Dondurulmuş embriyo transferi için gün sayan lar,hadi bir araya toplanalim

Darisi bize insallah. Ben bugun transferden sonra 1 saat klinikte yattim sonra 1 saat klinigin yanindaki alisveris merkezinde dolastik.evde 2 saat yattim sonra kalktim dolandim.aksamda ustude bi arkadasa gittim oturdum. Yavas yavas yuruyerek geldim. Giderken hafig kasiktan batma hissettim 5-6 saniye kadar. Ilk transferime nazaran bu sefer pek yatmak istemiorum ama bi yandanda ilk gun icin cokmu dolandim diorum

Imkanın varsa dinlemseydin cnm ama yine dinlenmişsin korkma . Bn ilki koydurduk hiç dinlenmedim 2. De misafir gelmişti 3 te de eşimle çok kötü tartışmıştık kendımı hastaneden gelir gelmez temizliğe vurmuştum . Dinlenmek Şart kesinlikle tüp bebekte.

Gittigim yerdede oturdum zaten hep. Maksat kafam dagilsin istedim. Sanki ilk tedavideki surekli yaticam diye korktum sanirim :)

Gittigim yerdede oturdum zaten hep. Maksat kafam dagilsin istedim. Sanki ilk tedavideki surekli yaticam diye korktum sanirim :)
Korkma ztn korktugumuz seyler Başımıza geliyor hep . Hiç bişiy olmamış gibi davran . İlaç kullanıyo musun fitil filan yada vitamin

Progestan fitili kullanilrum aksamli iki defa birde folik asit aliyorum.onu 2 aydir aliyorum zaten.
Bende aynı fıtılı kullandım burda adı ultrogestan fıtılı koyunca uzan biraz
Bnde 1.5 yıldır Foliumzuur kullanıyorum hamile olup bebrk 2.5 aylık olana kdr kullanıcam aslında ama bebegi göremedik daha
O kdr cok araştırma yaptım ki o kdr şey biliyorum ki çıcugumuzun normal yollardan olmasumunu öğrendiğimden beri

Ayy sorma Inan bende Oyleyim. Okadar cok teorik bilgim olduki.simdi en yakin arkadasim hamile Ona surekli doktor gibi konusuyorum yok suan embrio su sekilde.yok daha bulantin baslamaz yok sunu ye bunu yeme. Yok su haftada keseyi gorursun falan. Ama dedigin gibi daha kendimizde onladi yasayamadik ama yasoycaz insallah :)

Artık has. Gidince utanıyorum herkes tanıyo bizi doktor çağırıyor mevrouw yigit diyo bakıyıki yine biz içinden dıyodur kurtulamadık şunlardan diyodur
Napalım bizde sevmiyoruz gitmeyi ama işte kader alnına ne yazılmışsa cekiyosun kaderim deyip .

Ah canim takma onlari. Hem doktorun isi o. Sukur sagligimiz yerinde sukur elimiz ayagimiz tutuyom iyi kotu eslerimizde bizimle iyi olduktan sonra yasadiklarimizin hepsi bizim sinavimiz.beterin beteri var hem
Allah baska turlu doktor kapilarina dusurmesin bizi

Aminn cnm aynı problem esimin abidindede var onların ilkte tutuyor hemen bizim olmadı bu şaşırtıyor bni eşim sordu doktora aynı sorun abımdede var derdi olabilir herkesin yapısı aynı degil Demiş ne bileyim kısmet .

Her ay dıyorum bu ay kesin hamile olurum dıyorum mobilyaya bebek arabalarına bakıyorum heveslenıyorum korkudan evde test bile Yapmıyorum kötü sonuç cıkar dıye has gıdıyoz kan verıyoz öglen arıyolar bebek yok hamile degıl o an gercekten Ölmek istiyorum beynım uçuyo sanki

Anliyorum seni. Ama birazda kafadan cikarmak lazim bence. Cok heveslenip cok istedikce psikolojik olarak olmuo. Ne zaman kafandan cikardin Allah bi mucize verio. Benim esim cok kizio bana mesela cok dusunuyorum diye. ayrica benim esimin abisinin 2 tane cocugu vardi.en kucugu 12 yasindayken 3.sune hamile kaldi eltim hemde ben ilk tup bebek tedavimden olumsuz sonuc aldigim zamandi.2 sene once. ALLAH bizi oyle bir sınıyorki isyan etmemek gerekir

Aynen öyle CNm imtihanımız böyleymiş bizim de. Bu sefer cok dikkat edicem çnkü dayanamıyorum artık

arkadaslar gunaydın kızlar benım cok frna ayıptır soylemesı kabızlıgım var sızde oldumu bılmıyorum olduysa eger nasıl kurtuldunuz????

arkadaslar gunaydın kızlar benım cok frna ayıptır soylemesı kabızlıgım var sızde oldumu bılmıyorum olduysa eger nasıl kurtuldunuz????
Günaydın cnm,sende de mi var?
onun önlemini iyi al Allah korusun benim gibi olursun ,hamileligimi yasayamiyorum bile hast lerde yim bu yüzden
Bir fitil var en iyisi o ama dr unun kullanabilirsin demesi lazim

Doktorum bana duphalac şurubu vermişti kabiZlik ıcın ikinmaman lazım bu şurup faydalı kullanmıştım hamile olduğumu öğrendiğim günlerde

canimmm galiba hamileyimm pozitif kandada cikti ama dusuk yapmaktan korkuyorum 2 gunde 2 katina cikarsa sevinecem simdi bile sevincliyim
Ohooo bir dur bakalım hemen kötü enerjiyi çekiyordu üstüne,iyi düşün tatlım. ..
Değerin kaç çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…