Donanım & Network uzmanlığı hakkında

blackanqel90

Önemli Olan Poz Değil, O Anki Mutluluktur..
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
2.973
1.380
248
Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi network uzmanlıgı kursuna gitmek istiyorum temel egitim için devamını elbet getiricem ama önceliğim bu çeşitli kurslara mail göndermem telefonda görüşmeme ragmen hiç biri fiyat bilgisi vermedi. Benim istediğim uygun fiyatı olan biryer karşılaştırma yapmak için tek tek hepsıne gıtmem zor olucak. İstanbul anadoludayım hafta sonu kursuna gıdecegım ve nakıt ödeyecegım daha önce ücret bilgisi alan yada kursa katılan arkadaşlar bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz.

EDİT : başka bir meslekle ilgili eğitim alma kararı aldım sorun kalmadı :)

Son düzenleme:
Yokmu hiç bilgisi olan önemli benim için bu konu çookk

Bilge Adam'da bu eğitimi aldım. Ben 2 yıllık eğitim paketi almıştım, paket yazılım ,donanım, tasarım hepsini kapsıyordu. Ben sadece yazılım ve donanım eğitimi aldım. Toplam 8-9 bin civarındaydı. Ama tek almak istersen 5 bin civarı.
Ben şu anda Yazılım Uzmanı olarak çalışıyorum. Eğitim kalitesi konusunda çok çok iyiler.
Pahalı ama verilen paraya değer. Zaten çalışmaya başlayınca verilen parayı kat kat geri kazanıyorsun.

eğer bilge adam düşünüyorsan tırt benden söylemesi
sahne akademiye bakabilirsin ama senin kriterlere uyar mı bilmiyorum araştır istersen

eğer bilge adam düşünüyorsan tırt benden söylemesi
sahne akademiye bakabilirsin ama senin kriterlere uyar mı bilmiyorum araştır istersen

Bilge adamı uzunca araştırmıştım kimi çok kötü kimi çok güzl olarak yorumlamış fiyatlarıda yüksekmiş evet benim ilk olarak başlamak istediğim network uzmanlıgı yaklaşık 80 saat daha sonrasındaki mcse ise 222 saat civarlarında oldugu bilgisi verildi.Sahne akedemiyide inceleyim bir tesekkur ederım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…