Dondurma makinesi / Ekmek makinesi

hicbisi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
856
24
26
İstanbul
Arkadaslar ben bir kucuk ev aleti hastasiyim. Sizce yukarida yazdigim aletler gereksiz mi? Alasim var, ama etrafta da cesit cesit dondurma ve ekmek var. Ne diyorsunuz?

Arkadaslar ben bir kucuk ev aleti hastasiyim. Sizce yukarida yazdigim aletler gereksiz mi? Alasim var, ama etrafta da cesit cesit dondurma ve ekmek var. Ne diyorsunuz?

Bence ekmek makinesini alabilirsiniz şimdi internetten baktım çok şekerdi. Bazen gerekli bile olabilir ama dondurma makinesi o kadar da lazım değil gibi. :)

İkisinden de var bende. Dondurma makinesi kullanışsız, ekmek makinesi kullanışlı. Denemiş biri olarak söylüyorum. Hatta dondurma makinesini atmayı düşünüyorum, o derece.

İkisinden de var bende. Dondurma makinesi kullanışsız, ekmek makinesi kullanışlı. Denemiş biri olarak söylüyorum. Hatta dondurma makinesini atmayı düşünüyorum, o derece.

Dondurma makinesi neden kullanissiz? Guzel tatlar vermiyor mu? Ekmek makinasi neden kullanisli? Farkli tatlar yapabiliyor musun? Biraz acar misin cevabini? Tesekkur ederim simdiden.

Bana göre her ikisi de gereksiz.
Ekmek çok az tüketiyorum hatta çoğu zaman hiç.
Dondurma da karşımdaki pastanede muhteşem yapıyorlar.
Benim de gözüm Tefal Actifry'da...

bana da çok gereksiz geldi..waffle makinesi daha mantıklı tabi seviyorsanız.

Ekmek makinesi değil de, dondurma makinesi almayı düşünüyorum bende.

Bende ikiside yok ancak yakın arkadaşımda ikiside var. Ekmeği muhteşem oluyor. Dondurmasını da birkez yedim güzeldi.

İnsan vakit ayırabilecekse kullanabilecekse almalı diye düşünüyorum.

Dondurma makinesi neden kullanissiz? Guzel tatlar vermiyor mu? Ekmek makinasi neden kullanisli? Farkli tatlar yapabiliyor musun? Biraz acar misin cevabini? Tesekkur ederim simdiden.

Evet fransız ekmeğinden pandispanyaya, pasta hamurundan glutensize kadar seçenekleri var =) Hele cevizlisine ayrı bir bayılıyoruz. Yumuşacık yapıyor ve evi çok güzel bir ekmek kokusu kaplıyor. Dondurma makinesini de sevmedim çünkü tatları hoşuma gitmedi, bir şey eksik geliyor, belki de doğal olduğu için damağımız alışkın değil, tatlandırıcı şu bu olmadığı için içinde.

Bana göre her ikisi de gereksiz.
Ekmek çok az tüketiyorum hatta çoğu zaman hiç.
Dondurma da karşımdaki pastanede muhteşem yapıyorlar.
Benim de gözüm Tefal Actifry'da...

Tefal Acifry bende var kullanıyorum ama patates kızartması öyle bildiğimiz gibi olmuyor

ama iyi tarafı temizlemesi kolay kokusu yok ve sağlıklı.

Dondurma makinesi bence de gereksiz.

Milkshake ve buzlu kahve yapmak için magic bullet aldım.
İlk aldığımızda bir heves yaptık sonra yapmaya üşendik.
Zaten sık yenilip içilen şeyler değil.Çıkarıp yıkadığına değmiyor.

Bana kalsa dondurma makinesini tercih ederdim. Kendi ekmeğini yıllardır kendi yapan biri olarak tavada bazlama şeklinde olsun fırınd olsun , ekmek pişirmek benim için çok pratik bir iş. Hatta bazen yemek hazırsa sofra kurulana kadar bile mayalama işinden itibaren bazlamalarım hazır oluyor.

Hazır dondurmaların içinde ne yazık ki sütten başka herşey olduğu için yakın zamanda ben de dondurma makinesi almayı dşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…