dondurmalarım yarın bana geliyor inşaallah

ASXIX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2007
232
0
51
kızlar sizlerle paylaşmak istedim buradan birkaç arkadaş dondurulmuşlarla hamile kaldı onlar beni cesaretlendirdi ve bende dondurmalarımı kullanmaya karar verdim yarın kısmetse dondurmalarım çözülürse inşaallah transferim var nolur bana dua edin buna gerçekten çok ihtiyacım var

Cnm Hakkinda Hayirlisi Olsun Insallah Tutunur Benislerin Sannnaaa Bende Bugun Sonucumu Ogrendim Yine Olmadiiii Ins Senin Icin Dua Dicemmmm ..........

günaydın canım inşallah hayırlısı ile bebişlerin cözülür ve kavuşursunuz allah yardımcın olsun

Asi hayırlı olsun transferin,inşallah tutunur sıkıca bebişlerin sana.bu durumda dün mü oldu transfer,anneler gününde yanisırnaşık şeyne güzel yaaa.Sana şans getirir inşallah anneler günü.a.s.

evet arkadaşlar dün yani anneler gününde bebişlerimden yalnız 1 i çözüldüğünde yaşamış gerçi fazla degil 2 taneydi çözüleni transfer etti dr. benim zor transfer olurdu bu sefer çok kolay oldu dr. bile sevindi yani allahım yardım eder inşaallah anneler gününü hep buruk geçirdim bu anneler gününde çok mutluyum ilk defa bebeğimle girdim :dance:inşaallah sonuna kadar tutunur bana bebişim çünkü 2 yıldır dondurulmuş bekliyordu çözülüncede kaldı anneler gününde bana geldi inşaallah hamile kalırım ayın 23.de kanım var bakalım hayırlısı a.s.

selamlar ben yeni katıldım aranıza bende dondurulmuş emrio deniycem buay allah hepimizin yardımcısı olsun başarırız inşaallah.

Hadi hayırlı olsun canım benimde perşembe günü oldu transferim, 2 dondurulmuşun ikisi de çözüldü ve transfer edildi, testim 20 mayıs ve benimde bu sefer transferim çok kolay oldu alıştık demekki :), inşallah hayırlısıyla sağlıkla tutunurlar

selamlar ben yeni katıldım aranıza bende dondurulmuş emrio deniycem buay allah hepimizin yardımcısı olsun başarırız inşaallah.

Selam hoşgeldin, hadi hayırlı olsun, amiin inşallah hep beraber başarırız hayırlısıyla

asi hayırlı olsun inşallah bebişin 9 ay boyunca sana sıkısıkıya tutunur

canım hadi hayırlısı...ne güzel anneler gününe denk gelmesi...inşallah 9 ay boyunca hep senle birlikte olur bebişin...canım dondurulmuşları 2 yıl neden beklettiniz???2 yıl çok uzun bir süre çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…