gr 3 kere çekilmiş kıyma hazırlarmısın kasap efendi mi, diycez yani yok artık daha neler cokacimcoook
kızlar bizde ek gıdalara geçtik çok merak ettiğim bişi var bebişler pişirdiğiniz et ve sebzeleri dondurucudamı muhafaza ediyosunuz yoksa sürtekli tazemi alınıyor sürekli taze oluyosu nasıl başa çıkıyonuz hadi sebze neysede et mesela her gün kasaba gidilirmi be buna canmı dayanır hergün gidipte bana 50 gr tavuk yada bana 50 gr 3 kere çekilmiş kıyma hazırlarmısın kasap efendi mi, diycez yani yok artık daha neler cokacimcoook
taze olduğuna emin olduğum eti alıp birer pişirmelik porsiyonlara bölüyorum ve istemeyerek de olsa dondurucuya koyuyorum . ama etten başka donmuş gıda vermiyorum
Batuhan & Bertuğ canlarım
Kayıtlı Üye
bende eti birer pişirimlik olarak saklıyorum küçük küçük poşetler halinde.
başka dondurulmuş bi besin vermedim
bende öyle aldığım etleri 1 pişirmlik dondurucuda saklıyorum ama sebze ve meyvaları taze veriyorum ve asla konserve kullanmıyorum
ben de streç folyolara kullanılacak kadarını sarıyorum kullanıyorum ama diğer besnlerde taze yapyrmmm
iKi MeLeK AnNeSi :)
Kayıtlı Üye
kıymasını tavuğunu küçüz buzdolabı poşetine koyup (birer kullanımlık tabiki) dondurucuya koyuyorum.hergün bi tanesını alıp kullanıyorum.
öğrenci anne...
Kayıtlı Üye
Bende kıymasını yağlı kağıda sarıp tek kullanımlık olarak kullanıyorum.Sebze dondurulmuş konserve yada mevsimi olmayan türden hiç vermedim.Daha yeni salkım domates aldım belki hormonsuzdur die onu denicem yarın.Menemen yapıcam ilk defa ona.