dondurulmuş embriyolarım için geri sayımdayım artık

E

EU2

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU2
bu ikinci denemem.günlerim yaklaştıkça güçlü olmaya zorlanıyorum galiba. Durup durup ağlamalar yaşıyorum.kızlar duygusallığım hat safhada ne yapıcamı bilmiyorum.bu kez tutunsunlar çok istiyorum ilk negatifle zaten yıkılıyoruz inşallah hepimizin kucaklarını boş çevirmez yüce rabbim....

• Konu Sahibi EU2
canım allah yardımcın olsun inşallah biran önce kavuşursun bebişine rabbim hepimizin yüzünü güldürsün nezaman olcak transfer

• Konu Sahibi EU2

Canimcim...diger sayfadada yazmistim sana birseyler..lutfen pozitif ol...duygusal olman cok normal..kaygilarin var olmazsa ya yine diye...ama ne olursa olsun hersey Allahtan..bunu unutmayalim canim ve umutla bakalim..olumlu dusunelim olumlu olsun!

Bence senden guzel bi haber alicaz canim..hairlisi olucak insallah!!

Hakikaten..transfer tarihin asagi yukari nezaman canim?? Doktorun birsey dedimi bu konuda?

muckss!! BUTUN POZITIF ENERJIMI SENINLE PAYLASIYORUMMM...UFLUYORUM BAK HISSEDEBILDINMI!!:teselli:

• Konu Sahibi EU2
canım allah yardımcın olsun inşallah biran önce kavuşursun bebişine rabbim hepimizin yüzünü güldürsün nezaman olcak transfer
iyi dileklerin için sağol canım,kullandığım ilaç yan etkisi duygusallığım ama işte çaresizlik endişe,mutluluk hepsi beraber yaşanıyo sırasıyla.transfer günü için çok kesin bi tarih vermedi dr.cuma günü kontrollerimden sonra belli olucak tabii.yaa burası da olmasa kime dert dökücem kimseyle paylaşamıyorum bu tedavimi.kızlarrr çok sağolun allah gönlümüze göre versin inşallah....a.s.

• Konu Sahibi EU2

tatlım benim çok şükür sayenizde kendimi güçlü hissediyorum.inşallah müjdeli haberleri birlikte veririz buradan belki transfer günlerimiz seninle aynı günlerde olur dimi?rahim içi kalınlığı önemli sanırım transfer için cumaya belli olur muayeneden sonra.yaa bi de beni endişelendiren 4 embriyom var ya çözündüklerinde yaşama devam edebilecek mi?tedavi süreci hep acabalarla devam edecek zaten sonrasında acaba tuttu mu yerleşti mi?stres yapmayalım desek te zaten bu süreç stresli değil mi ama?.... canıııııımmmmm kaydirigubbakcemile3Şeniz

• Konu Sahibi EU2
diğer sayfamızı forumdan kaldırmışlar.

• Konu Sahibi EU2

Bu surec her asamasinda stresli bi surec canimbenim tabikide haklisin o konuda..fakat bize dusen elimizden gelen en maximum cabayi..sabri gostermek bu zaman icerisinde!

Dondurulmus embriyolarin cozulme asamasiyla kaygilarin var..bu benim ve diger kizlarinda korkusu canim...dua etmekten baska caremiz yok..dua edelimde hersey yolunda gitsin. Senin tane var..dordundede problem cikacak diye birsey yokki canim..pozitif dusun lutfen..burdan birbirimizi destekleyerek inancinimizi bir kat daha arttiralim..olumlu olalim.

Bakarsin transfer gunumuz seninle denk gelir evet...bende pazartesi 1 aralik duyucam artik rahim ici kalinligi nekadar..transfere nekadar kaldi:))))

Kimbilir belki onuseviyorumún transferide o aralar olur..belkidebizden 1-2 gun once??
Hayirlisi olosun hepimiz hakinda..trasferden sonrada bol bol konusur dertlesiriz canim burda..zamanin daha cabuk ve en az stressiz gecmesini saglaiz.

Uzulme canimcimmmm..hersey guzel olucak insallah:1hug:

• Konu Sahibi EU2
diğer sayfamızı forumdan kaldırmışlar.

diger sayfamizi ayri bolume almislar canim...Tup bebek merkezlerinin oldugu topige! Bende sasirdim once ama ardinda arayip buldum.

Ee merkez isimleri cogalinca baska topige transfer etmek zorunda kaldilar herhalde.
optum canimmma.s.

• Konu Sahibi EU2
kaydirigubbakcemile3canm benim yaaa çok iyisin inan bana güç veriyorsun çok çokk sağol bitanem.aynı duyguları yaşıyoruz tabii bizi bizden başkası anlayamaz zaten dimi?allahtan gelene razıyız ama inşallah rabbim bizlerin dualarını boş çevirmez...:Saruboceq:

canım bol şans sana da!!!yalnız ikinci denemen olduğunu düşünme,çünkü sen şu anda dondurulmuş embriyolarını transfer ettireceksin...bu ikinci deneme değil,birinci denemenin bir alternatifi oluyor...yani uzantısı devamı da diyebiliriz...tekrar iğnelerle bir tedaviye başlarsan işte o zaman ikinci olacak-sil baştan yaparsan yani...doktorlar böyle yorumluyor...bu senin için iyi bişey yani şu anda ek şansını kullanıyorsun ve unutma ki -umarım gerek kalmaz tabii ama-ikinci denemende şansın daha yüksek olacaktır....sevgiler...

olacak , bak bu kez olacak ... dondurulmuşlar daha mı kısmetli oluyor nedir bir çok kişiden dondurulmuşlarıyla hamile kaldığını duyduğum oldu . yeterki kendine , ne kadar iyi bir anne olacağına , onların ne kadar sağlıklı bebekler olacaklarına , herşeyin kusursuz işleyeceğine inan .
iyi düşün iyi olsun , aklına gelen vesveseleri kışkışla gitsin :))
ben beni sıkmayacak yormayacak hobilerle meşgul oldum , yarım kalan bir tablom vardı , onu işledim bitirdim , kazağım bitti sayılır : )))yattığın yerden ya da uzun oturduğun yerden zihnini meşgul edecek bir şeyler bul bence . daha önceleri kitap okurdum ama yüzlerce sayfalar geçmeme rağmen aklımda bir şey kalamazdı , bir türlü kendimi veremezdim kitaba , kendimi oyaladığımı zannederdim . kitap okurken zihin çok çabuk dalabiliyor tedavi sürecine ve vesveselere .. bende elişi çok işe yaradı , tavsiye ederim ..
dondurulmuşlar seni şaşırtacaklar görürsün bak , yeterki sen kendine ve onlara güven , inan , gerçekten iste ve dua et canım , " hayırlısını ya da ne olacaksa hayırlısıyla olmasını " iste

Allah emeklerini boşa çıkarmasın , herşey gönlünce olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…