- 4 Şubat 2015
- 1.852
- 1.244
Off maşallah değerin çok güzel birsey olmaz artık Allahın izniyle korkma...Allah kucağına almayı nasip etsin canım benimcanim 450 nebilim hala inanamiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off maşallah değerin çok güzel birsey olmaz artık Allahın izniyle korkma...Allah kucağına almayı nasip etsin canım benimcanim 450 nebilim hala inanamiyorum
Çok sevindim senin adına cnmm allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına alırsın inş değerin cok iyi kesin var bebişin artık :)canim 450 nebilim hala inanamiyorum
canım benim de olmuştu.. duphalac diye bi şurup var doktor vermişti.. o çok iyi geldiarkadaslar gunaydın kızlar benım cok frna ayıptır soylemesı kabızlıgım var sızde oldumu bılmıyorum olduysa eger nasıl kurtuldunuz????
bugun sorucam canım benım bende doktora gecmis olsun tatlım benımGünaydın cnm,sende de mi var?
onun önlemini iyi al Allah korusun benim gibi olursun ,hamileligimi yasayamiyorum bile hast lerde yim bu yüzden
Bir fitil var en iyisi o ama dr unun kullanabilirsin demesi lazim
duusuk riskim olabilr canim birde 2 ye katlamasi gerekmis 4 gundur suren lekenenmlerim var o yuzden tedirginim hayiirlisi artik bu bile guzel bir duygu sende saglikla dogum yaparsin insalahÇok sevindim senin adına cnmm allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına alırsın inş değerin cok iyi kesin var bebişin artık :)
tesekkür ederim arkadasım demekki ilacsız gecmiyor :) ılık lımonlu kayısı erık hersey yedım bomba gıbıyım :)canım benim de olmuştu.. duphalac diye bi şurup var doktor vermişti.. o çok iyi geldi
:) canım ya çok geçmiş olsun.. sabah aç karnına kullanıyosun hemen de faydasını görüyosun..tesekkür ederim arkadasım demekki ilacsız gecmiyor :) ılık lımonlu kayısı erık hersey yedım bomba gıbıyım :)
bende ıkınmıyorum allah korusun sonra baska bsey oluyormusuz basur:) anam sımdı bıde oda cıkmasın :))) cok tesekkürlerDoktorum bana duphalac şurubu vermişti kabiZlik ıcın ikinmaman lazım bu şurup faydalı kullanmıştım hamile olduğumu öğrendiğim günlerde
okeydir yarın sabah kullanırımmmm:) canım ya çok geçmiş olsun.. sabah aç karnına kullanıyosun hemen de faydasını görüyosun..
Korkma iyi düşün kötü düşünürsen kötüyü getirirsin başına dikkat et agır falan kaldırma . Lekelenme için fitil kullanmıyomusın . Oyy inş cnm bi transferim yapılsın tutar inş .duusuk riskim olabilr canim birde 2 ye katlamasi gerekmis 4 gundur suren lekenenmlerim var o yuzden tedirginim hayiirlisi artik bu bile guzel bir duygu sende saglikla dogum yaparsin insalah
allahin izniyle olur seninde merak etme ben ransfer sonrasi hamile oldugumu hisstim ama ne kimseyi inandirabildim nede hep olumsuzununda dusundum ama bak hamileyim bu bile huzur veriyor em8n ol mucadele eden herkes anne olabilir tip ilerledi optm canimKorkma iyi düşün kötü düşünürsen kötüyü getirirsin başına dikkat et agır falan kaldırma . Lekelenme için fitil kullanmıyomusın . Oyy inş cnm bi transferim yapılsın tutar inş .
Aralık ayında Şişli Memorial da 1 tüp bebek denemesi yaptım malesef negatif çıkmıştı. 3 tanede dondurulmuş kalmıştı. Ekim gibi 2. tüp bebek denemesini yaptırcaktım. (Bu arada 4 yıldır tedavi görüyorum) Taaa ki 2 gün öncesine kadarr.
Doktorların imkansız dediği (sağ yumurtalık ve tüpüm yok, sol yumurtalık yapışık ve polikistikoverim) gebeliğim oldu. kendimi o kadar normal olmayacağına şartlamışımki hala inanamıyorum. 6 hafta haberim olmadan hoplamışım zıplamışım ve hiç bir şey olmamışş. Allahıma şükür 6 hafta 6 günlük hamileyim. Allahımın mucizesi o bana. Birkez daha tıbbın yanılabileceğini gördüm.
Allahım isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın inşşallah... Nasıl oldu derseniz bilmiyorum.hayatımda ilk defa soğan kürü yaptım o ara 8-9 gün uyabildim ancak. onun etkisimi onuda bilmiyorum. şaşkınımm
canim 450 nebilim hala inanamiyorum
uc canim darisi sanaCok sevindim canim ne mutlu sana. Kac tane embriyon vardi ?
SOĞAN kürü nasıl yaptınAralık ayında Şişli Memorial da 1 tüp bebek denemesi yaptım malesef negatif çıkmıştı. 3 tanede dondurulmuş kalmıştı. Ekim gibi 2. tüp bebek denemesini yaptırcaktım. (Bu arada 4 yıldır tedavi görüyorum) Taaa ki 2 gün öncesine kadarr.
Doktorların imkansız dediği (sağ yumurtalık ve tüpüm yok, sol yumurtalık yapışık ve polikistikoverim) gebeliğim oldu. kendimi o kadar normal olmayacağına şartlamışımki hala inanamıyorum. 6 hafta haberim olmadan hoplamışım zıplamışım ve hiç bir şey olmamışş. Allahıma şükür 6 hafta 6 günlük hamileyim. Allahımın mucizesi o bana. Birkez daha tıbbın yanılabileceğini gördüm.
Allahım isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın inşşallah... Nasıl oldu derseniz bilmiyorum.hayatımda ilk defa soğan kürü yaptım o ara 8-9 gün uyabildim ancak. onun etkisimi onuda bilmiyorum. şaşkınımm
SOĞAN kürü nasıl yaptın
Eşimde içebilir mi peki bunu ?Öğle yemeğinden ve akşam yemeğinden önce kaynatılmış suyun içine kabuklarını soyup 4e böldüm 5 dkkada öyle kaynattım içtim. dediğim gibi sadece 8-9 gün uygulayabildim.