Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 Kasım da ovitrelle vurulmuştum 11inde transferim oldum ne kadar süresi var ben 1 hafta diye biliyordum atmam lazım çoktan sanki ben de yapmayacakt normalde beni şeytan dürttü ""olmazsa da her türlü öğrenicem erken geç benim için farketmez" en azından evimde salya sümük ağlarım diye düşündüm...ama şimdi bir nebze silik bile olsa o çizgi umuduyla tutunuyorumÇatlatma iğnesi yapmadılarsa var gibi duruyor benimde 11.11 transferi 5. Gün embryosu ama teste korkuyorum açıkcası
Yok canım 10 gün sürüyor ovitrelle atlatmıştır onu vucudun gebelik var o zaman4 Kasım da ovitrelle vurulmuştum 11inde transferim oldum ne kadar süresi var ben 1 hafta diye biliyordum atmam lazım çoktan sanki ben de yapmayacakt normalde beni şeytan dürttü ""olmazsa da her türlü öğrenicem erken geç benim için farketmez" en azından evimde salya sümük ağlarım diye düşündüm...ama şimdi bir nebze silik bile olsa o çizgi umuduyla tutunuyorum
Yok canım 10 gün sürüyor ovitrelle atlatmıştır onu vucudun gebelik var o zam
Ayyy İnşallah ya bakalım yarın sabah da yapacağım test ya aslında niyetim çizginin koyulaşıp koyulaşmayacağı eğer sende test vs yaparsan veya kan sonucunu öğrenirsen bana da haber ver inşallah güzel haberlerimiz ile burayı donatacağızYok canım 10 gün sürüyor ovitrelle atlatmıştır onu vucudun gebelik var o zaman
Korkuyorum valla o kadar negatifle uğraştım ki inşallah hepimiz minnaklarımıza ulaşırız Rabbimin izni ileAyyy İnşallah ya bakalım yarın sabah da yapacağım test ya aslında niyetim çizginin koyulaşıp koyulaşmayacağı eğer sende test vs yaparsan veya kan sonucunu öğrenirsen bana da haber ver inşallah güzel haberlerimiz ile burayı donatacağız
Olumlama yapıyoruz evrene olacak oluyor olmalıKorkuyorum valla o kadar negatifle uğraştım ki inşallah hepimiz minnaklarımıza ulaşırız Rabbimin izni ile
Benimde 6. Günde çıkmıştı pozitiftiMerhaba arkadaşlar dondurulmuş 5.gün embriyosunu 11.11.24 de transfer oldum dün (5.günüm) ve bugün (6.günüm) ki erken gebelik testlerimde şu şekilde çıktı acaba sonuç ne olur ? Benim gibi durumu yaşayıp sonradan pozitif sonuç alan var mıdır?
Benimde 6. Günde çıkmıştı poziti
Benimki kamerada bile görünmüyordu baya silikti amin inşalla darısı başınızaPeki konuda attığım test görselleri gibi miydi ?? Bu arada Allah analı babalı büyütsün güzelliğim tahtı da bahtıda güzel olsun inşallah
Yaa seni yerim darısı inşallah bana o zaman rabbim analı babalı büyütsün güzelliğim benim de 5.gün embriyoları ama ayrı ayrı birinden daha çok umutluydu büyük ihtimalle o mu bilmiyorum Perşembe vericem kan yine sabah da tekrardan test yapacağım bakalım hayırlısıBen varım 3. Gün çift embriyo transferi 8. Gün aynen böyle öğrendim gitgide koyulaştı 10. Gün kanamam olunca beta verdim 115 ile öğrendim
Ben öğrendim hamileisn kan verMerhaba arkadaşlar dondurulmuş 5.gün embriyosunu 11.11.24 de transfer oldum dün (5.günüm) ve bugün (6.günüm) ki erken gebelik testlerimde şu şekilde çıktı acaba sonuç ne olur ? Benim gibi durumu yaşayıp sonradan pozitif sonuç alan var mıdır?