- 21 Ocak 2024
- 131
- 15
- Konu Sahibi portakalcicegi2
Merhaba arkadaşlar dondurulmus 5. Gun embriyo transferi idrarda kacinci gunde cikar. Betahgc kacinci gunde salgilanmaya başlıyor bilgisi olan var mı acaba belirti oluşuyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim normal kaset testte 12. Gun bile cikmamisti. Erken gebelikte cok cok silik cikmisti. En garantisi kan. Kanda pozitif aldim idrarda negatif aldim.Merhaba arkadaşlar dondurulmus 5. Gun embriyo transferi idrarda kacinci gunde cikar. Betahgc kacinci gunde salgilanmaya başlıyor bilgisi olan var mı acaba belirti oluşuyor mu
Sizinde mi dondurulmus embriyo transferiydi 10. Gun kan testi istedi doktorBenim normal kaset testte 12. Gun bile cikmamisti. Erken gebelikte cok cok silik cikmisti. En garantisi kan. Kanda pozitif aldim idrarda negatif aldim.
5 yada 6 gün olması lazımdı çok silik çıkmıştıMerhaba arkadaşlar dondurulmus 5. Gun embriyo transferi idrarda kacinci gunde cikar. Betahgc kacinci gunde salgilanmaya başlıyor bilgisi olan var mı acaba belirti oluşuyor mu
Teşekkürler5 yada 6 gün olması lazımdı çok silik çıkmıştı
10 günde kanda çıkıyor ama çoğunun daha da erken olabiliyorMerhaba arkadaşlar dondurulmus 5. Gun embriyo transferi idrarda kacinci gunde cikar. Betahgc kacinci gunde salgilanmaya başlıyor bilgisi olan var mı acaba belirti oluşuyor mu
Evet benimde dondurulmus embriyo transferiydi .Kan
Sizinde mi dondurulmus embriyo transferiydi 10. Gun kan testi istedi doktor
İnşallah güzel haberler alirizEvet benimde dondurulmus embriyo transferiydi .
?Merhaba arkadaşlar dondurulmus 5. Gun embriyo transferi idrarda kacinci gunde cikar. Betahgc kacinci gunde salgilanmaya başlıyor bilgisi olan var mı acaba belirti oluşuyor mu
Evet ben 8. Gün yaptım silik çizgi çıktı bugün 10. Gün kan verdim 82 çıktıİdrar testi yapan var mı arkadaslar
?
Benim 6. Gün kanda 7. Gün idrarda çıkmıştı bu gün 9. Gün kan testi verdim bakalımMerhaba arkadaşlar dondurulmus 5. Gun embriyo transferi idrarda kacinci gunde cikar. Betahgc kacinci gunde salgilanmaya başlıyor bilgisi olan var mı acaba belirti oluşuyor mu
Kanı kaçıncı gün verdiniz ? Kaçla öğrendiniz acabaBenim normal kaset testte 12. Gun bile cikmamisti. Erken gebelikte cok cok silik cikmisti. En garantisi kan. Kanda pozitif aldim idrarda negatif aldim.
Hayirli olsun artarak devam etsin insallahhEvet ben 8. Gün yaptım silik çizgi çıktı bugün 10. Gün kan verdim 82 çıktı
İnşallah çok güzel sonucunuz cikar ben idrar testi yapmadimBenim 6. Gün kanda 7. Gün idrarda çıkmıştı bu gün 9. Gün kan testi verdim bakalım
Evet çok iyi olcak ama herkeste aynı çıkmıyormuş sizin kan testi hangi günbu konuyu güncelleyebilir miyiz:))))
ilk testi kaçıncı gün yaptınız
idrarda ilk ne zaman silik gördünüz
idrarda silikken kanda kaçtı
beta hcg kaçıncı gun kanda kaçıncı gun idrar testınde anlaşılıyor gibi bir bilgi toparlasak ???
tecrubelilerden destek alsak müthiş olur
16/7 de 5. gun emb transfer edildiEvet çok iyi olcak ama herkeste aynı çıkmıyormuş sizin kan testi hangi gün
Şimdi çıktı 320 olarak ben ikiz nakil olmuştum acaba ikiz olarak hcg düşük müİnşallah çok güzel sonucunuz cikar ben idrar testi yapmadim
İnşallah sağolun inşallah sizinde güzel haberlerinizi alalımHayirli olsun artarak devam etsin insallahh