dondurulmuş embriyo hk.

KELEBEK0908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
1.780
1.361
Merhaba Hocam,benim 1 dondurulmuşum var 2.gün 4 e bölünmüş,havuz yöntemi uygulanacak bana rerezv azlığından dolayı(2-3 yumurta oluyor bende en çok,)benim merak ettiğim;
1- kaç embriyo olursa transfer' e geçiliyor ,kalitesiz olsa dondurulmaz heralde değilmi?böyle bilgi verildi bana,gebelik vaat eden embriyo dedi embryolog ama nette yazılanlar 5.gün embriyosu kalitelidir diyor benim 2.gün.donduruldu ve 4 e bölünmüş,kafam karıştı,(tek olduğu için),sizce bu yöntemde şans dahamı fazla bizim gibi hastalarda?
2 - çözülünce kayba uğruyormu?,
3 - kaç embriyo dondurulunca transfer olabilirim sizce?
çok teşekkür ederim Hocam.

Merhabalar : embrıo transferı 35 yaşın altında 1 adet , 35 yaşın uzerıne 2 adet transfer edılmekte. Ancak daha once 2 veya daha fazla olumsuz tup bebek denemesı olan hastalarımıza 35 yasın altında dahı olsa 2 adet transfer edılebılmekte.Laboratuvarımızda 3. gun veya 5. gun embrıo dondurma yapılmakta. Bellı kalıtede ve bellı hucre sayısına sahıp embrıo dondurulabılmekte . cozuldugunde embrıo ve laboratuvar kalıtesıne gore degısmekle bırlıkte bır kısım embrıo kayba ugrayabılmekte.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…