• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş embriyo transferi 9.gün test

Mucizemgitti

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2020
163
125
23
33
Selamlar kızlar artık kafayı bozdum dondurulmuş 5.gün embriyo transferi oldu bugün dün 8. Gün test yaptım negatif çöpe attım sabah baktım 2. Çizgi aşırı silik bir şekilde var sonra sabah 5:30 gibi 9. Gün yani ilk idrar ile yaptım baktım 5 dkk içinde çıkmadı uyumuşum 12 de uyandım baktım onda da aşırı silik çizgi belli belirsiz var yani çok dikkatli ışıkta bakınca görünüyor ama ben negatif gibi düşünüyorum çünkü ilk taze transfer olduğumda yine 5. Gün embriyosu idi 8. Gün hemen 2. Silik çizgi çıkmıştı 9. Günde kanda 58 çıkmıştı ondan bu tutmadı gibi geliyor çok morelim bozuk dayanamıyorum artık böyle şeyler yaşayıp 12. Günü pozitif olan varmı ne olur bişeyler yazın en azından test günüme kadar morelim yüksek tutayım 😔😔

Testlerin fotoğrafı var sa atsana canım . İnşallah tutmustur Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲

B Buluts34 şimdi farklı bir şekilde denedim eklendi fotoğraf yok gibi çizgi ama ben yakından ışıkla bakınca gördüm 🥴

Eklentiler

• IMG_20210209_115814.jpg
    IMG_20210209_115814.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 1.200
Var çizgi :) hayırlı uğurlu olsun inşallah. Yarın ilk iş kan verin :)
Yani işte ümitlenmekten korkuyorum inşallah pozitif olur tabi regl olacak gibi ağrımda oluyo çok az birde test günüm 13 şubat daha erken eşim olmadan gidemiyorum malesef ayak bileğimde kas yırtılması olduğu için 🥴

Çizgiyi bende gördüm 😍 biliyorum çok zor olacak ama stresten uzak rahat rahat geçirin günlerinizi😊 Allah gönlünüze göre versin inşallah 🌸 selametle..

Çok teşekkür ederim cevabın için 2 gün daha umut oldu bana
Tatlim burada erken gebelik testi yapıp negatif çıkması sonucu çok üzülen arkadaşları gördük.Ama normal süreçte kan testi yaptıklarında hepsi çok şükür pozitif gördü .Sende kendini ve minik meleğini strese sokma.Birak çocuk yerleşsin yerini garantilesin yahu🤗

Tatlim burada erken gebelik testi yapıp negatif çıkması sonucu çok üzülen arkadaşları gördük.Ama normal süreçte kan testi yaptıklarında hepsi çok şükür pozitif gördü .Sende kendini ve minik meleğini strese sokma.Birak çocuk yerleşsin yerini garantilesin yahu🤗
Keşke öyle olsaydı. Malesef negatif çıktı.yinede teşekkür ederim desteğin için

Tüp bebek dondurulmuş 5.gün embiroyu ile 9 gün kanda negatif görüp 12 gün pozitif olanlar varmı lütfen deneyimlerini yazabilirmisiniz sonradan pozitif varmı

Back