Belinde ağrı var mı?yada kasiginda batma gibi birsey hiç mi birsey hissetmiyorsun? Benimde işte regl olduğumda başlıyor ilaç iğne her neyse onu tam bilmiyorum duvar kalinlastirilacak sonra transfer insallahBugun 7.gun canim,hicbir belirti yok vucudumda dayanamayıp 10.gun kan tahlili yaptircam herhalde, ilkinde 10.gun yaptirmistim negatifi görmüştüm, hayırlı ve saglikli olsun bi tane olsun 2-3 bebiste gözüm yok:) senin transferin ne zaman
O kadar hassas bir donemdesin ki yanlış birsey söylerim diye cekiniyorum...bol bol dua et hayrlısını iste..anlayamaman çok normal bizler herseyden birsey çıkarmak istedigimiz için bazı şeyler psikolojik oluyor aslında ama geçen sefer le Bu seferi elbette kiyaslayacaksin...benimde tam tersi oldu bende hicbirsey hissetmemistim geçen sefer ve israrlada söyledim esime hiç birşey hissetmiyorum tutmadı diye ve sonra bel ağrım başladı ondan 1 hafta sonrada reglm gelmişti zaten,o yüzden bel ağrısı var mı diye sordum ama yokmuş :)ben çok araştırdım belirti vs nelerdir diye ama inan herkesin farklı oluyor hiçbişey hissetmiyor ama hamile çıkıyor :)o yüzden çok kasma kendini gününü beklemekten başka çare yok inşallah tutmuştur yaz mutlaka sonucunuBelim agrimiyor canim kasiklarimda da batma falan yok bikac kere gaz sancisi gibi bisey oldu baska bi belirtim yok normal aylarda adetim e bi hafta kala karnimda adet agrisi gibi agri hissederdim bu ay yok ilk denemem subattaydi benim cogu belirti yi hissettim ama sonuc negatif oldu bu sefer hic tahmin edemiyorum
bende dondurulmuş transferı yapacam ama başarı oranı nedr farkı nedrE="serenci, post: 39977678, member: 657846"]O kadar hassas bir donemdesin ki yanlış birsey söylerim diye cekiniyorum...bol bol dua et hayrlısını iste..anlayamaman çok normal bizler herseyden birsey çıkarmak istedigimiz için bazı şeyler psikolojik oluyor aslında ama geçen sefer le Bu seferi elbette kiyaslayacaksin...benimde tam tersi oldu bende hicbirsey hissetmemistim geçen sefer ve israrlada söyledim esime hiç birşey hissetmiyorum tutmadı diye ve sonra bel ağrım başladı ondan 1 hafta sonrada reglm gelmişti zaten,o yüzden bel ağrısı var mı diye sordum ama yokmuş :)ben çok araştırdım belirti vs nelerdir diye ama inan herkesin farklı oluyor hiçbişey hissetmiyor ama hamile çıkıyor :)o yüzden çok kasma kendini gününü beklemekten başka çare yok inşallah tutmuştur yaz mutlaka sonucunu[/QUOTE
haklisin canim Rabbim bilir elimizden geleni yapiyoruz bugun hafif bi agrim oldu adet olcakmisim gibi goguslerim agrimaya basladi 8.gunde bunlari hissettim carsamba gunu onuncu gun oluyor esimin de dogum gunu o gun yaptirsam mi diye dusunuyorum normalde test gunum cuma gunu ama 10.gunde sonuc belli oluyor bi de cesaret edemem diyorum bilmiyorum napsamm:)
Çıkar canım 10. Günde :)kasık ağrısını çok duydum pozitif sonuç alanlarda :)))hadi insallahh :)zaten güzel sonuç alırsan hediye almana gerek kalmaz :)))))birde kaçıncı gün emriyosuyduE="serenci, post: 39977678, member: 657846"]O kadar hassas bir donemdesin ki yanlış birsey söylerim diye cekiniyorum...bol bol dua et hayrlısını iste..anlayamaman çok normal bizler herseyden birsey çıkarmak istedigimiz için bazı şeyler psikolojik oluyor aslında ama geçen sefer le Bu seferi elbette kiyaslayacaksin...benimde tam tersi oldu bende hicbirsey hissetmemistim geçen sefer ve israrlada söyledim esime hiç birşey hissetmiyorum tutmadı diye ve sonra bel ağrım başladı ondan 1 hafta sonrada reglm gelmişti zaten,o yüzden bel ağrısı var mı diye sordum ama yokmuş :)ben çok araştırdım belirti vs nelerdir diye ama inan herkesin farklı oluyor hiçbişey hissetmiyor ama hamile çıkıyor :)o yüzden çok kasma kendini gününü beklemekten başka çare yok inşallah tutmuştur yaz mutlaka sonucunu[/QUOTE
