Dondurulmuş embriyo transferi için gün sayan lar,hadi bir araya toplanalim

Günaydın cnm,sende de mi var?
:KK43: onun önlemini iyi al Allah korusun benim gibi olursun ,hamileligimi yasayamiyorum bile hast lerde yim bu yüzden:KK43:
Bir fitil var en iyisi o ama dr unun kullanabilirsin demesi lazim
bugun sorucam canım benım bende doktora gecmis olsun tatlım benım

Çok sevindim senin adına cnmm allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına alırsın inş değerin cok iyi kesin var bebişin artık :)
duusuk riskim olabilr canim birde 2 ye katlamasi gerekmis 4 gundur suren lekenenmlerim var o yuzden tedirginim hayiirlisi artik bu bile guzel bir duygu sende saglikla dogum yaparsin insalah

canım benim de olmuştu.. duphalac diye bi şurup var doktor vermişti.. o çok iyi geldi
tesekkür ederim arkadasım demekki ilacsız gecmiyor :) ılık lımonlu kayısı erık hersey yedım bomba gıbıyım :)

Doktorum bana duphalac şurubu vermişti kabiZlik ıcın ikinmaman lazım bu şurup faydalı kullanmıştım hamile olduğumu öğrendiğim günlerde
bende ıkınmıyorum allah korusun sonra baska bsey oluyormusuz basur:) anam sımdı bıde oda cıkmasın :))) cok tesekkürler

duusuk riskim olabilr canim birde 2 ye katlamasi gerekmis 4 gundur suren lekenenmlerim var o yuzden tedirginim hayiirlisi artik bu bile guzel bir duygu sende saglikla dogum yaparsin insalah
Korkma iyi düşün kötü düşünürsen kötüyü getirirsin başına dikkat et agır falan kaldırma . Lekelenme için fitil kullanmıyomusın . Oyy inş cnm bi transferim yapılsın tutar inş .

Korkma iyi düşün kötü düşünürsen kötüyü getirirsin başına dikkat et agır falan kaldırma . Lekelenme için fitil kullanmıyomusın . Oyy inş cnm bi transferim yapılsın tutar inş .
allahin izniyle olur seninde merak etme ben ransfer sonrasi hamile oldugumu hisstim ama ne kimseyi inandirabildim nede hep olumsuzununda dusundum ama bak hamileyim bu bile huzur veriyor em8n ol mucadele eden herkes anne olabilir tip ilerledi optm canim

kızlar doktorla konustum dediginiz ilacısöyledi duphalac:))

Aralık ayında Şişli Memorial da 1 tüp bebek denemesi yaptım malesef negatif çıkmıştı. 3 tanede dondurulmuş kalmıştı. Ekim gibi 2. tüp bebek denemesini yaptırcaktım. (Bu arada 4 yıldır tedavi görüyorum) Taaa ki 2 gün öncesine kadarr.
Doktorların imkansız dediği (sağ yumurtalık ve tüpüm yok, sol yumurtalık yapışık ve polikistikoverim) gebeliğim oldu. kendimi o kadar normal olmayacağına şartlamışımki hala inanamıyorum. 6 hafta haberim olmadan hoplamışım zıplamışım ve hiç bir şey olmamışş. Allahıma şükür 6 hafta 6 günlük hamileyim. Allahımın mucizesi o bana. Birkez daha tıbbın yanılabileceğini gördüm.
Allahım isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın inşşallah... Nasıl oldu derseniz bilmiyorum.hayatımda ilk defa soğan kürü yaptım o ara 8-9 gün uyabildim ancak. onun etkisimi onuda bilmiyorum. şaşkınımm

Aralık ayında Şişli Memorial da 1 tüp bebek denemesi yaptım malesef negatif çıkmıştı. 3 tanede dondurulmuş kalmıştı. Ekim gibi 2. tüp bebek denemesini yaptırcaktım. (Bu arada 4 yıldır tedavi görüyorum) Taaa ki 2 gün öncesine kadarr.
Doktorların imkansız dediği (sağ yumurtalık ve tüpüm yok, sol yumurtalık yapışık ve polikistikoverim) gebeliğim oldu. kendimi o kadar normal olmayacağına şartlamışımki hala inanamıyorum. 6 hafta haberim olmadan hoplamışım zıplamışım ve hiç bir şey olmamışş. Allahıma şükür 6 hafta 6 günlük hamileyim. Allahımın mucizesi o bana. Birkez daha tıbbın yanılabileceğini gördüm.
Allahım isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın inşşallah... Nasıl oldu derseniz bilmiyorum.hayatımda ilk defa soğan kürü yaptım o ara 8-9 gün uyabildim ancak. onun etkisimi onuda bilmiyorum. şaşkınımm

Allah nelere kadir. Yuce rabbim yeterli Ol desin. Tebrik ederim canım

SOĞAN kürü nasıl yaptın

Kızlar bişiy sorucam 3. Transferden sonra cok kötü midem bulanıyo bu neyden kaynaklı olabilir

X