serenci .!.:Sonuc yarina kaldi canim :)
Aaa neden ki:)[/QUOTE]
Ogleden sonra kan verdim, internetten bakarim dedim sonuclara daha gozukmuyor yarin hastaneye gidip bakarim artik :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
serenci .!.:Sonuc yarina kaldi canim :)
Ogleden sonra kan verdim, internetten bakarim dedim sonuclara daha gozukmuyor yarin hastaneye gidip bakarim artik :)[/QUOTE]Aaa neden ki:)
merhaba arkadaslar
bende ilk tup bebek tedavim. tedavide 3. gunum gunde ıkı adet iğne , br tane kan sulandırıcı ve bir tane vtamın hapı verdı doktor. içimde öyle bir korku var kıı.... sankı hiç olmayacakmıs gibi.rabbim hayırlısını versın
merhaba arkadaslar
bende ilk tup bebek tedavim. tedavide 3. gunum gunde ıkı adet iğne , br tane kan sulandırıcı ve bir tane vtamın hapı verdı doktor. içimde öyle bir korku var kıı.... sankı hiç olmayacakmıs gibi.rabbim hayırlısını versın
Benim sonucum negatif yine canim cok kotu bi duygu bu yaa Rabbim e dua etmekten baska yapabileceğimiz birsey yok dha zamani gelmemis bizim icin dmek ki sizin guzel haberlerinizi bekliyorum
Evet canim iki ayda iki negatif sonucla husrana ugramak kötü yoruldum da gercekten dondurulmuslarimiz da yok artik yeni bir tedavi icin dinlenmem lazim adet olunca doktorumla gorusme ayarlayip konuscaz bakalim zman ne gostercek bende hersey normaldi bizde sperm sayisi dusuk oldugu icin tup bebek denemistikHadi ya üzüldüm...Ne diyeyim o duyguyu biliyorum çünkü,Allah yazmamis demekki vakti saati var..Sıkma lütfen canını sende biraz vücudunu dinlendir
Evet canim iki ayda iki negatif sonucla husrana ugramak kötü yoruldum da gercekten dondurulmuslarimiz da yok artik yeni bir tedavi icin dinlenmem lazim adet olunca doktorumla gorusme ayarlayip konuscaz bakalim zman ne gostercek bende hersey normaldi bizde sperm sayisi dusuk oldugu icin tup bebek denemistik
adetin 2.ci günü ilaç kullanıon 17.günde transfer dıe bılıom...Kızlar dondurulmuş öncesi rahim kalinlastirmak için kaç gün ilaç kullanmistiniz yardimci olur musunuz?
Sağol canimadetin 2.ci günü ilaç kullanıon 17.günde transfer dıe bılıom...
Canım mrb, en doğrusu bu,Allah korusun bu şekilde daha kötü ve riskli zaten..ne gerek var riske atmaya,hem vücudun temizlensin...Gebeliginin de tadını cikarirsin daha güzel hastalıkla ödemle ugrasmadanslm arkadaşlar bende ohss oldum, 28 tane yumurta topladılar ama şimdi koyarsak vücudun su toplar dediler, döllenenleri dondurup 1 buçuk ay sonra transfer yapacaklarmış, bi yandan sağlık için diyorum bi yandanda içim buruluyor
Canım mrb, en doğrusu bu,Allah korusun bu şekilde daha kötü ve riskli zaten..ne gerek var riske atmaya,hem vücudun temizlensin...Gebeliginin de tadını cikarirsin daha güzel hastalıkla ödemle ugrasmadan
merhaba benım ıkıncı tup denemem tuutu ıkıbucuk aylıkken kalbı durdu 3,su tutmadı dahada denemıycem hem maddı hem manevı battım evlat edınıcem:) sunu soylemek ıstıyorum hamıleyken bellı oldu bende ,7,8 gunde belırtılerım oldu 3,cu tutmayanda ıse belırtıden eser yoktu anladım tutmadıgınıbelkı herkezde olmaz ama ben kendımı anladım varsa da yoksa da bellı edıyor kardesım..üçüncü denemem dondurulmus tu blastokıst en ıyı kalıte ama malesef tutmadı şok oldum!daha denemıycemArkadaslar ben ilk tüp bebekte basarısız oldum 3 ay önce,sonra normal devam etmek üzere özel Dr umu ve hastaneyi değiştirdim...sorun yok dendi ama yinede bekleyemedim ve dondurulmuslarımı kullanmaya karar verdim...Şimdi emriyo ların %5riski var deniyor başka merkezde cözdürülünce ama göze aldım inşallah güzel sonuç olur...Dondurulmuş transferi olanlardan tecrübelerini bekliyorum şimdiden teşekkürler
Aynen çok doğru canım...Benimde ilki tutmadı dondurulmuslarla 6 haftama girdim çok şükür pozitifKızlar bir sitede buldum bunu ve çok mantıklı geldi paylaşmak istedim..