haklisin canim Rabbim bilir elimizden geleni yapiyoruz bugun hafif bi agrim oldu adet olcakmisim gibi goguslerim agrimaya basladi 8.gunde bunlari hissettim carsamba gunu onuncu gun oluyor esimin de dogum gunu o gun yaptirsam mi diye dusunuyorum normalde test gunum cuma gunu ama 10.gunde sonuc belli oluyor bi de cesaret edemem diyorum bilmiyorum napsamm:)
bende dondurulmuş transferı yapacam ama başarı oranı nedr farkı nedr
Insallah canim ya benim 3.gun embriyosuydu biri 8 digeri 10 hucreli zaten ara vermedik ilki subaytaydi adet oldum bi kere bu ayda dondurulmuslari denedikÇıkar canım 10. Günde :)kasık ağrısını çok duydum pozitif sonuç alanlarda :)))hadi insallahh :)zaten güzel sonuç alırsan hediye almana gerek kalmaz :)))))birde kaçıncı gün emriyosuydu
ben kürtaj oldum 2 ay beklıcem...sonra tahlıl..sonra dondrlmuş transferıMerhaba canım,bende o yüzden açtım konuyu bende aynı durumdayım ve araştırıyorum ama sonuc olarak pozitif sonuç alan çok var ama bu tabi yaptiracagin yerle ve emriyonun kalitesiylede alakalı...senin durumun nedir ne zaman başlıyorsun?
Anladım canim testte belli olur artık dediğin günlerde birde ikiside tuttuysa hemen çıkar :)))Insallah canim ya benim 3.gun embriyosuydu biri 8 digeri 10 hucreli zaten ara vermedik ilki subaytaydi adet oldum bi kere bu ayda dondurulmuslari denedik
Basari oraninda39979302 .!.:Insallah canim ya benim 3.gun embriyosuydu biri 8 digeri 10 hucreli zaten ara vermedik ilki subaytaydi adet oldum bi kere bu ayda dondurulmuslari denedik
Insallah hayirlisiyla canim:)Anladım canim testte belli olur artık dediğin günlerde birde ikiside tuttuysa hemen çıkar :)))
Kan verdin mi canim?Insallah canim ya benim 3.gun embriyosuydu biri 8 digeri 10 hucreli zaten ara vermedik ilki subaytaydi adet oldum bi kere bu ayda dondurulmuslari denedik
Serumu biliyorum canım transferden sonra veriyorlar banada vermislerdikızlar bağışıklılık sistemi için tedavide prednol 16 mg kullanan varmı birde transfer günü serum veriliyormuş bağışıklılığı baskılamak için bilen duyan varmı
Bugün cesaret edemedim canim yarin yaptircam tahlil aldim randevumu hayirlisiyla :)Kan verdin mi canim?
Canim bugun cesaret edemedimE="serenci, post: 40015859, member: 657846"]Kan verdin mi canim?
İnanamıyorum sana nasıl bekleyebildin ben 50 kere gitmiştim senin yerinde olsam:)neyse artik yarın bekliyorum hayırlı haberlerini yaz mutlaka unutma :)[/QUOTE]Canim bugun cesaret edemedim
Bugün cesaret edemedim canim yarin yaptircam tahlil aldim randevumu hayirlisiyla :)
Sabirsiz biri olarak nasil bekliyorum sasiyorum kendime olimlu olumsuz sonuc ne olursa yazarim :)[/QUOTE]İnanamıyorum sana nasıl bekleyebildin ben 50 kere gitmiştim senin yerinde olsam:)neyse artik yarın bekliyorum hayırlı haberlerini yaz mutlaka unutma :)
Sonuç ne canim:)))[/QUOTE]Sabirsiz biri olarak nasil bekliyorum sasiyorum kendime olimlu olumsuz sonuc ne olursa yazarim :)
Sonuc yarina kaldi canim :)[/QUOTE]Sonuç ne canim:)))