E="serenci, post: 39977678, member: 657846"]O kadar hassas bir donemdesin ki yanlış birsey söylerim diye cekiniyorum...bol bol dua et hayrlısını iste..anlayamaman çok normal bizler herseyden birsey çıkarmak istedigimiz için bazı şeyler psikolojik oluyor aslında ama geçen sefer le Bu seferi elbette kiyaslayacaksin...benimde tam tersi oldu bende hicbirsey hissetmemistim geçen sefer ve israrlada söyledim esime hiç birşey hissetmiyorum tutmadı diye ve sonra bel ağrım başladı ondan 1 hafta sonrada reglm gelmişti zaten,o yüzden bel ağrısı var mı diye sordum ama yokmuş :)ben çok araştırdım belirti vs nelerdir diye ama inan herkesin farklı oluyor hiçbişey hissetmiyor ama hamile çıkıyor :)o yüzden çok kasma kendini gününü beklemekten başka çare yok inşallah tutmuştur yaz mutlaka sonucunu[/QUOTE
haklisin canim Rabbim bilir elimizden geleni yapiyoruz bugun hafif bi agrim oldu adet olcakmisim gibi goguslerim agrimaya basladi 8.gunde bunlari hissettim carsamba gunu onuncu gun oluyor esimin de dogum gunu o gun yaptirsam mi diye dusunuyorum normalde test gunum cuma gunu ama 10.gunde sonuc belli oluyor bi de cesaret edemem diyorum bilmiyorum napsamm:)