Dondurulmuş embriyo transferi için gün sayan lar,hadi bir araya toplanalim

Ayyy insallahhh 8 senedir "hamileyim" kelimesine hasretim. Allah sanada nasip eder insallah tum isteyenlerede
Aminn canımm tüm isteyenlere versin rabbim onun yanında çok hersey .
Dikkat bari ben bişiy okudum dün gece Ananas tutunmaya yardımcı oluyormus bi araştır öyle bişiy varsa ye cnm

Aminn canımm tüm isteyenlere versin rabbim onun yanında çok hersey .
Dikkat bari ben bişiy okudum dün gece Ananas tutunmaya yardımcı oluyormus bi araştır öyle bişiy varsa ye cnm

evet ananasi biliyorum faydali oldugunu. zaten klinikteN ciktik alisveris merkezinde dolastik biraz ordanda ananas aldim.

kizlar simdi klinikte yatiorum. Transferim oldu 3 tane embriyo 3. Gun embriyosu. 2 tanesi 8 hucreli A kalitede birisi 7 hucreli A kalitede. Herset guzel gecti simdi yatiorum. Rabbim onlari benden ayirmasin. Darisi size insallah
3tane çok fazla değil mi canm:)))

Doktorum onerdi canim .vardir bi bildigi dedim bende. Esimde istedi 3 taneyi madem doktor diosa dedi. Ilk transferimde 2 tane cok derken simdi 3 tane oldu. Hayirlsii canim birine raziyim ben saglikli olduktan sonra
türkiyede doktorlar izin vermio..ben ikinci dondurulmuşu denıcem doktor 1 tane koyacak

Banada niyeyse hep 2 yada 3 onerdiler. Vardir bi bildikleri diye guvendim doktorlara. bugun ilk gun diye esime cok nazlaniyorum kayisi bulamadim kuru erik yiyorum oda ayni etkiyi yapar heralde. Bide beni trabsferden sonra 1 saat yatirdilar ve tuvaletime coookk sıkıstım insallah bisey olmaz hala aklim orda kaldi. Bi bilgisi olan varmi ilk saatden okadar sıkısmanin kotu bi etkisi olurmuki ?

Bn transferden sonra hemen tuvalete gitmiştim bilee içini ferah tut sen bişi olmaz korkma

Kuru erik bağırsakları çalıştırıyor yeme bnce

Hiç kafana takma ben 45dk yatmıştım ve 3 saatlik yola gitmiştim ve en önemlisi yol boyunca esimle tartismistim beni kapıda bekliycene arabada oturup beklemeyi tercih etti bende hastaneyi o halimle geZindm kocamı aradm o kadar olumsuZluktan sonra hamile kaldığımı öğrendim tabi sonu hüsran bebek düştü

Bana da 3embriyo transfer edilmişti o yüzden diyorum ki herkese lütfen 2-3 embriyo da ısrar edin

Ah canim benim gecmis olsun. insallah o hamileligi yine yasarsin. Bende ilk transferimde cok stresliydi. ama bu sefer oyle olmamasi icin rica ettim esimden. Erkekler ince dusunemio malesef bizim gibi

Öfff yeter kızlar olumsuz düşünmekten bebekler kalmıyor olumlu Düşünelim lütfen hep biz kötü olanı düşünüyoruz iyiyi düşünüp iyiyi getirelim Başımıza iyi düşünüyoruz tamamııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…