Donaxyl vajinal tablet

interiorarch

Less is More...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
31
10
1
35
Arkadaslar doktor rahim ağzı yaram için Donaxyl tablet verdi.gebe degilim henuz. Gece yatarken uyguluyorum islatarak ama bi sonraki aksama kadar hala erimiyor kuruluk yaptı biraz.acaba etki ediyor mu meraktayim .kullanan var mi ayni sorunu yasayan.

Arkadaslar doktor rahim ağzı yaram için Donaxyl tablet verdi.gebe degilim henuz. Gece yatarken uyguluyorum islatarak ama bi sonraki aksama kadar hala erimiyor kuruluk yaptı biraz.acaba etki ediyor mu meraktayim .kullanan var mi ayni sorunu yasayan.
Canim bn kullandim bn islatmiyordum direk kullaniyodum eriyodu ama hic ayaga kalkmiyodm

Geçmiş olsun.Bende çok önce kullanmıştım. Etki eder fazlalığı dışarı çıkar.İçmen için hangi antibiyotiği verdi????

Teşekkür ediyorum insallah etki ediyordur cok sıkıntıli bi sureç gercekten bitsin bi an once .azro diye bir ilac verdi antibiyotik sadece 3 fun icip biraktim

Teşekkür ediyorum insallah etki ediyordur cok sıkıntıli bi sureç gercekten bitsin bi an once .azro diye bir ilac verdi antibiyotik sadece 3 fun icip biraktim

Bende de yara var.artık belime ve kasıklarıma ağrısı vuruyor.hatta bazen bacağîmın iç kısmîna bile.sende hangi belirtiler vardı???

öncelikle fitil sabaha kadar vajınada duruyorsa etki eder. ama fitilimn akıntıları ve kalıntıları gelebilir. siz aynı şekilde tedviinize devam edin. ayrıca vajınal kuruluk nedenii çok büyük bir ihtimalle enfeksiyona bağlıdır. ayrıc akullandığınız azitro da oldukça etkili bir tedavii

Back