- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
Dua et hep duanı eksik etme inş tutar hamileyimmmm diye yazarsınEsimde cok kizio zaten bana kafana takiosun die. Bu sefer bende dedigin gibi olucam. zaten en yakin arkadsisminda nikahi var haftaya onun telasiyla kafam dagilir en azindan
Dua et hep duanı eksik etme inş tutar hamileyimmmm diye yazarsın
Aminn canımm tüm isteyenlere versin rabbim onun yanında çok hersey .Ayyy insallahhh 8 senedir "hamileyim" kelimesine hasretim. Allah sanada nasip eder insallah tum isteyenlerede
Aminn canımm tüm isteyenlere versin rabbim onun yanında çok hersey .
Dikkat bari ben bişiy okudum dün gece Ananas tutunmaya yardımcı oluyormus bi araştır öyle bişiy varsa ye cnm
Şifa niyetine ye inş canım .evet ananasi biliyorum faydali oldugunu. zaten klinikteN ciktik alisveris merkezinde dolastik biraz ordanda ananas aldim.
Şifa niyetine ye inş canım .
Benim içime doguyo bebişin tutacak senin
3tane çok fazla değil mi canm:)))kizlar simdi klinikte yatiorum. Transferim oldu 3 tane embriyo 3. Gun embriyosu. 2 tanesi 8 hucreli A kalitede birisi 7 hucreli A kalitede. Herset guzel gecti simdi yatiorum. Rabbim onlari benden ayirmasin. Darisi size insallah
Gercekten içime öyle doguyo bak görürsün :)Ayy agzin bal yesin :) insallah tuttunsa sonra sana dua ederim seninde olsun :)
3tane çok fazla değil mi canm:)))
türkiyede doktorlar izin vermio..ben ikinci dondurulmuşu denıcem doktor 1 tane koyacakDoktorum onerdi canim .vardir bi bildigi dedim bende. Esimde istedi 3 taneyi madem doktor diosa dedi. Ilk transferimde 2 tane cok derken simdi 3 tane oldu. Hayirlsii canim birine raziyim ben saglikli olduktan sonra
Bizim. Burdda yasak koymuyolar bna cok istedim kızdılar hep daha cok gençsin deyip durdularBurada genc nesil az oldugu icin heralde bol bol koyuyolar ama burdada en fazla 3 tane koyma hakkin var.
Bn transferden sonra hemen tuvalete gitmiştim bilee içini ferah tut sen bişi olmaz korkmaBanada niyeyse hep 2 yada 3 onerdiler. Vardir bi bildikleri diye guvendim doktorlara. bugun ilk gun diye esime cok nazlaniyorumkayisi bulamadim kuru erik yiyorum oda ayni etkiyi yapar heralde. Bide beni trabsferden sonra 1 saat yatirdilar ve tuvaletime coookk sıkıstım insallah bisey olmaz hala aklim orda kaldi. Bi bilgisi olan varmi ilk saatden okadar sıkısmanin kotu bi etkisi olurmuki ?
Kuru erik bağırsakları çalıştırıyor yeme bnceBanada niyeyse hep 2 yada 3 onerdiler. Vardir bi bildikleri diye guvendim doktorlara. bugun ilk gun diye esime cok nazlaniyorumkayisi bulamadim kuru erik yiyorum oda ayni etkiyi yapar heralde. Bide beni trabsferden sonra 1 saat yatirdilar ve tuvaletime coookk sıkıstım insallah bisey olmaz hala aklim orda kaldi. Bi bilgisi olan varmi ilk saatden okadar sıkısmanin kotu bi etkisi olurmuki ?
Bn transferden sonra hemen tuvalete gitmiştim bilee içini ferah tut sen bişi olmaz korkma
Hiç kafana takma ben 45dk yatmıştım ve 3 saatlik yola gitmiştim ve en önemlisi yol boyunca esimle tartismistim beni kapıda bekliycene arabada oturup beklemeyi tercih etti bende hastaneyi o halimle geZindm kocamı aradm o kadar olumsuZluktan sonra hamile kaldığımı öğrendim tabi sonu hüsran bebek düştüBanada niyeyse hep 2 yada 3 onerdiler. Vardir bi bildikleri diye guvendim doktorlara. bugun ilk gun diye esime cok nazlaniyorumkayisi bulamadim kuru erik yiyorum oda ayni etkiyi yapar heralde. Bide beni trabsferden sonra 1 saat yatirdilar ve tuvaletime coookk sıkıstım insallah bisey olmaz hala aklim orda kaldi. Bi bilgisi olan varmi ilk saatden okadar sıkısmanin kotu bi etkisi olurmuki ?
Hiç kafana takma ben 45dk yatmıştım ve 3 saatlik yola gitmiştim ve en önemlisi yol boyunca esimle tartismistim beni kapıda bekliycene arabada oturup beklemeyi tercih etti bende hastaneyi o halimle geZindm kocamı aradm o kadar olumsuZluktan sonra hamile kaldığımı öğrendim tabi sonu hüsran bebek düştü